Κινέζικη αστρολογία: Ο Σκύλος και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Το κινέζικο ζώδιο του Σκύλου σε συνδυασμό με τα 12 γνωστά μας ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Ο Σκύλος και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

ΚΡΙΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Αυτοί οι Σκύλοι έχουν αυτοπεποίθηση και είναι ανεξάρτητοι. Θα αργήσουν να «τακτοποιηθούν» γιατί θέλουν να κάνουν πολλά στη ζωή τους.

ΤΑΥΡΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Είναι πιο συμβατικοί στις απόψεις τους για τον κόσμο. Βοηθούν την κοινότητα και νοιάζονται για τους γείτονες. Είναι σταθεροί και δεν σταματούν να αναζητούν την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΣΚΥΛΟΣ
Είναι πολύ διπλωμάτες. Είναι χαρισματικοί και γοητευτικοί και δεν τους φοβίζει κανένας και τίποτα. Αγαπούν να βιώνουν νέες εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Είναι πιο ευτυχισμένος, όταν περιβάλλεται από τους φίλους και την οικογένεια. Αγαπά να είναι στο σπίτι. Είναι προσεκτικός και δεν έχεις αυτοπεποίθηση όπως οι άλλοι Σκύλοι.

ΛΕΩΝ - ΣΚΥΛΟΣ
Σίγουρος και με αυτοπεποίθηση, έχει μεγάλο αλλά ευαίσθητο Εγώ. Αν τον πληγώσεις, αργά ή γρήγορα θα στο πει. Είναι γνήσιος, τρυφερός και στοργικός φίλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι και εργατικοί. Αφιερώνουν τη ζωή τους σε ό, τι θεωρούν απαραίτητο, είτε πρόκειται για το σπίτι, την οικογένεια ή την εργασία του.

ΖΥΓΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Είναι χαρισματικός χαρακτήρας. Ο Ζυγός - Σκύλος πραγματικά νοιάζεται για την ευημερία των άλλων. Είναι το είδος του ανθρώπου που εκτιμά την οικογένεια και τους φίλους του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Ο Σκορπιός δίνει στο Σκύλο το πάθος και τη φωτιά. Είναι προσηλωμένος στους στόχους του και θέλει το 100 % της αφοσίωσης από τον καθένα που βρίσκεται δίπλα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Πιστός και δοτικός, ο Τοξότης - Σκύλος είναι ο πιο δραστήριος από τα άλλα σκυλιά. Του αρέσουν οι πεζοπορίες στο δάσος, ένα ταξίδι σε μια άγνωστη χώρα ή ακόμα και το ράφτινγκ στο ποτάμι. Οτιδήποτε είναι τολμηρό, θα το κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Αποτελεσματικοί και υπεύθυνοι, αυτοί οι Σκύλοι είναι γεννημένοι να αναλαμβάνουν πολύ σοβαρά καθήκοντα. Είναι τελειομανείς αλλά έχουν χρυσή καρδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Δημιουργικός και με στόχους, αυτός ο Σκύλος δεν είναι τόσο υλιστής ή επιδεικτικός όσο άλλοι. Είναι απίστευτα δίκαιος άνθρωπος που καταπιάνεται με τα πολιτιστικά και τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

ΙΧΘΥΕΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Είναι ήρεμα, χαλαρά άτομα που χρειάζονται ένα γαλήνιο περιβάλλον. Λατρεύουν να φροντίζουν και να παρέχουν τα πάντα στην οικογένειά τους.

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Βρεςεδώτι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved