Κινέζικη Αστρολογία: Ο Χοίρος και τα επαγγελματικά του

Η καριέρα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Χοίρου

Κινέζικη Αστρολογία: Ο Χοίρος και τα επαγγελματικά του

Ο Χοίρος στην εργασία

Οι Χοίροι γενικά είναι πολύ δημιουργικοί. Συνήθως, είναι καλύτεροι σε θέσεις εργασίας όπου μπορούν να εκφραστούν. Ενθουσιάζονται όταν αναλαμβάνουν νέες ευθύνες στη δουλειά και είναι πολύ πρόθυμοι να δώσουν κι ένα χεράκι στους συναδέλφους τους που έχουν ανάγκη. Επειδή είναι αρκετά συνεργάσιμοι γίνονται πολύ συμπαθείς στον εργασιακό χώρο. Επίσης, επειδή προσέχουν τις λεπτομέρειες είναι αρκετά πολύτιμοι για ανώτερες θέσεις και διοίκηση.

Η σχέση με τα χρήματα

Οι Χοίροι αγαπούν να ξοδεύουν. Τους αρέσει να αγοράζουν προϊόντα γνωστής φίρμας και όχι συνηθισμένα γι' αυτό και σπαταλούν αρκετά χρήματα. Έχουν όμως την ικανότητα να ανακαλύπτουν διαμάντια μέσα στη λάσπη. Παρά το γεγονός ότι μερικές φορές μπορεί να είναι συγκρατημένοι με τα χρήματα, τις περισσότερες φορές είναι σκορποχώρι. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί κινδυνεύουν κάποια μέρα να ξεμείνουν τελείως και να αργήσουν να ανακάμψουν.

Η καριέρα

Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος του Χοίρου έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:

Είναι εξαιρετικοί ως:
Γιατροί, εστιάτορες ή υπεύθυνοι τροφοδοσίας, οδοντίατροι, διασκεδαστές, κτηνίατροι, υπεύθυνοι ξενοδοχείων, υπάλληλοι πολυκαταστημάτων, διακοσμητές εσωτερικού χώρου

Συνεργασίες

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων τους – συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποιά θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Χοίρου Επωφελούνται από Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο Βούβαλο Γης Ποντικό Φωτιάς
Νερό Χοίρο Μετάλλου Τίγρη Γης
Ξύλο Δράκο Νερού Πετεινό Μετάλλου
Φωτιά Λαγό Ξύλου Άλογο Νερού
Γη Πρόβατο Φωτιάς Φίδι Ξύλου

*Για να διαβάσετε για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved