Ζώδια: Το σπίτι της φοιτητικής σας ζωής

Διαλέξτε σπίτι σύμφωνα με το ζώδιο σας!

Ζώδια: Το σπίτι της φοιτητικής σας ζωής


Είστε ένας από τους χιλιάδες φοιτητές που προετοιμάζονται για να ξεκινήσουν το πανεπιστήμιο το τρέχον έτος; Η εξεύρεση της σωστής στέγασης θα είναι η πρώτη προτεραιότητα σας, αλλά μην ξεχάσετε και μια αστρολογική συμβουλή από εμάς: το να διαλέξετε τον δικό σας ιδιωτικό χώρο, σύμφωνα με το ζώδιο σας!

Κριός
Ο Κριός θέλει ένα μικρότερο μέρος μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ απασχολημένος και είναι πιο εύκολο να το κρατήσει καθαρό. Του αρέσει επίσης η ιδέα της ευρείας οπτικής, καθώς πιστεύει ότι «ο κόσμος είναι δικός του» και δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα σπίτι κάπου ψηλά. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνει πραγματικά την φασαρία και την κίνηση στο κέντρο της πόλης που ζει. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, θα πρέπει να βρίσκεται το μπαρ και οι αθλητικοί χώροι, όπου θα του επιτρέψουν να γυμνάσει το γεμάτο αδρεναλίνη κορμί του.
Απαραίτητα: Το πιο τρελό, αξιοζήλευτο και λειτουργικά δυνατό σύστημα ήχου που είναι δυνατόν.

taryros

Ταύρος
Ακόμα κι αν ζει στο κέντρο της πόλης, ο Ταύρος θα προτιμήσει την ενοικίαση του κύριου ορόφου, ώστε να μπορεί να εχει πρόσβαση στις εμπρός και πίσω αυλές. Η ιδανική κατοικία θα πρέπει επίσης να έχει μια άψογη κουζίνα και ψυγείο, γιατί του αρέσει να μαγειρεύει. Μια μεγάλη τραπεζαρία είναι ένα must για αυτό το ζώδιο που είναι λάτρης των γευμάτων με τους φίλους του, ενώ στα συν είναι και το μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή για μπριζολίτσες και μπυρίτσα.
Απαραίτητα: Συγκλονιστικά απαλά σεντόνια για το κρεβάτι.

Δίδυμοι
Αυτό είναι ένα ζώδιο του αέρα που αγαπά να ζει σε ένα σπίτι που θα έχει οπωσδήποτε θέα. Προτιμά την κίνηση, την οχλαγωγία και το κουτσομπολιό και γι' αυτό του αρέσει να ζει στο κέντρο της πόλης όπου έχει εύκολη πρόσβαση σε γκαλερί, θέατρα, καφετέριες και εστιατόρια.
Απαραίτητα: Ντους υψηλής πίεσης γιατί δεν μπορεί να είναι εκτός σύνδεσης και θα πρέπει να είναι φρέσκος.

karkinossp

Καρκίνος
Αυτό το ζώδιο του νερού του αρέσει να ζει κοντά σε μια παραλία ή νερό, αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατόν, τότε το διαμέρισμα θα μπορούσε να έχει μια εσωτερική πηγή, ενυδρείο, ή ακόμα και ένα σιντριβάνι στην πίσω αυλή. Προτιμά να μένει στο ισόγειο, καθώς έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνει ακόμη και τον πιο κρύο χώρο σε ζεστό.
Απαραίτητα: Καλά εφοδιασμένα ντουλάπια και ψυγείο.

Λέων
Αισθάνεται πολύ κλειστοφοβικός σε υπόγεια, αλλά επίσης δεν είναι τόσο ευχαριστημένος να ζει πολύ ψηλά. Όπου κι αν ζει όμως θα ήθελε μεγάλα δωμάτια με θέα και πολυτελείς παροχές, όπως μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα, μια εξωτερική βεράντα ή πισίνα.
Απαραίτητα: Μεγάλοι στρογγυλοί καθρέφτες οπου θα μπορούν να τελειοποιήσουν το make- up η ντίβα του ζωδιακού ή την κόμμωση του ο βασιλιάς.

parthenossp

Παρθένος
Θα ήθελε να έχει την ευκολία να ζει κοντά σε μεγάλα εμπορικά κέντρα και σούπερ μάρκετ και, ως επί το πλείστον, απεχθάνεται να ζει κοντά σε θορυβώδη μπαρ. Του αρέσουν τα πιο ευρύχωρα διαμερίσματα που του επιτρέπει να κρατά τα πράγματα του τακτοποιημένα.
Απαραίτητα: Αποθηκευτικοί χώροι και, πιο συγκεκριμένα, μια τεράστια ντουλάπα.

Ζυγός
Σαν ζώδιο του αέρα, ο υψηλότερος όροφος του ταιριάζει. Ευδοκιμεί σε ένα αστικό περιβάλλον, αλλά την ίδια στιγμή ποθεί απομόνωση και αίσθηση. Του αρέσει να ζει στο κέντρο της πόλης με πρόσβαση σε γκαλερί και καφέ, αλλά την ίδια στιγμή θέλει να θεώρει το σπίτι του ένα ιδιωτικό καταφύγιο, όπου θα μπορεί να διασκεδάσει τους special guest του. Η καλλιτεχνική φύση του εκτιμά, επίσης, ένα δωμάτιο με θέα, όπου μπορεί να κάνει τις χειροτεχνίες του, να παίζει μουσική και να γράφει.
Απαραίτητα: Ιδανικό μπουντουάρ που θα φιλοξενήσει την συλλογή του με αρώματα.

skorpiossp

Σκορπιός
Δεν έχει πρόβλημα να ζήσει σε υπόγειο, αρκεί να διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο για να φιλοξενήσει τις τεχνικές αποπλάνησής του. Εκτιμά επίσης ένα σπίτι με ένα μεγάλο και ευρύχωρο μπάνιο που διαθέτει ντους που μπορεί να χωρά δυο. Του αρέσει να ζει στο κέντρο της πόλης κοντά σε μπαρ, νυχτερινή ύποπτη διασκέδαση για να συναντά τους φίλους του σε τοπικά καφέ και μπαρ.
Απαραίτητα: Ιδιωτικές γωνίες.

Τοξότης
Ο Τοξότης αγαπά να ζει στο κέντρο της πόλης ή κοντά στο κέντρο της πόλης, όπου θα μπορεί να συναντήσει φίλους για ποτά και καφέδες, οποιαδήποτε στιγμή. Του αρέσει να υπάρχουν ορισμένες υπαίθριες δραστηριότητες τριγύρω, ενώ δεν τον πειράζει μια μακρά μετακίνηση προς την εστία, εάν είναι απαραίτητο, καθώς βρίσκει την οδήγηση ή το να ταξιδεύει με λεωφορείο ή τρένο πολύ χαλαρωτικό.
Απαραίτητα: Σακβουαγιάζ πάντα έτοιμο για εξορμήσεις και κοντινές εκδρομές με φίλους.

Αιγόκερως
Το σπίτι ή το διαμέρισμα που θα καταλήξει αν επιλέξει, θα τείνει να είναι μεγάλο και εκτεταμένο και αισθάνεται πιο άνετα στο ισόγειο, τον πρώτο και δεύτερο όροφο. Ένας χώρος, κατάλληλος για το γραφείο του για τις ώρες που θα παράγει την πρόοδο του στο διάβασμά του είναι must.
Απαραίτητα: Τα βραβεία και τα μετάλλια σε εμφανές σημείο, που υποσημειώνουν την επιτυχημένη πορεία της εφηβείας του.

Υδροχόος
Σαν ζώδιο του αέρα, αγαπά την άνεση των διαμερισμάτων που έχουν κοινόχρηστες βεράντες ή ταράτσες στον τελευταίο όροφο. Είναι εξίσου ευτυχής να ζει στο κέντρο της πόλης, όπως και στο απόκεντρο. Δεν τον πειράζουν οι μετακινήσεις με αυτοκίνητο ή τρένο, ενώ βρίσκουν αυτά τα ταξίδια ότι είναι μια ευκαιρία για να προβληματιστούν σχετικά με τους στόχους τους ή να διαβάσουν ένα καλό βιβλίο.
Απαραίτητα: Υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός.

ixthyssp

Ιχθύς
Ο Ιχθύς προτιμά να ζει στο ισόγειο σε ένα σπίτι. Δεν του αρέσει η φασαρία στο κέντρο της πόλης και αντ 'αυτού διαλέγει την ηρεμία και τη γαλήνη στα προάστια. Θα απολαύσει την άνεση του να ζει κοντά σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα ή κοντά σε χώρους αναψυχής, όπως δημόσια πάρκα και κολυμβητήρια.
Απαραίτητα: Καλές ταινίες για τα βράδια του χειμώνα.

Καλή φοιτητική χρονιά!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved