Κινέζικη αστρολογία: Ο Λαγός και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Τα χαρακτηριστικά του Λαγού σε συνδυασμό με τα 12 γνωστά μας ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Ο Λαγός και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

ΚΡΙΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται το δικό τους χώρο και θα χρησιμοποιήσουν τη φιλόδοξη φύση τους, αλλάζοντας σταδιοδρομία και προσωπικές διαδρομές σε όλη τους τη ζωή. Πρέπει να είναι σε κίνηση και να παρακινούν τον εαυτό τους μέσα αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Αυτοί οι Λαγοί μετρούν την επιτυχία τους με τις αγορές που έχουν κάνει. Τους αρέσει η σταθερότητα, τα όμορφα πράγματα και η άνεση και θα εργαστούν σκληρά για να παρέχουν αυτές τις πολυτέλειες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΛΑΓΟΣ
Τους αρέσει πολύ να μιλούν και σε αντίθεση με τους περισσότερους Λαγούς θέλουν να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής. Κάνουν πολλούς φίλους και λατρεύουν κάθε είδος επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Αυτοί οι Λαγοί έχουν μια πολύ στενή σχέση με τη μητέρα τους. Είναι βαθιά ευαίσθητα άτομα που νιώθουν πιο άνετα όταν βρίσκονται στο σπίτι τους.

ΛΕΩΝ - ΛΑΓΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, εν μέρει λόγω της γλυκιάς τους φύσης. Πρόκειται για εξωστρεφείς αλλά ήρεμους χαρακτήρες και έχουν την πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση από όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Είναι τόσο οργανωμένος, σχεδόν σε ενοχλητικό βαθμό. Μπορεί να φαίνεται δύσκολος αλλά ποτέ δεν χάνει και πάντα τελειώνει όποιο έργο ξεκινήσει. Είναι λίγο υποχόνδριος με την καθαριότητα αλλά και ο πιο ικανός και αξιόπιστος που θα συναντήσετε.

ΖΥΓΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Οι Ζυγοί – Λαγοί είναι αρκετά εκλεπτυσμένοι από τη φύση τους και δεν θα φτάσουν ποτέ στα άκρα. Θα παίξουν το ρόλο που κοινωνικά τους έχει δοθεί, χωρίς να ξεφύγουν σε τρόπους ή συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Δείχνουν σεμνοί αλλά ποτέ ξέρεις τι θα κάνουν στη συνέχεια. Είναι δημιουργικοί, ανοικτόμυαλοι και έχουν καλλιτεχνική φύση. Αν και είναι αρκετά επιφυλακτικοί κατά καιρούς, έχουν ένα βάθος χαρακτήρα που όμως παραμένει άγνωστος στους περισσότερους ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΛΑΓΟΣ
Ίσως είναι ο πιο ανοιχτόμυαλος από όλους τους Λαγούς, ο οποίος απολαμβάνει να μη κάνει τίποτα και απλά να χαλαρώνει σπίτι του. Δεν επηρεάζεται τόσο από την ευαισθησία που διακρίνει κανονικά το Λαγό, μάλλον είναι λιγότερο συναισθηματικός και τον νοιάζει πιο πολύ η βολή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΛΑΓΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι χαίρονται με τις προαγωγές και την δουλειά. Εργάζονται για να δουν τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται και είναι υπερήφανοι για τη θέση και τους τίτλους που αποκτούν. Είναι πιστοί, σκληρά εργαζόμενοι, αν και λίγο επιδεικτικοί στη συμπεριφορά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Αγαπούν να μαθαίνουν νέα πράγματα και αναζητούν συνεχώς απαντήσεις στα πολλά ερωτήματά τους. Είναι προικισμένοι με φαντασία και αποφασιστικότητα. Αυτά τα άτομα θα προτιμούσαν να είναι πλούσια σε γνώσεις από ό, τι σε περιουσία.

ΙΧΘΥΕΣ - ΛΑΓΟΣ
Είναι ένα αρκετά πολύπλοκο άτομο. Πολύ δημιουργικό, θα λειτουργήσει καλύτερα σε ήρεμες και γαλήνιες καταστάσεις όπου μπορεί να διευρύνει τη δημιουργικότητά του και διατηρεί σχεδόν πάντα το μέτρο.

Διαβάστε επίσης

Κινέζικη αστρολογία: Ο Ποντικός και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Κινέζικη αστρολογία: Ο Βούβαλος και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Κινέζικη αστρολογία: Η Τίγρη και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Διαβάστε τις Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved