Τα ζώδια που θα ξεσαλώσουν ερωτικά με την Αφροδίτη στον Ταύρο

Είτε είναι σε σχέση είτε όχι, το μάτι τους θα αρχίσει να παίζει

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που θα ξεσαλώσουν ερωτικά με την Αφροδίτη στον Ταύρο

Θα κλείσουν σπίτια! Εμείς σε προειδοποιούμε... Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια και δεν θέλεις να χαλάσεις τον γάμο σου ή την σχέση σου, ή το situationship σου, πρόσεξε λίγο. Συγκρατήσου βρε κουκλάκι μου. Μπορεί να σου έρθει η παρόρμηση να την κάνεις την κουτσουκέλα σου. Να σου μπουν ιδέες.

Να εμφανιστεί ένας πειρασμός μπροστά σου στον οποίο να μην μπορείς να αντισταθείς. Σε καταλαβαίνουμε. Άνθρωπος είσαι. Αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι κάθε πράξη έχει και τις συνέπειές της και οι πονηριές σε αυτή τη ζωή πληρώνονται αργά ή γρήγορα.

Τώρα από την άλλη, αν έχεις σχέση ή αν φλερτάρεις με ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, έχε κι εσύ τα μάτια σου ανοιχτά για να μην σου τη φέρει από εκεί που δεν το περιμένεις και την κάνει την λαδιά του. Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.

Η καμπάνα λοιπόν χτυπάει για τους Διδύμους και τους Ζυγούς. Και αυτό γιατί ο μεν Δίδυμος θα έχει την Αφροδίτη στον 12ο οίκο του, που ευνοεί όλες τις κρυφές καταστάσεις και το παρασκήνιο και από την άλλη ο Ζυγός θα την έχει στον 8ο οίκο του που μεταξύ άλλων έχει να κάνει και με το σεξ. Οπότε θα του ανοίξει η ερωτική του όρεξη, θα γίνει πιο... σεξουλιάρης και θα μπει σε πειρασμούς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved