Έμπλεξες με Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω; Έτσι θα έχεις εσύ το πάνω χέρι στη σχέση

Σου δείχνουμε το κόλπο!

Άννα Ζαμάνη
Έμπλεξες με Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω; Έτσι θα έχεις εσύ το πάνω χέρι στη σχέση

Είσαι ερωτευμένη με κάποιον άντρα, που ανήκει σε ένα από τα τρία ζώδια της Γης, έχεις σχέση μαζί του ή τον παντρεύτηκες; Με βάση τα χαρακτηριστικά του, υπάρχει τρόπος να αποκτήσει το πάνω χέρι και να μην άγεσαι και φέρεσαι από τα γούστα και τις διαθέσεις του.

Εμείς σου αποκαλύπτουμε πέντε στοιχεία του για το τι εστί και πώς αντιδρά, έτσι ώστε να καταλάβεις πώς λειτουργεί και να πράξεις ανάλογα!

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι σταθερή αξία, πώς να το κάνουμε τώρα! Ο γνήσιος -δώσε βάση στο επίθετο «γνήσιος»- άντρας για σπίτι, για οικογένεια, για τα πάντα όλα! Αγαπάει μια καλή και δεν το κουνάει ρούπι μετά! Ο λόγος του είναι συμβόλαιο και η καρδιά του ανοίγει μια φορά για εκείνη που θα διαλέξει και μετά θα κλείσει σαν στρείδι! Αυτά είναι! Κι επειδή δεν το κουνάει ρούπι και γενικότερα μια ακινησία την έχει το άτομο, φρόντισε να αποδεχτείς εγκαίρως ότι σε γενικές γραμμές είναι τύπος άκαμπτος, δεν είναι ούτε για πλάκα ευέλικτος και δεν αλλάζει μήτε συνήθειες, μήτε μυαλά! Εσύ, λοιπόν, ομορφιά μου, θα αναλάβεις να κάνεις τον διαπραγματευτή και να δείξεις την απαιτούμενη ευελιξία και για τους ΔΥΟ σας!

Αχ και βαχ, είναι σούπερ σέξι, αλλά αυτό που είναι το σήμα κατατεθέν του, είναι ότι το έχει με τις απολαύσεις! Στην αρχή θα σε έχει στα όπα-όπα, όχι για κανέναν άλλο λόγο βρε κουτό, παρά για να σου δείξει ΠΩΣ να τον φροντίζεις και να τον έχεις ΕΣΥ μη βρέξει και μη στάξει στη συνέχεια! Καλή σου τύχη και καλή υπομονή! Τυχερούλα! Τον καλύτερο θα κανακεύεις!

Για να λέμε όμως και τα όμορφα και τα καλά, ο Ταυρίνος, εκτός από τύπος που αγαπάει την καλοπέραση (και το σεξάκι!), αγαπάει τρυφερά και όταν θα σου πέσουν τα δύσκολα, εκείνος θα είναι στο πλάι σου να σε στηρίζει και δε θα σε αφήσει ποτέ ξυπόλυτη στα αγκάθια! Όμως, να θυμάσαι ότι δε διαβάζει τη σκέψη (τουλάχιστον, όχι μέχρι την τελευταία φορά που τσέκαρα), άρα, άνοιξε κι εσύ το στοματάκι σου και ΜΙΛΑ, όταν θέλεις κάτι!

Κι ενώ φημίζεται ο Ταύρος ότι διαθέτει πολλή υπομονή -κι όντως, ισχύει, δε θα το αρνηθούμε- να σου πω ότι κι εσύ θα πρέπει να διαθέτεις αυτήν την αρετή μαζί του! Είναι σκασμένο πλάσμα, πεισματάρικο κι αγύριστο κεφάλι, που θα κάνει τα πράγματα όπως θέλει, με τον δικό του τρόπο και στον δικό του χρόνο και μπορεί να σε οδηγήσει με μικρά, αλλά σταθερά βήματα στον φον…εεεεε… στην τρέλα! Κάνε υπομονή και μάθε να προσπερνάς, να μην συγχίζεσαι και να τον αφήνεις να κάνει το δικό του! Όλε!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο λέω από την αρχή ότι ο τύπος δεν είναι όπως τον περιμένεις. Ξέρω ότι στο μυαλό σου έχεις έναν άντρα που είναι τακτοποιημένος, μανιακός με την καθαριότητα, μη μου άπτου κι όλα τα ωραία. Χμμμμμμ…

Ας γκρεμίσουμε τον πρώτο μύθο: δεν είναι στεγνός από συναίσθημα! Έχει και μάλιστα μπόλικο! Απλά, δεν είναι ο τύπος που θα το δείξει μπροστά σε άλλους (όπως π.χ. θα έκανε ένας Λέοντας, εκτός κι αν ο Παρθένος σου έχει πολύ από δαύτον!). Είναι ο άντρας που θα στο δείξει, παρά θα στο πει, θα σε ακούσει και θα καταγράψει τι του είπες και στην πορεία θα δεις ότι θα προσαρμοστεί σιγά-σιγά, σε ό,τι του έχεις ζητήσει. Μιας και μιλάμε για συναίσθημα, να σου πω ότι το παίρνει πολύ σοβαρά το σπορ. Δεν θα ερωτευτεί για την πλάκα του, αλλά θα χρειαστεί χρόνο και για να σιγουρευτεί για ό,τι αισθάνεται, αλλά και για να το εκδηλώσει. Μπορεί να είναι κομματάκι αργό φιτίλι, αλλά όταν σε αγαπήσει, δε θα υπάρχει τίποτα που δε θα κάνει για εσένα! Θα γίνει χαλί να τον πατήσεις, αρκεί να γνωρίζει ότι κι εσύ αισθάνεσαι το ίδιο για εκείνον!

Είναι διαβολεμένα έξυπνος, αλλά ίσως να μην το πάρεις χαμπάρι με την πρώτη ματιά. Κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά τον προδίδει το πετυχημένο σαρκαστικό του χιούμορ! Τα μάτια του καταγράφουν τα πάντα και τα αφτιά του είναι πάντα ανοιχτά. Συνήθως, γνωρίζει τα πάντα (κυριολεκτικά) και για αυτό το λόγο… είναι τρομερά αμετακίνητος στην άποψη που σχηματίζει για κάποιον ή για κάτι. Ως εκ τούτου, μπορεί να γίνει πιεστικός ή και επικριτικός και να σου σπάσει λιγάκι τα νεύρα. Κάνε υπομονή, άλλαξε θέμα ή… αγνόησέ τον!

Έχει την τάση να… γειώνει τον συνομιλητή του και να τον ξενερώνει. Όχι από χόμπι, όσο από… άποψη! Είναι τύπος που δε μασάει τα λόγια του, για αυτό τον λόγο, εάν περιμένεις ότι θα σου χαριστεί, γελάστηκες! Ο άντρας αυτός δεν λέει ψέματα, δεν πασπαλίζει τα λόγια του με ζάχαρη και δεν ενδίδει στις κολακείες. Τα καλά νέα είναι πως ό,τι βλέπεις –παίρνεις. Τα κακά νέα είναι πως… δε θα χορτάσεις γλυκόλογα!

Τέλος, να θυμάσαι ότι μαζί του ΔΕΝ παίζεις. Άντε να το τραβήξεις το σκοινί μια-δυο φορές το πολύ, μετά θα σηκωθεί να φύγει και δεν θα ματαγυρίσει. Ο άντρας Παρθένος δεν είναι ο τύπος που θα κάτσει να ασχοληθεί με παιχνιδάκια, με δράματα, με ανοησίες ή με ασυναρτησίες. Φέρσου του ΛΟΓΙΚΑ και θα σου φερθεί, όχι απλά με το γάντι, θα σε έχει κορώνα στο κεφάλι του και θα σε λατρεύε

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν μοιάζει δύσκολος, ΕΙΝΑΙ δύσκολος άνθρωπος! Αυτό όμως δεν πρέπει να τρομάζει εσένα, διότι ΗΔΗ έχει τρομάξει τον ίδιο! Το καταλαβαίνει ότι κάτι δεν κυλάει εύκολα στην συναισθηματική του ζωή, για αυτό, αν σε έχει επιλέξει, τότε κάτι έχεις κάνει σωστά ΕΣΥ και θέλει να επενδύσει πάνω σου! Απλά, δεν ξέρει… πως να στο πει! Κράτα στο μυαλό σου ότι ο Αιγοκερίνος, δύσκολα ερωτεύεται κι άλλο τόσο δύσκολα ανοίγεται ή αφήνεται!

Μην περιμένεις γλυκόλογα και τρυφερότητες από τον Αιγόκερω. Έχει πολλά συναισθήματα και μεγάλη καρδιά, αλλά τα κρύβει προσεχτικά πίσω από μεγάλους τοίχους (δεν σου θυμίζει κάτι από Σκορπιό;;;;;) και χρειάζεται γυναίκα με μαεστρία και αυτοπεποίθηση, τόλμη και επιμονή για να τον κάνει να ανοιχτεί και να αφεθεί στον έρωτα της. Διότι μην γελιέσαι: αγαπάει και αγαπάει με βάθος και για πολύ!

Την αγάπη του την δείχνει με ΕΡΓΑ! Δεν θα σου πει εύκολα το ‘’σ’ αγαπάω’’, αλλά είναι ικανός να κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να σου δείξει εμπράκτως ότι σε θέλει και καίγεται για εσένα. Επίσης, όταν αγαπήσει, δένεται, ρίχνει άγκυρα και βάζει μπροστά το σχέδιο του για οικογένεια, απογόνους και την δυναστεία που θα φτιάξει μαζί σου! Υπάρχει όμως ένα μικρό θεματάκι: μπορεί και να μην στο πει ΠΟΤΕ με λόγια, αλλά σιγά σιγά, θα σε οδηγήσει προς τα εκεί που εκείνος θέλει! Γενικά αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι ότι ο Mr. Capricorn, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, μελετάει όλα τα βήματα του, ακόμα κι αν κρατάει το στόμα του κλειστό και δεν επικοινωνεί τίποτα!

Ετοιμάσου να του αφήσεις χώρο για να… πιάσει κορυφή! Σου ακούγεται κάπως περίεργο; Κάτσε να στο εξηγήσω: αν θέλεις να είναι ευτυχισμένος, τότε θα πρέπει να τον αφήσεις να είναι καλός σε κάτι. Μα είναι το σεξ, μα είναι τα οικονομικά του σπιτιού, μα είναι το να πλάθει κουλουράκια, σε κάτι πρέπει να του αναγνωρίσεις ότι πιάνει κορυφή! Διαφορετικά, αισθάνεται κάπως κι αν εσύ τον επισκιάζεις διαρκώς, τότε μπορεί να βλάψεις ανεπανόρθωτα την αυτοπεποίθηση του! Επίσης, κάνε το κορόιδο και άσε τον να… επιβάλλεται σε ότι του είναι σημαντικό! Έχει σούπερ ανταγωνιστική φύση! Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό!

Κι ερχόμαστε στο καλύτερο: κάνε πως του παίρνεις τον αέρα ή τον έλεγχο να δεις για πότε γίνεται έξαλλος ή εξαιρετικά σκληρός! Αν είσαι επικυριαρχική προσωπικότητα κι εσύ, μπορεί στην αρχή να αισθανθείτε τρελή έλξη, αλλά στην πορεία, θα πρέπει να μάθεις να κινείς τα νήματα υπογείως και σιωπηλώς, διαφορετικά, θα πιαστείτε μαλλί με μαλλί! Να σου θυμίσω όμως ότι αυτός ο άντρας, αξίζει χρυσάφι, διότι και σέξι είναι και δεν ερωτεύεται για πλάκα και γερές βάσεις βάζει σε κάθε του σχέση. Άρα… ίσως να συμφέρει να το παίζεις Κινέζος που και που!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved