Φέρτε την ηρεμία στην περίοδο των εορτών μέσα από το ζώδιο σας!

Οδηγίες για καλά και ήρεμα Χριστούγεννα

Φέρτε την ηρεμία στην περίοδο των εορτών μέσα από το ζώδιο σας!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το να διατηρήσουμε την ψυχραιμία κατά τη διάρκεια των εορτών μπορεί να είναι μια σημαντική πρόκληση. Το άγχος των κοινωνικών και οικογενειακών υποχρεώσεων που συσσωρεύονται, προστίθενται ακόμη περισσότερο στα ήδη αυστηρά χρονοδιαγράμματά μας και κάνουν τα πράγματα πολύ χειρότερα, στην προσπάθεια να εξασφαλίσει ο καθένας μας καλές και ήρεμες στιγμές.

Η αστρολογία όμως μπορεί να μας βοηθήσει. Γνωρίζοντας τι συμβαίνει στο πλανητικό στερέωμα και κρατώντας μερικά αστροτρίκ στο πακέτο των εορτών μας, μπορεί να μας βοηθήσει όχι μόνο να διατηρήσουμε την ψυχραιμία, αλλά πραγματικά να απολαύσουμε και να εκτιμήσουμε το πλήρες πνεύμα και τη χαρά που οι γιορτές μπορούν να φέρουν.
Από τις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη ανάδρομη επίσης στο ίδιο ζώδιο, μας επισήμανε ότι ο καλός προγραμματισμός είναι σημαντικός. Κάνουμε λοιπόν τις λίστες, τις ρυθμίσεις και τα σχέδια για τις στιγμές μπροστά, έτσι ώστε να μην βρεθούμε εκτός απροόπτου. Σε αυτή την περίοδο των εορτών, η συνέπεια είναι σημαντική. Μπορεί να μην θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα φτάσουμε σε μια εκδήλωση ή ένα γεγονός, αλλά να φροντίσουμε να μην είμαστε ούτε και οι τελευταίοι!
Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω, σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει να κινηθούμε με πιο περιορισμένους πόρους. Επιπρόσθετα, οι προσδοκίες για την ανταλλαγή δώρων θα είναι λιγότερες. Δώρα που δείχνουν τη σοβαρότητα, την ποιότητα, τη δημιουργικότητα και την επινοητικότητα θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.

Η Σελήνη στον Ζυγό την ημέρα των Χριστουγέννων, θα δώσει έμφαση στις σχέσεις μας. Μένοντας ήρεμοι και χαλαροί με τους φίλους και την οικογένεια μας, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να είμαστε σε θέση να υπολογίζουμε σε αυτούς για την υποστήριξη κατά τη διάρκεια των ακατέργαστων, δύσκολων στιγμών μας. Επίσης, η αμοιβαιότητα είναι το κλειδί. Οι άνθρωποι αυτή την εορταστική περίοδο αναμένεται να λάβουν στον ίδιο βαθμό αυτό που δίνουν, έχοντας έτσι μια αίσθηση του περιμένουν εκ των προτέρων, μπορεί να σώσει από ενοχλητικές καταστάσεις.
Για πολλούς από εμάς, τα πιο στρεσογόνα γεγονότα των εορτών είναι οι οικογενειακές συναθροίσεις. Βάζοντας μαζί σε ένα δωμάτιο ανθρώπους από διαφορετικές πτυχές της οικογένειας του DNA μας, δημιουργούμε πολλές φόρες ένα εκρηκτικό μείγμα. Όμως, ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία της αστρολογίας είναι η γνώση των στοιχείων των ζωδίων από τους ανθρώπους γύρω μας, κάτι που μπορεί να μας δώσει οδηγίες για να μειώσουμε σημαντικά το άγχος, επειδή θα είμαστε σε θέση να τους διαχειριστούμε πιο αποτελεσματικά. Εδώ είναι μερικές καλές συμβουλές για να ακολουθήσουμε:

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

Όπως υπονοεί το όνομά τους, αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να είναι τα μπουζί για κάθε περίπτωση. Είναι δημιουργικοί, γεμάτοι ενθουσιασμό και ιδέες, που αισθάνονται ότι πρέπει να τις κάνουν πράξη. Σε γενικές γραμμές, τους αρέσει να είναι στο κέντρο της προσοχής. Αυτό μπορεί να είναι είτε διασκεδαστικό είτε όχι, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν. Ανεξάρτητα απ' όλα αυτά, είναι ζεστά και γενναιόδωρα άτομα με τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην τροχιά τους.

Τα ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Οι άνθρωποι που ανήκουν στα ζώδια της γης, πρέπει να αισθάνονται χρήσιμοι. Αν δουν οι ίδιοι ότι απλά στέκονται ή χαζεύουν τριγύρω, έχουν την τάση να αισθάνονται άβολα και να αναζητούν κάτι για να καταπιαστούν. Η κατανόηση αυτή μπορεί να είναι μια τεράστια βοήθεια, αν βρείτε το σωστό έργο ή δουλειά που αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν.

Τα ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

Σε γενικές γραμμές, τα ζώδια του αέρα είναι εξαιρετικά κοινωνικά, έτσι ώστε δεν πρέπει να έχετε πρόβλημα. Απλά αφήστε τα χαλαρά να μπορούν να επικοινωνήσουν με το πλήθος, κατά την κρίση τους. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με αυτούς τους ανθρώπους είναι, ότι είναι συχνά επενδύουν συναισθηματικά στις ιδέες τους για τα πράγματα. Είναι απίθανο να αλλάξετε τα μυαλά τους μέσα σε λίγες ώρες, έτσι καλύτερα απλά να χαμογελάσετε και να κάνετε ένα καταφατικό νεύμα όταν σας αναλύουν ή προτείνουν κάτι.

Τα ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς

Τα ζώδια του νερού πρέπει να νιώσουν ότι φροντίζουν για τους άλλους. Μερικές φορές αυτό μπορεί να τους κάνει να βρεθούν αναμιγμένοι σε πνιγηρές ή ακραίες περιπτώσεις. Δεν σημαίνει ότι θέλουν να ελέγξουν τους άλλους και πραγματικά η στάση τους προέρχεται από ένα μέρος της προσπάθειάς τους να κάνουν το καλό. Είναι συνήθως καλύτερο, να τους αφήσουμε να κάνουν ό, τι πρέπει και να παρέμβουμε μόνο όταν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο.
Καλά και ήρεμα Χριστούγεννα!

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικα ψώνια! Ποιο ζώδιο κανει την καλύτερη παρέα;

Πώς στολίζουν το σπίτι τους τα 12 ζώδια;

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved