Κινέζικη αστρολογία: Το Άλογο και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Τα χαρακτηριστικά του Αλόγου σε συνδυασμό με τα 12 γνωστά μας ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Το Άλογο και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

ΚΡΙΟΣ - ΆΛΟΓΟ
Αυτά τα Άλογα είναι γεμάτα ενέργεια και τους αρέσει να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, είναι πολύ πιθανό όμως να αφήνουν πίσω τους ένα σωρό εκκρεμότητες. Αρπάζουν τη ζωή από τα μαλλιά, είναι δραστήρια και πολύ περιπετειώδη άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ - ΆΛΟΓΟ
Ο Ταύρος - Άλογο έχει την κοινή λογική και είναι πρακτικός. Ωθείται από μια επιθυμία να δημιουργήσει αρκετές υλικές ανέσεις ενώ βαθιά μέσα του θέλει να ριζώσει κάπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΆΛΟΓΟ
Αυτά τα άλογα είναι έξυπνα και πνευματώδη. Μαθαίνουν τα βασικά για πολλά πράγματα και έτσι έχουν ένα μεγάλο εύρος γενικών γνώσεων. Είναι νέα στην καρδιά και ελκυστικά και τους αρέσει να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- ΆΛΟΓΟ
Το Άλογο - Καρκίνος έχει μεγάλη καρδιά και θα αφιερώσει τη ζωή του ψάχνοντας την αδερφή - ψυχή. Το ιδανικό του είναι να βρει το τέλειο ταίρι σε μεγαλύτερη ηλικία και όχι ένα μέτριο σε πιο νεαρή.

ΛΕΩΝ - ΆΛΟΓΟ
Αυτοί οι άνθρωποι είναι δημιουργικοί, με ισχυρή θέληση και ζωντάνια. Έχουν αυτοπεποίθηση και κίνητρα για να ολοκληρώσουν τους στόχους τους. Όταν ερωτεύονται, τυφλώνονται και απορροφιούνται πλήρως από το άλλο άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΆΛΟΓΟ
Το άτομο αυτό είναι σκληρά εργαζόμενο και πολύ σταθερό. Ενδεχομένως είναι το πιο λογικό απ' όλα τα Άλογα. Είναι ώριμο και υπεύθυνο σε όλες τις σχέσεις του.

ΖΥΓΟΣ - ΆΛΟΓΟ
Ο Ζυγός - Άλογο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους φίλους του. Η γοητεία και η εξυπνάδα του τον κάνει τον Νο 1 καλεσμένο σε όλες τις εκδηλώσεις και τα πάρτι. Είναι κοινωνικός και του αρέσει να διασκεδάζει γι' αυτό γίνεται η καρδιά της παρέας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΆΛΟΓΟ
Ο Σκορπιός δίνει την προοπτική στο Άλογο να δει σε βάθος χρόνου ποια θα είναι η κατάληξη όσων πραγμάτων κάνει. Επίσης του προσδίδει τη συγκέντρωση και το κίνητρο να παραμείνει εστιασμένο στο σκοπό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΆΛΟΓΟ
Αυτό το Άλογο είναι ελεύθερο πνεύμα και εξωστρεφές. Του αρέσει να είναι αυθόρμητο και δεν σχεδιάζει τίποτα. Είναι ενθουσιώδες και παρορμητικό και μερικές φορές μπορεί να ξεπεράσει τα όριά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΆΛΟΓΟ
Αυτό το Άλογο έχει μεγάλη φιλοδοξία και θέλει να πετύχει. Του αρέσει να αποκτά υλικά αγαθά και να κερδίζει χρήματα για την εξασφάλισή του. Είναι εργατικός και πιστός υπάλληλος, εάν αντιμετωπίζεται δίκαια και με σεβασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- ΆΛΟΓΟ
Εκκεντρικός και χαρισματικός, ο Υδροχόος – Άλογο κοιτά μπροστά και σε αντίθεση με τα άλλα άλογα κάνει ό, τι του έρθει στο κεφάλι. Είναι διασκεδαστικός και πρωτότυπος, αυθόρμητος και γοητευτικός.

ΙΧΘΥΕΣ - ΆΛΟΓΟ
Βασίζεται πολύ στις απόψεις των γύρω του. Θέλει να μαθαίνει τι σκέφτονται γι' αυτόν, ποια είναι η γνώμη τους και είναι πρόθυμος να κάνει αλλαγές, αν χρειαστεί, προκειμένου να συμβαδίζει με τους υπόλοιπους.

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

Διαβάστε τις Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved