Οι προκλήσεις του νέου έτους για κάθε ζώδιο!

Προτείνουμε ένα μόνο απλό πράγμα για να δοκιμάσει κάθε ζώδιο αυτό το έτος…

Οι προκλήσεις του νέου έτους για κάθε ζώδιο!

Η λίστα με τους στόχους του νέου έτους είναι τόσο passé. Γιατί να σπαταλάμε χρήματα σε ακριβές συνδρομές γυμναστηρίου ή να φορτώνουμε τον εαυτό μας με τον μακρύ κατάλογο των υψηλών στόχων, κατά την έναρξη του νέου έτους;

Θα 'θελα να σας προτείνω μια πολύ απλή διαδικασία, που όμως εξακολουθεί να είναι αρκετά δύσκολη, για να ξεπεράσουμε τα όρια μας το 2014: τις Προκλήσεις του Ζωδιακού. Έχω επιλέξει ένα απλό πράγμα για κάθε ζώδιο, για να δοκιμάσουμε αυτό το έτος. Είναι μόνο ένα πράγμα και έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας να το πραγματοποιήσουμε. Δίνουμε όμως προσοχή - μπορεί η πρόκληση να είναι πολύ πιο σκληρή απ' ό, τι νομίζουμε και δεν θα πρέπει να παρακάμψουμε τυχόν κανόνες!

Είμαστε έτοιμοι να μάθουμε την πρόκληση του ζωδίου μας για το έτος 2014; Πάμε να την μελετήσουμε...


Κριός: Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, σε προκαλώ να αντισταθείς σε μια παρόρμηση, οποιαδήποτε παρόρμηση είναι αυτή. Σοβαρά τώρα, μπορείς να σταματήσεις και να πάρεις μια ανάσα για πέντε δευτερόλεπτα, πριν μιλήσεις, πράξεις, αντιδράσεις ή πάρεις μια απόφαση. Άντε, σε προκαλώ!

Ταύρος: Εντάξει, Ταύρε, εδώ είναι η πρόκληση που θα πρέπει να διαπραγματευτείς: Θα πρέπει να πεις όχι σε μια ευκαιρία για μαλθακότητα και καλοπέραση. Δεν ξέρω τι όνομα μπορεί να έχει για σένα, ίσως να είναι ένα σοκολατένιο γλυκό, ένα ακόμη νέο ζευγάρι παπούτσια ή οτιδήποτε σε στέλνει σε στιγμές νιρβάνας και απόλαυσης. Είναι μόνο για μία φορά, αλλά να θυμάσαι, δεν επιτρέπονται τα παράπονα.

Δίδυμοι: Εδώ είναι μια ευγενής πρόκληση για σένα Δίδυμε: ακολούθησε ένα πράγμα. Μόνο ένα πράγμα για ολόκληρο το έτος: Χαλάρωσε την ταχύτητα ομιλίας σου, όχι τη σκέψη σου! Απλώς, μην προσπαθείς να πεις τρία διαφορετικά θέματα σε μια πρόταση. Θα επιστρέψω για να σε ελέγξω, τον Δεκέμβριο.

Καρκίνος: Κάνε ένα πράγμα που σε τρομάζει αυτό το έτος και εννοώ κάτι που σε ωθεί πραγματικά στα όρια σου. Μερικές φορές, για εσένα αυτό σημαίνει απλά να πατήσεις το πόδι σου έξω από το ασφαλές, άνετο σπίτι-καβούκι σου, έτσι λοιπόν προχώρα, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ!

Λέων: Βάλε τις ανάγκες κάποιου άλλου πάνω από τις δικές σου. Ξέρω ότι είναι μια τεράστια πρόκληση για σένα, αλλά πραγματικά, είναι μόνο για μία φορά. Και να θυμάσαι ότι πρέπει να γίνει αυτό το έτος, δεν το αναβάλλεις μέχρι μια πιο βολική στιγμή, όπως π.χ. το 2017.

Παρθένος: Λοιπόν η δική σου πρόκληση Παρθένε, είναι να αφήσεις μία κατάσταση να ξεδιπλωθεί εντελώς από μόνη της. Εννοώ πραγματικά, να την αφήσεις να προχωρήσει χωρίς να ξοδέψεις ένα δευτερόλεπτο - πόσο μάλλον μία εβδομάδα - υπεραναλύοντας την παραμικρή λεπτομέρεια. Καλή τύχη!

28122013 MESA

Ζυγός: Ζυγέ, εσύ προσπάθησε να υιοθετήσεις μια σταθερή θέση για κάτι, για μια φορά. Πραγματικά θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από τι δημητριακά θα αγοράσεις για πρωινό μέχρι αν πρέπει να παραμείνεις σε αυτήν την σχέση. Δεν μπορείς να το συζητάς για μήνες, απλά πρέπει να αποφασίσεις!

Σκορπιός: Χμ, Σκορπιέ, μπορείς απλά να προσπαθήσεις να κρατήσεις την ένταση σου υπό έλεγχο μία φορά; Τα πάντα δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Αν ήταν έτσι, θα είχες πέντε χιλιάδες θανάτους ήδη και τελευταία φορά που το έλεγξες ήσουν ακόμα ζωντανός. Έτσι παράτα τα καζάνια της κόλασης που μαγειρεύεις. Για μια φορά.

Τοξότης: Για πρώτη φορά φέτος και ίσως για πρώτη φορά σε όλη τη ζωή σου, να προχωρήσεις και να ταπεινώσεις τον εαυτό σου λέγοντας αυτές τις τρεις απλές λέξεις: Εγώ δεν ξέρω. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το εννοείς και πραγματικά. Καλή τύχη με αυτό!

Αιγόκερως: Λοιπόν, άκου: σταμάτα τον έλεγχο. Μία φορά. Θα μπορούσε να είναι ο έλεγχος μιας κατάστασης, ενός πρόσωπου ή και του εαυτού σου. Δεν με νοιάζει τι θα είναι. Άφησε τα πράγματα να τρέξουν από μόνα τους και ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί.

Υδροχόος: Για να σε δω Υδροχόε, εδώ είναι μια βόμβα πρόκληση για εσένα: δεν έχεις πάντα τις καλύτερες, τις πιο ξεκάθαρες ιδέες για κάθε κατάσταση. Σε προκαλώ λοιπόν μία φορά να αντισταθείς στον πειρασμό να κρίνεις κάτι, οτιδήποτε. Σε παρακαλώ;!;!

Ιχθύες: Ξέρω ότι αυτό είναι σχεδόν αδύνατο για εσένα Ιχθύ, αλλά η πρόκληση για σένα είναι να ρίξεις μια ματιά στην σκληρή πραγματικότητα μιας κατάστασης. Όχι «τι θα γινόταν αν», όχι «αλλά», όχι να φαντάζεσαι πώς θα μπορούσε να είναι. Απλά να αποδεχτείς τα ψυχρά, σκληρά γεγονότα της ζωής. Μια φορά. Καλή τύχη.

Διαβάστε επίσης:

Φέρτε την ηρεμία στην περίοδο των εορτών μέσα από το ζώδιο σας!

Χριστουγεννιάτικα ψώνια! Ποιο ζώδιο κανει την καλύτερη παρέα;

Πώς στολίζουν το σπίτι τους τα 12 ζώδια;

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved