Κινέζικη Αστρολογία: Ο Σκύλος και τα επαγγελματικά του

Η καριέρα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Σκύλου

Κινέζικη Αστρολογία: Ο Σκύλος και τα επαγγελματικά του

Ο Σκύλος στην εργασία

Οι Σκύλοι είναι επινοητικοί και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν στην εργασία. Συνήθως αναλαμβάνουν την περισσότερη δουλειά που σημαίνει ότι οι συνάδελφοί τους θα έχουν αυτόματα τη λιγότερη. Απολαμβάνουν να μαθαίνουν καινούργια πράγματα και να καταπιάνονται με νέες εφαρμογές ή τομείς γι' αυτό είναι πολύτιμοι σαν εργαζόμενοι. Όταν βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις είναι πολύ καλοί γιατί οι αποφάσεις τους είναι δίκαιες.

Η σχέση με τα χρήματα

Οι Σκύλοι δουλεύουν σκληρά και ξοδεύουν με σύνεση. Δεν εργάζονται για να αγοράσουν πολυτελή πράγματα αλλά για να εξασφαλίσουν το μέλλον της οικογένειάς τους. Σε γενικές γραμμές αποταμιεύουν χρήματα είτε για τις οικογενειακές διακοπές ή για αγορά ενός σπιτιού είτε για τις σπουδές των παιδιών.

Η καριέρα

Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος του Σκύλου έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:

Είναι εξαιρετικοί ως:
Νοσηλευτές, διακοσμητές εσωτερικού χώρου, σύμβουλοι, ιερείς, πολιτικοί, δικαστές, τραπεζικοί υπάλληλοι, αστυνομικοί, ψυχίατροι, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, καθηγητές

Συνεργασίες

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων τους – συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποιά θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Σκύλου Επωφελούνται από Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο Άλογο Γης Δράκο Φωτιάς
Νερό Φίδι Μετάλλου Πετεινός Γης
Ξύλο Τίγρη Νερού Βούβαλο Μετάλλου
Φωτιά Ποντικό Ξύλου Πρόβατο Νερού
Γη Λαγό Φωτιάς Πίθηκο Ξύλου

*Για να διαβάσετε για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved