Κινέζικη Αστρολογία: Ο Δράκος και τα επαγγελματικά του

Η καριέρα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Δράκου

Κινέζικη Αστρολογία: Ο Δράκος και τα επαγγελματικά του

Ο Δράκος στην εργασία

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Δράκου είναι η πρωτοτυπία του. Ο Δράκος είναι αρκετά ευφάνταστος και πάντα σε θέση να βρει νέα μονοπάτια και μυστικά περάσματα εκεί που οι άλλοι βλέπουν μόνο τοίχους. Είναι πολύ ευπροσάρμοστοι και αυτό τους κάνει κατάλληλους σε διάφορα επαγγέλματα, ειδικά με αυτά που τους επιτρέπουν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι Δράκοι έχουν μια τελείως ριζοσπαστική προσέγγιση, εργάζονται σκληρά, αλλά προτιμούν να δίνουν εντολές παρά να δέχονται. Θα πρέπει να αποφεύγουν θέσεις εργασίας που περιλαμβάνουν πάρα πολύ ρουτίνα, και να κινηθούν προς αυτές που τους εξασφαλίζουν την αυτοδυναμία τους.

Η σχέση με τα χρήματα

Στους Δράκους αρέσει να ξοδεύουν χρήματα και είναι αρκετά γενναιόδωροι και με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Δεν γνωρίζουν την έννοια της λέξης «μαζεύω» και το να κάνουν χρήματα δεν τους ενδιαφέρει τόσο όσο άλλους. Πολλοί Δράκοι ρισκάρουν ό, τι έχουν και δεν έχουν και αρκετές φορές μένουν χωρίς τίποτα. Ωστόσο, έχουν γεννηθεί με το άγγιγμα του Μίδα γι' αυτό και είναι πολύ σπάνιο να παραμείνουν σε αυτή την κατάσταση για πολύ καιρό. Είναι ευθείς στις οικονομικές τους σχέσεις και πάντα να είναι αξιόπιστοι.

Η καριέρα

Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος του Δράκου έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:

Είναι εξαιρετικοί ως:
Αναλυτές ηλεκτρονικών υπολογιστών, εφευρέτες, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, δικηγόροι, φιλόσοφοι, ψυχαναλυτές, μεσίτες, διευθυντές, πωλητές, δημοσιοσχετίστες, παράγοντες , διαφημιστές, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων, αγωνιστές, πολιτικοί.

Συνεργασίες

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων τους – συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποιά θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Δράκου Επωφελούνται από Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο Φίδι Γης Τίγρη Φωτιάς
Νερό Πίθηκος Μετάλλου Πρόβατο Γης
Ξύλο Πετεινός Νερού Βούβαλο Μετάλλου
Φωτιά Ποντικό Ξύλου Λαγό Νερού
Γη Δράκο Φωτιάς Άλογο Ξύλου

*Για να διαβάσετε για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved