Game Of Thrones: Τι ζώδιο είναι οι βασικοί χαρακτήρες της πετυχημένης σειράς;

Τι ζώδιο θα μπορούσαν να είναι ο Ned Stark, ο Tyrion Lannister, η Daenerys ή ο Jon Snow;

Game Of Thrones: Τι ζώδιο είναι οι βασικοί χαρακτήρες της πετυχημένης σειράς;

Το Game Of Thrones είναι το σήριαλ που έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο που με αγωνία παρακολουθεί τις ίντριγκες και τις διεκδικήσεις των 7 Βασιλικών Οίκων του Westeros για να καταλάβουν τον Σιδηρούν Θρόνο.

Για να δούμε τι ζώδιο θα μπορούσαν να είναι οι βασικοί χαρακτήρες του.

ARYA STARK – ΚΡΙΟΣ

ARYA

Η Arya είναι μια ατρόμητη πολεμίστρια, που δε διστάζει να ριχτεί στο μέτωπο και μάχεται με όλη της την ψυχή. Επίσης, είναι περιπετειώδης, οξύθυμη, ξεροκέφαλη και παρορμητική. Θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο, εκτός από Κριός;

TYRION LANNISTER – ΤΑΥΡΟΣ

TYRION LANNISTER

Ο Tyrion Lannister μόνο Ταύρος θα μπορούσε να ήταν αφού είναι πεισματάρης, με τετράγωνη λογική, κτητικός, ζηλιάρης αλλά ταυτόχρονα και λάτρης της τέχνης και της ομορφιάς.

MARGAERY TYRELL – ΔΙΔΥΜΟΙ

Margaery Tyrell

Συχνά οι Δίδυμοι κατηγορούνται για διπροσωπία λόγω της διττής τους προσωπικότητας και το συγκεκριμένο στοιχείο χαρακτηρίζει την Margaery Tyrell. Επίσης, είναι «χαμαιλέοντας», υπερβολικά όμορφη αλλά και έξυπνη και παίζει παιχνίδια στρατηγικής, προκειμένου η ίδια κι η οικογένειά της να έχεις το προβάδιμα στη διεκδίκηση του Θρόνου.

CATELYN TULLY – STARK – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

catelyn stark

Η Catelyn Tully-Stark είναι το κλασικό παράδειγμα της μάνας Καρκίνου που φροντίζει και παρηγορεί τα παιδιά της και θα έκανε τα πάντα γι' αυτά. Επίσης, είναι ανασφαλής και νιώθει ότι απειλείται από τον τον Jon Snow, τον νόθο γιο του άντρα της γι' αυτό τον ζηλεύει.

CERSEI LANNISTER – ΛΕΩΝ

Cersei

Η βασίλισσα του Οίκου των Lannister είναι μια χαρακτηριστική Λιονταρίνα με αγάπη στη δύναμη και την εξουσία, έξυπνη, αφοσιωμένη και γενναιόδωρη σε αυτούς που αγαπά, περήφανη για την οικογένειά της, έτοιμη να καταστρέψει όποιον/α απειλήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και την ίδια.

PETYR “LITTLEFINGER” BAELISH – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

PETYR LITTLEFINGER BAELISH

Ο Petyr μόνο στο ζώδιο της Παρθένου θα μπορούσε να ανήκει καθώς είναι παρατηρητικός, λεπτομερής, με αναλυτικό και πρακτικό πνεύμα, επιμελής, μπορεί να διακρίνει τα τρωτά σημεία των άλλων και τα παιχνίδια που παίζονται και ξέρει να καλύπτει τα συναισθήματά του.

NED STARK – ΖΥΓΟΣ

NED STARK

O Ned Stark είναι κλασικό παράδειγμα Ζυγού, που αγαπά να τηρεί τις ισορροπίες, ενάντιος σε κάθε κίνηση εκδίκησης, ευγενής, ανεκτικός στα λάθη των φίλων του. Μισεί τα άκρα και είναι κακός πολιτικός γιατί είναι τίμιος και λέει την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτή τον οδηγήσει στην πτώση.

TYWIN LANNISTER – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

TYWIN LANNISTER

Ο Tywin Lannister είναι ένας αυθεντικός Σκορπιός. Αποφασιστικός, δυναμικός, εκδικητικός, μυστικοπαθής, κτητικός, σκληρός (θυμήσου τι έκανε για να σώσει το γιο του, Jaime και πώς συμπεριφέρθηκε στον Tyrion και την Cersei), με κακή συμπεριφορά, όταν θυμώνει και επικίνδυνα διεισδυτικός, προσπαθώντας να μάθει τι κρύβουν οι άλλοι στην ψυχή τους.

DAENERYS TARGARYEN – ΤΟΞΟΤΗΣ

DAENERYS TARGARYEN

Περιπετειώδης, ανήσυχη, αυθόρμητη, παρορμητική, σε συνεχή κίνηση η Daenerys που ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιο του Τοξότη. Μαζί με τον αδερφό της, Viserys, όταν ήταν παιδιά ξέφυγαν από τον King Robert που ήθελε να σκοτώσει όλους τους Targaryens μέχρι και τον τελευταίο και τώρα με το δικό της στρατό και το δράκο της πολεμά για να ξαναπάρει το θρόνο της οικογένειάς της.

GENDRY WATERS – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

gendry waters

O Gendry θυμίζει πολύ Αιγόκερω, καθώς είναι δουλευταράς, αυτάρκης, πεισματάρης, αφοσιωμένος και αξιόπιστος. Ο νόθος γιος του King Robert Baratheon και κολλητός φίλος της Arya ήταν αποφασισμένος να σταθεί στο ύψος του και να πολεμήσει όταν οι Night’s Watch δέχτηκαν επίθεση από τους Red Cloaks και παρέμεινε πιστός σιδηρουργός παρά το ότι είχε ένα μεθύστακα αφεντικό.

BRAN STARK – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Bran stark

Αυτόνομος, ευαίσθητος στις ανώτερες αξίες, μαχητής της αλήθειας, με τάση να ανακαλύψει τα μυστήρια της ζωής, ο Bran Stark είναι ένας κλασικός Υδροχόος. Νιώθει συμπάθεια για τον μισό γίγαντα Hodor και την Osha, που αν και αποπειράθηκε να τον απαγάγει, μετά έγιναν καλοί φίλοι. Παρά την αναπηρία του, παραμένει ανεξάρτητος και δε θέλει να τον λυπάται κανείς.

JON SNOW – ΙΧΘΥΕΣ

jon snow

Ο ευαίσθητος και γεμάτος συμπόνια Jon Snow, ο νόθος γιος του Ned Stark, γλύτωσε από τα βασανιστήρια τον Sam Tarly, υπεράσπισε τον Alliser Thornn και έσωσε τη ζωή της Ygritte. Το να γίνει μέλος της Night’s Watch δεν ήταν ό,τι φανταζόταν, ωστόσο, παρέμεινε και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Διάβασε επίσης:

Ποιος ήρωας του παραμυθιού θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιό σου;

Οι υπερφυσικές ικανότητες των ζωδίων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved