Κινέζικη Αστρολογία: Ο Πίθηκος και τα επαγγελματικά του

Η καριέρα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Πίθηκου

Κινέζικη Αστρολογία: Ο Πίθηκος και τα επαγγελματικά του

Ο Πίθηκος στην εργασία

Η καλή μνήμη ενός Πιθήκου και η ικανότητά του να προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε καινούργιες καταστάσεις είναι δύο από τα πολύτιμα στοιχεία του. Είναι έξυπνοι, πονηροί και στωικοί, καθώς και σε θέση να ανακατευτούν με νέα ή πρωτοπόρα επαγγέλματα. Οι Πίθηκοι είναι επίσης ικανοί να κάνουν όλη τη δουλειά στο μισό το χρόνο που χρειάζεται κάποιος άλλος γι' αυτό μπορεί να σας χρεώσουν και τα διπλά απ' όσα θα δίνατε αλλού. Σε γενικές γραμμές πάντως ασχολούνται ή είναι πολύ καλοί σε επαγγέλματα σχετικά με τη χρηματοδότηση, όπως τράπεζες, χρηματιστήρια ή τη λογιστική.

Η σχέση με τα χρήματα

Οι Πίθηκοι είναι εξίσου καλοί και στο να ξοδεύουν χρήματα και στο να παράγουν. Δεν έχουν την αίσθηση της αποταμίευσης γιατί μόλις έχουν ένα ποσό στην τσέπη τους καίγονται να το χαλάσουν. Μερικές φορές όμως, καλό θα ήταν να μη σκέφτονται μόνο το σήμερα αλλά και τις ανάγκες που μπορεί να τους φέρει το αύριο.

Η καριέρα

Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος του Πιθήκου έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:

Είναι εξαιρετικοί ως:
Επιστήμονες, μηχανικοί, τραπεζίτες, λογιστές, αντιπρόσωποι πωλήσεων, έμποροι, κοσμηματοπώλες, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, couriers, σκηνοθέτες, κριτικοί, πωλητές

Συνεργασίες

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων τους – συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποιά θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Πίθηκου Επωφελούνται από Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο Άλογο Γης Πετεινό Φωτιάς
Νερό Χοίρο Μετάλλου Πρόβατο Γης
Ξύλο Δράκο Νερού Τίγρη Μετάλλου
Φωτιά Πίθηκο Ξύλου Φίδι Νερού
Γη Ποντικό Φωτιάς Λαγό Ξύλου

*Για να διαβάσετε για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved