Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Ο Χοίρος

Στο Ζώδιο του Χοίρου ανήκουν όσοι γεννήθηκαν τις χρονιές: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Ο Χοίρος

Γενικά στοιχεία

Είναι το Δωδέκατο Ζώδιο και το κινέζικο όνομά του είναι ZHU.

Η *ώρα που ανήκει είναι: 21:00 - 22:59 μμ

Ο μήνας: Νοέμβριος

Στη Δυτική Αστρολογία αντιστοιχεί: στο Σκορπιό

*Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί ένα δίωρο της ημέρας που στην ουσία, σύμφωνα με τη Δυτική αστρολογία, θα λέγαμε ότι δηλώνει και τον ωροσκόπο του ατόμου

Χαρακτηριστικά του Ζωδίου

Ο Χοίρος ή Κάπρος έχει μια διασκεδαστική και φωτεινή προσωπικότητα, ευλογημένη με υπομονή και κατανόηση. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο απολαμβάνουν τη ζωή και όλα όσα έχει να προσφέρει, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας και των φίλων. Είναι ειλικρινείς και καλοί και περιμένουν το ίδιο και από τους άλλους ανθρώπους. Μπορεί να θεωρηθούν και αφελείς, επειδή νοιάζονται για τους άλλους πολύ και θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για έναν φίλο που έχει την ανάγκη τους.

«Καλύτερα να δίνεις παρά να παίρνεις» θα μπορούσε πιθανότατα να είναι το σύνθημα του Χοίρου. Νιώθει πιο άνετα δίνοντας το δικό του χρόνο ή προσοχή από ό, τι να τα ζητήσει από τους άλλους. Δεν ζητά βοήθεια για ένα έργο που αναλαμβάνει και φέρει μόνος του το βάρος της ευθύνης. Οι Χοίροι θα κάνουν ό, τι μπορούν για να διατηρήσουν την αίσθηση της γαλήνης ανάμεσα σε συγγενείς ή φίλους. Αυτό μπορεί να τους οδηγήσει να θεωρούνται δεδομένοι, αλλά γρήγορα θα συγχωρήσουν και θα ξεχάσουν τα πάντα. Είναι συμπονετικές ψυχές που απλά θέλουν να υπάρχει ηρεμία γύρω τους.

Παρόλα αυτά, είναι θαρραλέοι, ανεξάρτητοι, οξύθυμοι, δεν θέλουν να συμβιβαστούν, μοναχικοί και έχουν λίγους φίλους που θα κρατήσουν για μια ζωή. Κατέχουν μεγάλη εσωτερική δύναμη και σθένος.
Στην επαγγελματικά, είναι οι νικητές που βάζουν τις τελευταίες πινελιές που είναι απαραίτητες για ένα έργο και από την άποψη αυτή μπορεί να γίνουν εξαιρετικά επιτυχημένοι. Από την πλευρά των οικονομικών όμως είναι αφελείς και εμπιστεύονται εύκολα, κάτι που συχνά τους κάνει εύκολη λεία απατεώνων.

Θα διέπρεπαν σε επαγγέλματα φροντίδας όπως νοσηλευτική ή παροχή συμβουλών. Αν το επάγγελμά τους δε σχετίζεται με αυτούς τους τομείς, τα στοιχεία της προσωπικότητάς τους θα γίνουν εμφανή μέσω εθελοντικής εργασίας. Επίσης, είναι καλοί γείτονες και οικοδεσπότες.

Διάβασε επίσης: Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Χαρακτηριστικά του Χοίρου ανάλογα με το στοιχείο του:

Μέταλλο

Φιλόδοξοι, ήρεμοι, υλιστές, κοινωνικοί, θα λάβουν όλα τα μέτρα για την επίτευξη των στόχων τους. Αν γίνουν λιγότερο εριστικοί, θα έχουν περισσότερους φίλους.

Ξύλο

Οξύθυμοι, σκληρά εργαζόμενοι, ζουν στο δικό τους κόσμο, χρησιμοποιούν τη σχέση τους με τους φίλους για να φτάσουν στην επιτυχία.

Νερό

Καλόκαρδοι, εραστές της ειρήνης, χωρίς φιλοδοξίες, εργάζονται σκληρά, βοηθούν τους άλλους και έχουν πολλούς φίλους.

Φωτιά

Κυκλοθυμικοί, περιπετειώδεις, εργάζονται σκληρά, είναι δύσκολο να δεχθούν την κριτική και θα πάρουν όλα τα μέτρα για να επιτύχουν το στόχο τους.

Γη

Λατρεύουν το σπίτι τους, εργάζονται σκληρά, υλιστές και ρεαλιστές.

Διάσημοι Χοίροι:

Val Kilmer, Wynona Ryder, Stephen King, Christina Applegate, Billy Crystal, Emma Thompson, Arnold Schwarzenegger, Woody Allen, Julie Andrews, Richard Dreyfuss, Sheena Easton, Farrah Fawcett, Carlos Santana, Tracey Ullman, Phil Donahue, Luciano Pavarotti, Nastassja Kinski, Randy Travis, Rosanna Arquette, Elton John, Steven Spielberg, Ernest Hemingway, Humphrey Bogart, Lucille Ball, Ginger Rogers, Fred Astaire, Henry Kissinger, Oliver Cromwell, Samuel F. Morse, Carl G. Jung, Henry Ford, Dalai Lama, Thomas Jefferson, John Quincy Adams, Andrew Jackson, James Buchanan

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved