Τι ξενερώνει έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιό του

12 σίγουροι τρόποι για να ξενερώσεις τους άντρες του ζωδιακού

Τι ξενερώνει έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιό του

ΚΡΙΟΣ
- Που πήγες; Με ποιον ήσουν; Εγώ γιατί δεν έρχομαι μαζί όταν βγαίνεις με τα φιλαράκια σου; Τι λέτε; Γιατί είσαι μέσα στο Ratpack.gr συνεχώς;
Game over. Αυτό ήταν. Σηκωθείτε να παίξει και καμία άλλη.
Το ξενέρωμα ήρθε και όλα τελειώσαν άδοξα και πανηγυρικά.
Άσε καλέ τον άνθρωπο να πάρει μια ανάσα. Κριός είναι, θα πάθει τίποτα! Θέλει αέρα, μη στέκεσαι έτσι από πάνω του θα τον σκάσεις!
Με λίγα λόγια γιατί έχουμε και δουλειές: περιόρισες την ελευθερία του Κριού; Υπέγραψες το τέλος σας...

ΤΑΥΡΟΣ
Μμμμ κέρατα. Μμμ τι ωραία. Εκεί που είναι ήρεμος και διαβάζει εφημερίδα, μεγαλώνουν τα ρουθούνια και γίνεται χαμός!
Λίγο γιατί κάτι θυμήθηκε που είχες κάνει πρόπερσι στην Αντίπαρο, λίγο γιατί του έδωσες προθεσμία ένα μήνα να σε παντρευτεί με παπά και κουμπάρο αλλιώς θα τον χωρίσεις (τι μας λες).
Γενικά τα τελεσίγραφα δεν περνάνε εδώ. Πίεσες τον Ταύρο; Τον ξενέρωσες.
Ερωτήσεις και απορίες τύπου: “Τι θα γίνει με μας”, μόνο από μέσα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δυο δυο στη μπανιέρα δυο δυο. Για να μετρήσουμε ξανά πόσοι είστε σε αυτή τη σχέση: μία εσύ και δύο αυτός, τρεις! Αμε! Γενικά άκρη δεν θα βγάλεις. Μία ζεστό μία κρύο. Μία βουνό μία θάλασσα. Έχει ένα ενδιαφέρον βέβαια όλο αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε.
Μην τον αμφισβητήσεις, μην τον διακόψεις, μην δείξεις ότι βαριέσαι όσα λέει. Οδεύεις προς το ξενέρωμα του Δίδυμου, το οποίο άπαξ και συμβεί, επιστροφή ΔΕΝ έχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άχουτο μωρέ το καρκινάκι το καλό! Άμα ερωτεύτηκε ο καρκίνος δεν ξε-ερωτεύεται! Δηλαδή πρέπει να γίνει κάτι πολύ συγκλονιστικό!
Θα πρέπει να τον παραμελήσουν πολύ και να του φερθούν άσχημα για να ξενερώσει. Άμα συμβεί όμως δύσκολα επιστρέφει. Ρίχνει μαύρη πέτρα και μην τον είδατε.
Μην τον προσβάλλεις και μη του μιλήσεις άσχημα. Το θυμάται σαν γκαμήλα, πληγώνεται και μπορεί να μην πει κάτι εκείνη τη στιγμή αλλά αρχίζει εσωτερικά και εγκεφαλικά το υπέροχο ξενέρωμα...

ΛΕΩΝ
Χαίτη, περηφάνια και προκατάληψη. Τα έχεις φτιάξει με τον αρχηγό και πρέπει να σταθείς δίπλα του μία κυρία.
Δεν έχει κριτικές και να κοιτάξεις άλλον. Εδώ δεν παίζουμε! Μόλις ξενοκοιτάξεις τελείωσε. Πως τόλμησες; Είχες δίπλα σου το λιοντάρι και έριξες βλέμμα στη μπεκάτσα;
Το λιοντάρι δαγκώνει και “σκοτώνει” ότι τον μειώνει.
Είναι ο αρχηγός της σχέσης και θα κάθεσαι σούζα. Ορίστε μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κορίτσια! Τα τηλεκοντρόλ στη σειρά και περασιά. Αλλιώς καήκαμε!
Γενικά εδώ τα θέλουμε όλα μετρημένα και υπολογισμένα. Μη μας βγάζεις κυρία μου από το πρόγραμμα, παθαίνουμε ταραχή δεν βλέπεις;
Το ξενέρωμα θα έρθει αν είσαι ασταθής, ψεύτρα και άπλυτη. Ναι, ο παρθένος έχει τρέλα με την καθαριότητα. Καλά σφουγγαρίσματα!

ΖΥΓΟΣ
Μην κάνεις μουτράκια. Μην είσαι ζηλιάρα. Μην δημιουργείς εντάσεις. Τα σημειώσατε; Πάμε παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εδώ η ουρά θα χτυπήσει σαν πλοκάμι μεγατόνων όταν του μιλήσεις για πρώην και ειδικά πάνω στο σεξουαλικό κομμάτι. ΟΧΙ ΜΗ!
Μην τον κάνεις να ζηλέψει και μην αμφισβητήσεις τις ικανότητές του. Καλύτερα να του βγάλεις τα νύχια με τανάλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα ζήσω ελεύθερο πουλί... (ωπα).
Έκανες σχέση με τοξότη ή νομίζεις ότι έχεις σχέση με τοξότη; Γιατί αυτοί σχέσεις δεν κάνουν. Τα έχουν με τους εαυτούς τους. Τους αγαπούν. Αλλος δεν χωράει.
Γενικά αν πέσεις σε έρωτα με τοξότη για να τον ξενερώσεις πρέπει απλά να του στερήσεις την ελευθερία του. Να τον δεσμεύσεις δηλαδή. Τρέχα γύρευε. Πάμε για άλλα, μια χαρά κορίτσι, άκου με τοξότη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εδώ ζητάμε φιλοδοξίες όνειρα και στόχους! Όσες βαριέστε να βράσετε ακόμα και αυγό κάντε στην μπάντα. Δεν μας κάνετε και θα ξενερώσουμε από την πρώτη βδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Λαρους μπριτάνικα και η Wikipedia μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που δεν το ξέρει ο Υδροχόος! Και αν νιώσει ότι νομίζεις ότι δεν τα ξέρει όλα, πάει, ξενέρωσε! Όταν μιλάει πρέπει να τον κοιτάς στα χείλη και να κρέμεσαι με ενδιαφέρον σε κάθε του λέξη. Να γελάς με τα αστεία του και να τον θαυμάζεις. Οι υπόλοιπες δεν μας κάνετε, ευχαριστούμε για τον χρόνο σας, αντίο σας.

ΙΧΘΥΣ
Βαριέται σε χρόνο ντετέ και πάει από δω κι από κει με μεγάλη ευκολία μπας και βρει κάποια άλλη και δεν τη βαριέται τόσο.
Θέλει σύντροφο πιστή και λιγομίλητη. Του αρέσουν οι εντάσεις και οι καυγάδες και τους προκαλεί συχνά. Μην τον ρωτήσετε ποτέ σε ποιον πλανήτη ζει. Πρώτον δεν ξέρει και δεύτερον θα ξενερώσει φουλ! Ακούς εκεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved