Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Τα σημάδια που δείχνουν ότι σε καψουρεύτηκε

Έτσι θα καταλάβεις ότι είναι φουλ ερωτευμένος με εσένα

Άννα Ζαμάνη
Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Τα σημάδια που δείχνουν ότι σε καψουρεύτηκε

Βγαίνετε συνέχεια, το κινητό έχει πάρει φωτιά και περιμένεις πώς και πώς να έρθει η ώρα να βρεθείτε. Δείχνει ότι απολαμβάνει το χρόνο που περνά μαζί σου, αλλά δεν είσαι σίγουρη για τα αισθήματά του. Πώς θα καταλάβεις ότι είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου ο άντρας του ζωδιακού που ανήκει σε ζώδιο της Γης; Διάβασε παρακάτω, τα σημάδια που το φανερώνουν:

ΤΑΥΡΟΣ

Η βαθιά... καψούρα του Ταύρου είναι εύκολο να διαπιστωθεί, αφού την εκφράζει κυρίως μέσω του ελέγχου και της ζήλειας. Είναι το ζώδιο που για να νιώσει σίγουρο ότι είσαι απόλυτα δική του μπορεί ακόμα και να σε παρακολουθήσει. Αν, λοιπόν, βγαίνει στην επιφάνεια η κτητική του πλευρά, μπορεί μεν να είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς, αλλά αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ένας Παρθένος είναι ερωτευμένος μαζί σου έχει το δικό του, ιδιαίτερο, τρόπο να σου το δείξει. Προσφέρεται συνεχώς να σε βοηθήσει, να σε εξυπηρετήσει, κάνει «χρήσιμες» προτάσεις και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε... βελτιώσει σε όλους τους τομείς. Όλα αυτά αποτελούν την απόδειξη ότι σε έχει ερωτευτεί. Ίσως κάπου να το βρίσκεις εκνευριστικό αλλά αυτός είναι ο τρόπος του. Αν δεν σε αγαπούσε, δε θα τον ενδιέφερε καθόλου το τι κάνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι εδώ είναι εύκολη η διάγνωση. Αν ένας Αιγόκερως σε βλέπει στα κρυφά ή σε εμφανίζει σε έναν κύκλο ανθρώπων για τους οποίους δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένος. Αν, όμως, είναι πρόθυμος να σου κλείσει ραντεβού έξω από τη δουλειά του ή να σε γνωρίσει στους συναδέρφους του, είναι σίγουρα φουλ ερωτευμένος μαζί σου! Η δημόσια εικόνα και η σταδιοδρομία είναι τα πάντα για αυτόν, οπότε δεν θα ρισκάρει να σε φέρει σε επαφή, αν δεν σε βλέπει σαν κάτι ξεχωριστό. Όσο πιο ανοιχτός είναι με τα επαγγελματικά του και σε εμπιστεύεται, τόσο περισσότερο σε αγαπά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved