Κινέζικη Αστρολογία: Το Πρόβατο και τα επαγγελματικά του

Η καριέρα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Προβάτου

Κινέζικη Αστρολογία: Το Πρόβατο και τα επαγγελματικά του

Το Πρόβατο στην εργασία

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Προβάτου θέλουν να χάνονται μέσα στο πλήθος. Έχουν αρκετές ιδέες και απόψεις, αλλά δεν επιθυμούν να λάβουν μια ηγετική θέση. Θα αναλάβουν, βέβαια, αν τους ζητηθεί, έναν ηγετικό ρόλο, αλλά γενικά προτιμούν να είναι ένα μέρος της ομάδας. Δεν επιδιώκουν θέσεις εξουσίας ή κοινωνικά ανώτερες, καθώς αυτές δεν έχουν καμία σημασία γι' αυτούς.

Η σχέση με τα χρήματα

Τα Πρόβατα δεν επιδιώκουν να γίνουν πολύ πλούσια. Αγαπούν να ξοδεύουν χρήματα, αλλά δεν βρίσκουν χαρά και ικανοποίηση σε όλα τα υλικά αγαθά. Παρόλα αυτά, τους έρχονται χωρίς να πολυπροσπαθήσουν και αυτό τους βολεύει, ώστε να τα χαλάσουν σε πράγματα που επιθυμούν, όπως σε ρούχα ή καλλυντικά. Τα Πρόβατα φροντίζουν την εξωτερική τους εμφάνιση γι' αυτό είναι πάντα καλοντυμένα και καλλωπισμένα.

Η καριέρα

Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος του Προβάτου έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:

Είναι εξαιρετικοί ως:
Συντάκτες, αρχιτέκτονες, ηθοποιοί, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, ανθοπώλες, παιδίατροι, κομμωτές, στυλίστες, εικονογράφοι, μουσικοί, graphic designers, ιστορικοί τέχνης.

Συνεργασίες

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων τους – συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποιά θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Προβάτου Επωφελούνται από Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο Πρόβατο Γης Πίθηκο Φωτιάς
Νερό Λαγό Μετάλλου Πετεινό Γης
Ξύλο Άλογο Νερού Τίγρη Μετάλλου
Φωτιά Χοίρο Ξύλου Βούβαλο Νερού
Γη Φίδι Φωτιάς Σκύλο Ξύλου

*Για να διαβάσετε για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved