Κινέζικη αστρολογία: Η Τίγρη και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Τα χαρακτηριστικά της Τίγρης σε συνδυασμό με τα 12 γνωστά μας ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Η Τίγρη και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας


ΚΡΙΟΣ - ΤΙΓΡΗ
Δραστήριοι και ενεργητικοί, αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν τον ανεμοστρόβιλο που πρέπει να κινείται σε ανοιχτούς χώρους και με μεγάλη δύναμη. Το να είναι εγκλωβισμένοι σε μία απόφαση ή ένα μέρος είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους. Είναι γενναιόδωροι και γενναίοι, καθώς και πολύ παθιασμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ - ΤΙΓΡΗ
Περισσότερο προσγειωμένο από άλλες Τίγρεις είναι αυτό το πρακτικό άτομο που θέλει να ολοκληρώνει τις εργασίες που ξεκινά. Λειτουργεί καλά υπό πίεση και μπορεί να δουλέψει πολύ σκληρά με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι παθιασμένο στις σχέσεις του και θέλει να παρέχει σταθερότητα στο σύντροφό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΤΙΓΡΗ
Αυτό το άτομο θέλει να κυκλοφορεί ελεύθερο. Λαχταρά να δει νέα μέρη και να γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους στα ταξίδια του. Είναι περίεργο, αστείο, έξυπνο και γεμάτο ζωντάνια. Θέλει να ζήσει τη ζωή του κι όχι απλά να επιβιώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΤΙΓΡΗ
Ο Καρκίνος – Τίγρη είναι ένα ρομαντικό άτομο, πολύ ευαίσθητο και καλόκαρδο. Αυτός ο χαρακτήρας χρειάζεται μια αγάπη και ειλικρίνεια στη σχέση του για να είναι ευτυχισμένος.

ΛΕΩΝ - ΤΙΓΡΗ
Αυτή η Τίγρη περιμένει το σεβασμό που πιστεύει ότι αξίζει. Δουλεύει σκληρά για να αποκτήσει μια υψηλή κοινωνική θέση. Θέλει να τραβάει την προσοχή όλων, όταν εισέρχεται σε ένα δωμάτιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΤΙΓΡΗ
Αυτές οι Τίγρεις είναι πολύ επιλεκτικές, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την επιλογή ενός συντρόφου. Το μάτι τους πιάνει τη λεπτομέρεια αλλά αυτό μπορεί να τους κάνει λίγο νευρωτικούς κατά καιρούς.

ΖΥΓΟΣ - ΤΙΓΡΗ
Αυτές οι Τίγρεις είναι δίκαιοι και θέλουν ισοτιμία και δικαιοσύνη να διέπει την καθημερινή τους ζωή. Το κακό είναι ότι πολλές φορές αμφιβάλλουν και αργούν να πάρουν αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΤΙΓΡΗ
Αυτό το άτομο είναι πολύ δυναμικό. Ο Σκορπιός - Τίγρη είναι βαθιά συναισθηματικός και ευαίσθητος αλλά και εξαιρετικά επικεντρωμένος στους στόχους του. Είναι ισχυρογνώμων και με κίνητρα και δεν του αρέσουν οι αντιφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΤΙΓΡΗ
Έχει μεγάλη όρεξη για τη ζωή και θέλει να βρίσκεται σε κίνηση κάθε μέρα. Είναι ως επί το πλείστον εξωστρεφής, απολαμβάνει να κυκλοφορεί και να πηγαίνει σε περίεργα μέρη. Είναι επίσης αυθόρμητος και συχνά βγάζει πρόωρα συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΤΙΓΡΗ
Είναι οι άνθρωποι που εργάζονται πολλές ώρες και σκληρά για να πετύχουν το υψηλό επίπεδο που πιστεύουν ότι τους αρμόζει. Η σταδιοδρομία τους είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή τους, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την αγάπη και τις σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΤΙΓΡΗ
Αυτές οι Τίγρεις αγνοούν τους κανόνες και τους νόμους της κοινωνίας και επιλέγουν να κάνουν αυτό που προστάζει η καρδιά τους. Έχουν την τάση να μην αφήνουν τα συναισθήματα να τους επηρεάζουν γιατί δεν θέλουν να γίνουν ευάλωτοι.

ΙΧΘΥΕΣ -ΤΙΓΡΗ
Αρκετά ευαίσθητη και ευγενική, αυτή η Τίγρη είναι λίγο πιο επιφυλακτική από ό, τι οι άλλες. Είναι υπομονετική και γεμάτη αγάπη και συχνά καταστέλλει το φλογερό πάθος που συνοδεύει την προσωπικότητα της Τίγρης. Μόλις αποφασίσει ότι θέλει ένα άτομο δε θα την σταματήσει τίποτα και κανείς για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης

Κινέζικη αστρολογία: Ο Ποντικός και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Κινέζικη αστρολογία: Ο Βούβαλος και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Διαβάστε τις Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved