Τα ζώδια που επιζητούν την προσοχή σου για να «ταΐσουν» τον εγωισμό τους

Θα σου δώσουν ψίχουλα και μετά θα εξαφανιστούν αφού θα έχουν πάρει αυτό που θέλουν

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που επιζητούν την προσοχή σου για να «ταΐσουν» τον εγωισμό τους

Δεν νοιάζονται πραγματικά για σένα. Θέλουν απλά να τα θέλεις. Σε χρησιμοποιούν για να καλύπτουν τον δικό τους εγωισμό και να ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή τους. Θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ με την συμπεριφορά τους και αν δεις κάτι ύποπτο να τους το ξεκόψεις και να τα μπλοκάρεις από τη ζωή σου. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θέλει να έχει… κοινό. Θέλει να έχει στη ζωή του άτομα που ξέρει ότι τον γουστάρουν, ότι τους αρέσει και ότι με ένα του νεύμα ή με μια του ματιά… «τα έχει». Και τι κάνει για να διατηρεί τις καβάντζες του; Πολύ απλά, πού και πού στέλνει κανένα μήνυμα, καμιά φωτογραφία του, κάνει κανένα like σε φωτογραφίες σε social κτλ και έτσι υπενθυμίζει την παρουσία του. Περιμένει λοιπόν να δει αντιδράσεις και όταν καταλάβει ότι ακόμα αρέσει και είναι ποθητός, παίρνει αυτό που θέλει και μετά εξαφανίζεται.

ΖΥΓΟΣ

Αν υπήρχε βραβείο καβάντζας, να ξέρεις θα το δίναμε στον Ζυγό, χωρίς καμία αντίρρηση. Είναι το ζώδιο αυτό που στην ζωή του έχει μια σχέση, ένα crush και άλλες 5-6 καβάντζες να περιμένουν τη σειρά τους για να τις αγαπήσει και να τους αφοσιωθεί. Κρυφή πληγή είναι ο Ζυγός και θα πρέπει να έχεις τον νου σου. Και μηνύματα θα σου στείλει και φωτογραφίες του και likes θα κάνει και αποθεωτικά σχόλια και ό,τι μπορείς να φανταστείς, αρκεί να συνεχίσεις να τον θέλεις και να τον γουστάρεις. Όσο βλέπει ότι σε έχει, τόσο «φτιάχνεται».

ΚΡΙΟΣ

Ο εγωισμός του Κριού «χτυπάει κόκκινο». Θέλει να είναι ο ένας και μοναδικός στη ζωή των άλλων. Θέλει να ξέρει ότι αρέσει, ότι τον γουστάρουν και ότι είναι ποθητός. Θέλει να νιώθει ότι έχει τις καβάντζες του που με μια κίνησή του ή ένα μήνυμά του, θα τρέξουν σε εκείνον. Πες το εγωισμό, πες το ναρκισσισμό. Ο Κριός, όπως και ο Λέοντας και ο Ζυγός που αναφέραμε λίγο πιο πάνω, θα σε «παίξουν» πολύ άσχημα για να «ταΐσουν» τον εγωισμό και την αυτοπεποίθησή τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved