Ζώδια: Η κατάκτηση της ευτυχίας

Κάθε ζώδιο έχει κρυφές στιγμές ευτυχίας...

Ζώδια: Η κατάκτηση της ευτυχίας

Καθημερινά, μέσα από τις καταστάσεις που ζεις, νιώθεις ποικιλία συναισθημάτων να σε κατακλύζουν, θετικά ή αρνητικά, σημαντικά ή και ασήμαντα. Συχνά, όταν πλέον τα συναισθήματα κατασταλάξουν μέσα σου και έρχεται η στιγμή να τα αξιολογήσεις, «κολλάς» σε ένα που για κάποιο λόγο είναι για σένα το πιο σημαντικό. Είναι αυτό που κυριαρχεί, όταν φέρνεις στη μνήμη σου όλα όσα έζησες και ένιωσες και όταν σου ξανασυμβεί, νιώθεις πάλι αυτήν την πληρότητα που δεν μπορείς να πάρεις από αλλού.

Το συναίσθημα λοιπόν που σε κάνει να νιώθεις εκστατικά και υπέροχα, πρέπει να το κρατήσεις σαν φυλαχτό, γιατί έχει κάτι πολύ σημαντικό να σου πει για το χαρακτήρα και τον προορισμό σου. Εντόπισέ το και θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις την ευτυχία.

Αυτού του είδους η συναισθηματική ευφορία, δεν προκαλείται σε όλα τα ζώδια με τον ίδιο τρόπο και κατά συνέπεια, το κυρίαρχο συναίσθημα που θα τα κάνει να νιώσουν ολοκληρωμένα, είναι διαφορετικό για το καθένα:

Κριός

Η στιγμή που σου φέρνει ρίγη και νιώθεις απόλυτα να ταυτίζεσαι είναι όταν η αδρεναλίνη έχει ανέβει στα ύψη και το στομάχι σου έχει δεθεί κόμπος, κατά το ξεκίνημα ενός extreme sport, μιας επικίνδυνης πτώσης, ανάβασης, κατάβασης ή και αποστολής! Τότε δηλαδή που η γενναιότητά σου βρίσκεται αντιμέτωπη με το φόβο που πρέπει να ξεπεράσεις και το στόχο που θέλεις να κατακτήσεις. Τρομερή εμπειρία!

Ταύρος

Η πληρότητα που νιώθεις, όταν βρίσκεσαι μέσα στα μαλακά σου σκεπάσματα αγκαλιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή όταν υπάρχει ένα πλούσιο, χορταστικό γεύμα στο τραπέζι σου που μπορείς να απολαύσεις χωρίς όρια. Απλά πράγματα μεν, αλλά για σένα αποτελούν την απόλυτη ευτυχία!

Δίδυμοι
Το πιο υπέροχο συναίσθημα για σένα προέρχεται από την ευχαρίστηση, το ασυγκράτητο γέλιο και τη χαρά που προσφέρεις όταν διηγείσαι κάτι πραγματικά «ψαγμένο» ή πολύ αστείο. Τότε που όλοι κρέμονται από τα χείλη σου, περιμένοντας τη συνέχεια και ξέροντας ότι δεν θα τους απογοητεύσεις.

Καρκίνος

Κρατάς μέσα στη μνήμη σου ως πιο πολύτιμες στιγμές, εκείνες που ένα πολύ δικό σου άτομο περιγράφει παραστατικά ό, τι αγαπά πάνω σου. Είναι οι στιγμές που σου φέρνουν πάντα δάκρυα, καθώς για σένα δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να σε αποδέχονται και να σου παρέχουν συναισθηματική κάλυψη.

Διάβασε επίσης: Συνταγές για προσωπική ευτυχία

Λέων

Είναι ακαταμάχητο το συναίσθημα που νιώθεις όταν βάφεις τα μαλλιά σου και το χρώμα βγαίνει ακόμα καλύτερα από αυτό που φαινόταν στο κουτί. Ξέρεις ότι η λάμψη σου είναι φυσική και δεδομένη και αυτό αμέσως σε γεμίζει ευχαρίστηση.

Παρθένος
Οι καλύτερες στιγμές σου είναι όταν η εμμονή σου στη λεπτομέρεια και οι ακάματες προσπάθειές σου φέρνουν αποτελέσματα. Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση της ολοκλήρωσης που νιώθεις όταν αριστεύεις στο τεστ που μελετούσες και ξαγρύπνησες όλη την προηγούμενη νύχτα.

Ζυγός
Αυτό που σε κάνει να νιώθεις τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι να γεμίζεις ομορφιά και αρμονία τις στιγμές σου και τις στιγμές των ανθρώπων γύρω σου. Όπως π.χ. όταν δίνεις σε ένα φίλο/η κάποια από τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σου και ξέρεις ότι ακόμη και κάτι τόσο μικρό μπορεί να φωτίσει πραγματικά την ημέρα του.

Σκορπιός
Οι στιγμές που είναι για σένα πολύτιμες είναι αυτές που καταφέρνεις και βγαίνεις από το φρούριο της καχυποψίας σου, με το να αφεθείς σε μια παθιασμένη, έξω από τον έλεγχό σου αλλά απόλυτα καλοδεχούμενη στιγμή. Όπως ας πούμε ένα ξαφνικό φιλί, μια ζεστή και φωτεινή βραδιά που θα συνοδεύεται από τη μακάρια αίσθηση ότι ανήκεις κι εσύ κάπου.

Διάβασε επίσης: 8 απλά βήματα για να διώξεις την δυστυχία από τη ζωή σου!

Τοξότης

Όταν οι ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου είναι απέραντοι και οι δυνατότητές σου απεριόριστες, η υπερένταση μπορεί να σε κρατάει σε διαρκή εγρήγορση και ο ενθουσιασμός σου να είναι ασυγκράτητος. Αυτό που σε συναρπάζει είναι η αναμονή για κάτι σπουδαίο και μεγάλο, σε σημείο που να μη μπορείς ούτε να κοιμηθείς.

Αιγόκερως
Από τις πιο σημαντικές στιγμές σου είναι όταν γνωρίζεις ότι ναι μεν είσαι κουρασμένος, ναι έχεις καταπονηθεί, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις. Καθώς τρέχεις να φτάσεις στην ώρα σου για να ολοκληρώσεις το έργο που σου έχει ανατεθεί, η καρδιά σου χτυπάει και οι μυς σου πάλλονται, αλλά εσύ νιώθεις την απόλυτη ικανοποίηση. Θα τους κατατροπώσεις πάλι!

Υδροχόος
Επειδή συνήθως δεν εκφράζεσαι συναισθηματικά, όταν σου συμβεί, βιώνεις ένα από τα πιο συγκλονιστικά συναισθήματα. Αν για παράδειγμα, διαβάσεις μεγαλόφωνα ένα ποίημα σου σε ένα έμπιστο πρόσωπο, νιώθεις ότι εκείνη τη στιγμή απογυμνώνεσαι μπροστά του αλλά η ικανοποίηση που νιώθεις είναι συγκινητική και ιδιαίτερη.

Ιχθύες
Η επαφή σου με τη ρομαντική και αναζωογονητική πλευρά της φύσης σού αφήνει την πιο γλυκιά αίσθηση, γιατί έχεις την ικανότητα να βρίσκεις και να «βλέπεις» την ομορφιά ακόμα και στην πιο μικρή γωνιά της. Περπατώντας, ανάμεσα σε ένα φυσικό τοπίο, είσαι από τους λίγους που μπορείς να νιώσεις μέχρι το μεδούλι σου εκείνο το θεϊκό συναίσθημα που σου επιβεβαιώνει πόσο ωραία είναι η ζωή.

Διάβασε επίσης: Τι δείχνει η Σελήνη για το συναισθηματικό σου κόσμο;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr για το iphone, το ipad ή το ipod σου εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved