Τα 12 ζώδια και οι Κάρτες Ταρό που τους αντιστοιχούν

Ποιά κάρτα από τη Μεγάλη Αρκάνα αντιστοιχεί στο δικό σου ζώδιο;

Τα 12 ζώδια και οι Κάρτες Ταρό που τους αντιστοιχούν

Κριός

Κάρτα Ταρό: Ο Αυτοκράτορας

Εμψυχωτής και αρχηγικός, είσαι πάντα εκεί όταν σε χρειάζονται. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει την πίστη και την ικανότητα να στέκεσαι δίπλα στους ανθρώπους σου, στα καλά και τα άσχημα. Θα χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις σου για να βοηθήσεις τους άλλους αλλά και να επιτύχεις τους στόχους σου.

Ταύρος

Κάρτα Ταρό: Ο Ιεροφάντης

Αντιπροσωπεύει τη μάθηση από γνώστες που μπορούν να σε βοηθήσουν να ψάξεις τις βαθύτερες αλήθειες μέσα από αξίες και παραδόσεις. Εξετάζοντας προσεκτικά, μπορείς να οδηγηθείς στην ουσία των πραγμάτων και να πάρεις σημαντικά μαθήματα ζωής.

Δίδυμοι

Κάρτα Ταρό: Οι Εραστές

Ο διττός σου χαρακτήρας αντιπροσωπεύεται από τους Εραστές. Συχνά βρίσκεσαι σε δίλημμα ως προς το να επιλέξεις το δύσκολο ή τον εύκολο δρόμο της ζωής. Αυτή η κάρτα σε ενθαρρύνει να ζυγίσεις τις επιλογές σου προσεκτικά και να ακολουθήσεις το μονοπάτι που υπαγορεύει η προσωπική σου ακεραιότητα.

Καρκίνος

Κάρτα Ταρό: Το Άρμα

Μπορείς να σταθείς περήφανα και δυνατά πάνω στο Άρμα σου, έχοντας μια σταθερή πορεία αποφεύγοντας πλαγίως τις συγκρούσεις. Θέλεις ο δρόμος μπροστά σου να είναι ανοικτός και θα χρησιμοποιήσεις την ανεπτυγμένη διαίσθησή σου για να κερδίσεις την κούρσα της ζωής.

Λέων

Κάρτα Ταρό: Η Δύναμη

Αντιπροσωπεύει τη σωματική σου δύναμη, καθώς και την συναισθηματική, ψυχική και πνευματική σου ανδρεία. Όπως και το Λιοντάρι, έχεις θάρρος και τόλμη, τα οποία σε βοηθούν να ξεπεράσεις τα προβλήματα και τα εμπόδια της ζωής.

Παρθένος

Κάρτα Ταρό: Ο Ερημίτης

Χρειάζεται συχνά να επιβραδύνεις και να εξερευνάς για να βρεις τον πραγματικό σκοπό της ζωής σου. Η εικόνα σε αυτήν την κάρτα είναι ένας γέρος, απογοητευμένος από τον εξωτερικό κόσμο. Όταν αποκόβεται για να ανακαλύψει τα μυστήρια του εσώτερου εαυτού του, γίνεται ανοικτός και αθώος σαν παιδί.

Fotolia2 41755224 Subscription XXL

Ζυγός

Κάρτα Ταρό: Η Δικαιοσύνη

Η ζυγαριά της Δικαιοσύνης σου ζητά να ζυγίσεις τις επιθυμίες ενάντια στις ανάγκες σου. Προκειμένου να επιτευχθεί μια ισορροπία, πρέπει να βάλεις τα αισθήματα και τα συναισθήματά σου στην άκρη. Όταν φτάσεις στο τέλος της αναποφασιστικότητας, θα είσαι σε θέση να εξυπηρετήσεις το γενικότερο καλό.

Σκορπιός

Κάρτα Ταρό: Ο Θάνατος

Σε καλωσορίζει σε μια μεταμόρφωση. Συχνά αλλάζεις το δέρμα σου σαν το φίδι, επιδιώκοντας να απελευθερώσεις το πνεύμα σου και να ξαναγεννηθείς. Επειδή είσαι σε θέση να ξεκοπείς από τους δεσμούς που σε συνδέουν με τους άλλους, είναι εύκολο να αλλάξεις την ταυτότητά σου και να γίνεις το μυστηριώδες πρόσωπο που ο καθένας θέλει να ερευνήσει.

Τοξότης

Κάρτα Ταρό: Η Εγκράτεια

Είσαι ταλαντούχος στο να σταθμίζεις σωστά την κριτική σου άποψη με την κατανόηση και την ευαισθησία. Μέσα από ένα περιπετειώδες και γεμάτο στροφές μονοπάτι, θα φτάσεις στο τέλος της διαδρομής σου, ξεπερνώντας έξυπνα τις δυσκολίες της ζωής.

Αιγόκερως

Κάρτα Ταρό: Ο Διάβολος

Σε ενθαρρύνει να αντιμετωπίσεις τη σκιά του εαυτού σου, προκειμένου να συγκεντρώσεις την απαραίτητη πνευματική γνώση που θα σε μεταμορφώσει. Σε σπρώχνει να προβληματιστείς με την αρνητικότητα που σου δημιουργεί αμφιβολίες, να την μετατρέψεις σε εμπιστοσύνη και να αποκτήσεις ορθότερη εικόνα για το ποιος είσαι.

Υδροχόος

Κάρτα Ταρό: Το Αστέρι

Συμβολίζει την αισιοδοξία σου. Η τάση σου να αγγίξεις τα αστέρια, σημαίνει ότι επιδιώκεις να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες που κρύβεις στην καρδιά σου. Ο σκοπός σου σε αυτόν τον κόσμο είναι να πείσεις και τους άλλους ότι μπορούν να το κάνουν, βοηθώντας τους με την πνευματική έννοια.

Ιχθύες

Κάρτα Ταρό: Η Σελήνη

Είσαι ένα πλάσμα με συνεχώς μεταβαλλόμενες διαθέσεις. Θα κάνεις ό, τι είναι δυνατό για να συντονιστείς με τους κύκλους της φύσης, χρησιμοποιώντας τους για να ενισχύσεις τις διαισθητικές σου δυνάμεις. Η Σελήνη κυβερνά τα συναισθήματα, τα οποία είναι τα ισχυρότερα όπλα σου, ειδικά όταν τα χρησιμοποιείς για να βοηθήσεις τους άλλους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved