Κινέζικη Αστρολογία: Το φίδι και τα επαγγελματικά του

Η καριέρα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Φιδιού

Κινέζικη Αστρολογία: Το φίδι και τα επαγγελματικά του

Το Φίδι στην εργασία

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Φιδιού βαριούνται εύκολα και γι' αυτό αλλάζουν θέσεις εργασίας αρκετά συχνά, είναι όμως πολύ ευσυνείδητοι και επιμελείς. Επειδή είναι χαλαρά άτομα, ορισμένες φορές παρεξηγούνται γιατί οι άλλοι νομίζουν ότι δεν κάνουν τίποτα ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να βρίσκονται στην κορυφή της δημιουργικότητάς τους. Είναι οργανωμένοι και ακριβείς. Πάντα μέσα στις προθεσμίες, μπορούν να λύσουν γρήγορα όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Μερικές φορές, επειδή τους αρέσει να εργάζονται μόνοι τους, μπορεί να παρουσιάζουν την εικόνα ότι αποκρύπτουν πληροφορίες ή να είναι μυστικοπαθείς σχετικά με τις επαγγελματικές τους κινήσεις.

Η σχέση με τα χρήματα

Ο χειρότερος εφιάλτης ενός Φιδιού είναι το να πεταχτεί μπροστά μια οικονομική συμφωνία ή να το πιάσει η καταναλωτική μανία. Μπορεί να πετύχει με τα οικονομικά του εφ' όσον αποφεύγει πρόχειρες και άσκοπες δαπάνες. Αν και έχει έντονη διαίσθηση, συχνά παίρνει παρορμητικές αποφάσεις, χωρίς να σταθμίσει τις συνέπειες, οι οποίες μπορεί να του προκαλέσουν οικονομική καταστροφή.

Η καριέρα

Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος του Φιδιού έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:

Είναι εξαιρετικοί ως:
Επιστήμονες, κεραμίστες, αναλυτές, κοσμηματοπώλες, πνευματικοί ηγέτες, κοινωνιολόγοι, διαιτολόγοι, αστρολόγοι, ερευνητές, ζωγράφοι

Συνεργασίες

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων τους – συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποιά θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Φιδιού Επωφελούνται από Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο Ποντικό Γης Σκύλο Φωτιάς
Νερό Λαγό Μετάλλου Άλογο Γης
Ξύλο Βούβαλο Νερού Τίγρη Μετάλλου
Φωτιά Πετεινό Ξύλου Πρόβατο Νερού
Γη Φίδι Φωτιάς Πίθηκο Ξύλου

*Για να διαβάσετε για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved