Αυτά τα ζώδια είναι να μην αρρωστήσουν. Θα σου βγάλουν την ψυχή!

Στο τσακ είσαι να τα παρατήσεις στο έλεός τους, μη σου πούμε και τίποτα χειρότερο

Έμμα Ριζοπούλου
Αυτά τα ζώδια είναι να μην αρρωστήσουν. Θα σου βγάλουν την ψυχή!

Τα τέσσεραζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, αν τύχει να αρρωστήσουν γίνονται αφόρητα, καθώς δεν σταματούν να γκρινιάζουν, να παραπονιούνται και να μιζεριάζουν. Εσύ προσπαθείς να τα γιατροπορέψεις και να τα κάνεις να αισθανούν καλύτερα, ωστόσο, με τη συμπεριφορά τους σε φέρνουν στα όριά σου και στο τσακ είσαι να τα παρατήσεις στο έλεός τους ή να τα κοπανήσεις. Για πάμε να δούμε ποια είναι...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος κοντράρεται με την Παρθένο για το ποιο ζώδιο θα έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση άνετα. Κερδίζει στο νήμα, γι΄αυτό και τον βάλαμε στην κορυφή. Είναι γκρινιάρης εκ φύσεως. Είναι μίζερος και κλάψας όταν είναι υγιής, φαντάσου λοιπόν πώς είναι όταν απλά ανεβάσει λίγο πυρετό και νιώσει μια μικρή αδιαθεσία…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν η Παρθένος είναι για κάτι παγκοσμίως γνωστή, αυτή είναι η μικροβιοφοβία της και ο φόβος της για τις ασθένειες. Μόλις αρρωστήσει, την πιάνει πανικός και οι αντιδράσεις της είναι υστερικές. Δεν σταματάει να γκρινιάζει και να κλαίγεται. Με λίγο πυρετό νομίζει ότι ήρθε το τέλος της και ότι πρέπει να αποχαιρετήσει όλους όσους γνωρίζει. Αν ο Καρκίνος είναι κλάψας μια φορά, η Παρθένος είναι εκατό!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς όταν ανεβάσει λίγο πυρετό ή νιώσει λίγη αδιαθεσία, νομίζει ότι είναι έτοιμος να περάσει στην άλλη άκρη του τούνελ. Κλαίγεται και μιζεριάζει. Είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και περιμένει τον Χάρο να έρθει. Και όλα αυτά με 37 πυρετό και ένα ελαφρύ βήχα. Νιώθει ανήμπορος ακόμα και να κουνηθεί και θα συμπεριφέρεται λες και είναι γέρος 90 χρονών στο γηροκομείο.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι attention freak είτε είναι υγιής, είτε είναι άρρωστος. Αν νιώσει αδιαθεσία και μια ίωση για παράδειγμα τον ρίξει στο κρεβάτι, τότε έχει την απαίτηση όλοι να στέκονται σούζα και να τον κουράρουν. Να είναι στο πλευρό του αμέσως μόλις τους φωνάξει και να του κάνουν όλα όσα ζητήσει. Είναι από τους πιο γκρινιάρηδες και απαιτητικούς ασθενείς που θα μπορούσες ποτέ να συναντήσεις!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved