Ποιος celebrity του Hollywood είσαι;

Tα 12 ζώδια μεταμορφώνονται σε star του κινηματογράφου.

Ποιος celebrity του Hollywood είσαι;

Ποιες διάσημες προσωπικότητες του κινηματογράφου θα επέλεγαν οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού; Mε ποιους θα ταυτίζονταν και γιατί;

ΚΡΙΟΣ

Marlon Brando: Γιατί υπήρξε ασυμβίβαστος, τολμηρός, πολυγαμικός και ανεξάρτητος. Δηλαδή το πρότυπο ενός Κριού.
Bette Davis: Γιατί ήταν η γυναίκα των επιτευγμάτων, η πρώτη γυναίκα που έγινε πρόεδρος της ακαδημίας των Όσκαρ και γιατί το βλέμμα της δεν χάνει ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ

Daniel Day Lewis: Γιατί ο Ταύρος θαυμάζει τις δύο μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής του σε συνδυασμό με τα πολλά λεφτά και τις δημιουργικές του ενασχολήσεις.
Shirley Mac Laine: Γιατί είναι σταθερή αξία, ταλαντούχα, αφοσιωμένη, πολυπράγμων και εξαιρετική μαγείρισσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Johny Depp: Γιατί μπορεί να υποδύεται τα πάντα χωρίς να είναι τίποτα από αυτά, ενώ παράλληλα είναι φευγάτος και επικοινωνιακός.
Angelina Jolie: Γιατί έχει δύο εαυτούς και τους χειρίζεται με δύο τρόπους. Επίσης έχει πάντα τουλάχιστον δύο εναλλακτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Tom Hanks: Γιατί δεν του αρέσουν οι ανατροπές, κρατά χαμηλούς τόνους και εμπνέει τη σιγουριά και την ασφάλεια που θέλουν οι γυναίκες.
Meryl Streep: Γιατί είναι μανούλα 4 παιδιών, σέβεται την οικογένειά της και είναι συναισθηματική και στοργική. Επίσης δεν είναι ψώνιο παρά την τεράστια αποδοχή.

ΛΕΩΝ

Robert De Niro: Γιατί έχει αυτοπεποίθηση και με δυο κομπλιμέντα του, κάνει τους άλλους να πετάνε στα σκουπίδια τα αντικαταθλιπτικά τους. Γιατί είναι σημείο αναφοράς.
Mae West: Γιατί δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητη, είχε το πιο διφορούμενο χιούμορ, το πιο απαξιωτικό βλέμμα και ενέπνευσε την τέχνη και όχι μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Richard Gere: Γιατί αποδεικνύει με τη ζωή του την ιδεοληψία πως οι άνδρες Παρθένοι είναι μονότονοι και αναδεικνύει τη γοητευτική πλευρά τους.
Sophia Loren: Γιατί η ζωή της κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι μεθοδικές της επιλογές έντυσαν τις καμπύλες της με τα πιο πλουσιοπάροχα δώρα.

ΖΥΓΟΣ

Roger Moore: Γιατί είναι τζέντλεμαν, ατσαλάκωτος, αρρενωπός, γιατί είναι ο Simon Templar που κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται Γυναίκα. Είναι και Sir!
Brigitte Bardot: Γιατί συνδυάζει τα πάντα αρμονικά, είναι το απόλυτο θηλυκό, γιατί ο θεός έπλασε τη γυναίκα και μια Ζυγός αισθάνεται πως είναι το καλούπι της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Richard Burton: Γιατί απήλαυσε τον έρωτα, τις σπατάλες και τις καταχρήσεις. Μια σαιξπηρική προσωπικότητα με αφθονία, που λατρεύει ένας Σκορπιός.
Jodie Foster: Γιατί παντρεύτηκε τη φιλενάδα της, είναι μυστικοπαθής και έχει ξεσηκώσει τρελά πάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Woody Allen: Γιατί καταφέρνει να καλύψει τις ανασφάλειές του, φιλοσοφεί τη ζωή και δημιουργεί αδιάκοπα. Ο κοσμοπολίτης αμήχανος star υπενθυμίζει σε έναν Τοξότη πως η ομορφιά ενός άνδρα δεν είναι μόνο εξωτερικό πλεονέκτημα.
Jane Fonda: Γιατί ως μεσήλικας γύμναζε τα κορμιά όλου του πλανήτη, γιατί καταφέρνει να διατηρείται νέα, είναι ακτιβίστρια, ατίθαση και η αισιοδοξία της είναι μεταδοτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Humphrey Bogart: Γιατί ο αρχετυπικός χαρακτήρας του λατρεύεται από έναν Αιγόκερω, που ταλαντεύεται μεταξύ μιας άστατης ζωής και μιας καθιερωμένης κοινωνικής εικόνας.
Ava Gardner: Γιατί η πολυτάραχη ζωή της δεν δάμασε ποτέ το αγρίμι μέσα της και το γατίσιο μάτι της δεν υπέκυψε ποτέ στο φόβο της μοναξιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Clark Gable: Γιατί το περιπαικτικό του ύφος είναι η ταυτότητα ενός Υδροχόου και οι ατέλειωτες ερωτικές του εμπειρίες με τις εκκεντρικότατες συμπεριφορές είναι το αλατοπίπερο της ζωής του.
Vanessa Redgrave: Γιατί είναι ιδεολόγος, έχει όραμα, ουσιαστική συνεισφορά, επιβλητική παρουσία και καταφέρνει να αποσπά την προσοχή δίπλα στη Monica Bellucci.

ΙΧΘΥΣ

Javier Bardem: Γιατί στο πρόσωπό του βλέπει έναν καλλιτέχνη ειρηνιστή, που η παστίλια για τον πόνο του άλλου γίνεται γι' αυτόν το καλύτερο φάρμακο, ενάντια σε κάθε μορφή βίας και αδικίας.
Elizabeth Taylor: Γιατί η παραμυθένια ζωή της συνεπαίρνει μια γυναίκα Ιχθύ, ενώ τα πολλά μυστικά της, δίνουν άλλοθι στις επιλογές και στις φαντασιώσεις της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved