Ποια είναι η συμβουλή που κάθε ζώδιο πρέπει να ακολουθήσει για το καλό του;

Η αστρολογική συμβουλή του κάθε ζωδίου για να καλυτερεύσει τη ζωή του

Ποια είναι η συμβουλή που κάθε ζώδιο πρέπει να ακολουθήσει για το καλό του;

Μπορείς να τα πας καλύτερα στη ζωή σου, μπορείς να πετύχεις ένα στόχο σου, μπορείς να είσαι ευχαριστημένος ή να χαρείς μια στιγμή, αρκεί να ακολουθήσεις τη συμβουλή που δίνεται παρακάτω για το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ

Ανεξάρτητε Κριέ, με τις φωνές, τους τσαμπουκάδες και τη φασαρία βρίσκεις πάντα το δίκιο σου; Όχι βέβαια, μη σου πω ότι τις περισσότερες φορές το χάνεις. Απλά ξεσπάς, γίνεσαι ο κακός και δεν καταφέρνεις κάτι ουσιαστικό. Προσπάθησε, λοιπόν, να διαχειρίζεσαι το θυμό σου για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα!

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερέ μου Ταύρε, το να βάζεις συρματόπλεγμα γύρω από τον άνθρωπό σου και ταμπέλα που ενημερώνει τους πάντες ότι είναι «ιδιοκτησία» σου, δε θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου. Προσπάθησε να μην είσαι κτητικός ούτε πράγματα ούτε σε πρόσωπα γιατί στο τέλος θα τα χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έξυπνε μου Δίδυμε, δε χρειάζεται να καμώνεσαι ότι τα ξέρεις όλα. Κανείς δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει, αν πεις «δεν το ξέρω, αλλά θα το μάθω», σίγουρα όμως θα σχηματίσεις κακή εντύπωση, αν πεις ότι το ξέρεις και μετά κάνεις λάθος. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια να το θυμάσαι...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλέ μου Καρκίνε, η «οικογένεια» και το «σπίτι» μας είναι οι ρίζες μας, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αυτονομηθείς και να πετάξεις με τα δικά σου φτερά. Κράτα αξίες κι αντιλήψεις που σου ταιριάζουν αλλά μην ξεχνάς ότι το παρελθόν χρησιμεύει για να σταθείς στο παρόν και να δημιουργήσεις στον μέλλον. Μην κολλάς λοιπόν εκεί και ανεξαρτητοποιήσου!

ΛΕΩΝ

Λαμπερέ μου Λέοντα, θέλεις να συγκεντρώνεις τα φώτα πάνω σου, αλλά φρόντισε να επιδεικνύεις ανωτερότητα και να είσαι γενναιόδωρος κι όχι αλαζόνας και υπερόπτης. Αναγνώρισε την ανωτερότητα του άλλου κι αποδέξου ότι κάποιος, κάπου, κάποτε θα αξίζει την προσοχή όλων περισσότερο από σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου εργατική, όσο κι αν προσπαθήσεις, κουραστείς, κυνηγήσεις τις λεπτομέρειες, όσα κι αν μάθεις κι εξελιχθείς, τέλεια δε θα γίνεις ποτέ. Τέλειος είναι μόνο ο Θεός. Εσύ απλά μπορείς να γίνεις καλύτερη. Δέξου το για να αποδεσμευτείς από την τελειομανία που σε κατατρέχει και να αποβάλλεις όλα τα άγχη που κουβαλάς.

Διάβασε επίσης: Tips για να φέρετε την αρμονία και τον αισθησιασμό στην κρεβατοκάμαρά σας

ΖΥΓΟΣ

Γλυκέ μου Ζυγέ, μια Κινέζικη παροιμία λέει: «καλύτερα να είσαι μόνος, παρά με κακιά παρέα» και εσύ πρέπει να μάθεις να είσαι καλά μόνος σου, να βασίζεσαι στον εαυτό σου και να είσαι ανεξάρτητος. Μην βάζεις στην άκρη τα θέλω σου και μην συμβιβάζεσαι προκειμένου να είσαι με παρέα ή μέσα σε μια σχέση. Το θέμα είναι να αρέσεις όπως είσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιβλητικέ μου Σκορπιέ, κατάλαβε επιτέλους ότι δεν σε αντιπαθούν όλοι και θέλουν να σε βλάψουν. Όσο ξεκινάς προκατειλημμένα κάθε σου επαφή, τόσο θα επιβεβαιώνεσαι αρνητικά κι ας ελέγχεις τα πάντα. Εκεί έξω υπάρχουν και καλοί και κακοί. Κάνε σωστή διάκριση και μην μεταχειρίζεσαι τους γύρω σου σαν εν δυνάμει προδότες της εμπιστοσύνης σου που... ποτέ δε δίνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανέμελε Τοξότη μου, η ζωή είναι όντως πολύ μικρή για να είναι βαρετή και μίζερη. Μακάρι να μην υπήρχαν υποχρεώσεις και καθήκοντα κι όλα να ήταν ένα ατέλειωτο πάρτι γεμάτο χαρά και διασκέδαση. Όμως δεν είναι. Και για όσα σου συμβαίνουν, ωραία ή άσχημα, ευθύνη έχεις μόνο εσύ κι οι επιλογές σου. Πάρε την, μάθε από τα λάθη σου κι επανάλαβε μόνο τα σωστά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρέ Αιγόκερε, μην είσαι τόσο αυστηρός ούτε με τους άλλους ούτε με σένα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν πάθη, αδυναμίες και κάνουν λάθη. Καλό είναι να είσαι υπεύθυνος, ώριμος, να τηρείς τους κανόνες και τις αξίες αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις το σφάλμα. Μην ξεχνάς τη ρήση του Αϊνστάιν: «Ένα άτομο που δεν έχει κάνει ποτέ λάθος, ποτέ δεν προσπάθησε για κάτι». Έτσι αποκτιέται η σοφία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρωτοποριακέ Υδροχόε μου, κάποτε πρέπει να αποδεχτείς ότι οι θεωρίες σου μπορεί να ακούγονται προχωρημένες, μοντέρνες ή εμπνευσμένες, ωστόσο δεν συμβαδίζουν γενικά με τις πράξεις και ειδικά με τις πράξεις σου. Κοινώς άλλα υποστηρίζεις κι άλλα ισχύουν στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να κάνεις το αντίθετο, δηλαδή, σε εφαρμοσμένες πράξεις να χτίζεις τη θεωρία σου για να μην αντιφάσκεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ονειροπόλε μου Ιχθύ, για το καλό το δικό σου πρώτα απ’ όλα πρέπει να δεχτείς ότι ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος κι η ζωή είναι δύσκολη, με μικρές στιγμές ευτυχίας. Είτε κλείνεις τα μάτια είτε όχι, θα συμβαίνουν συνεχώς άσχημα πράγματα που δε θα μπορείς να τα αποφύγεις. Πρέπει λοιπόν να παίρνεις συχνά μια δόση της πραγματικότητας για να αντέξεις, όταν κληθείς να την αντιμετωπίσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved