Αυτά τα ζώδια ξέρουν πότε είναι ώρα να... πηγαίνουν

Δεν περιμένουν να γίνει κάτι μαγικό και να σωθεί μια τελειωμένη σχέση. Απλά, φεύγουν.

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια ξέρουν πότε είναι ώρα να... πηγαίνουν

Όταν μια σχέση έχει τελειώσει, έχει τελειώσει και τα ζώδια αυτά το ξέρουν καλά. Αναγνωρίζουν το πότε έχει φτάσει το φινάλε και το πότε δεν μπορούν να σώσουν τον δεσμό τους ή τον γάμο τους. Δεν εθελοτυφλούν. Καταλαβαίνουν πως όταν το γυαλί ραγίσει, δεν ξανακολλάει και ότι θα πρέπει να προχωρήσουν τη ζωή τους και να βρουν μια άλλη αγάπη, κάτι νέο, διαφορετικό και συναρπαστικό. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως λειτουργεί στη ζωή του με βάση την λογική του και όχι το συναίσθημά του. Ο έρωτας δεν τον «τυφλώνει». Βλέπει την πραγματικότητα, την αλήθεια και καταλαβαίνει πότε είναι ώρα να χωρίσει και να τελειώσει μια σχέση η οποία έχει βαλτώσει και δεν σώζεται. Δεν θα μείνει σε κάτι που δεν έχει μέλλον. Δεν θα κάνει προσπάθεια να σώσει αυτό που δεν σώζεται. Το θεωρεί χάσιμο χρόνου και ενέργειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος, όπως και ο Αιγόκερως, δεν λειτουργεί στην ζωή της βασισμένη στο συναίσθημά της. Η λογική της δεν της επιτρέπει κάτι τέτοιο. Αναλύει τα πάντα άλλωστε και μπορεί να καταλάβει πότε μια σχέση έχει τελειώσει. Πότε δεν σώζεται το πράγμα και πότε θα πρέπει απλά να «τραβήξει τα καλώδια» και να προχωρήσει παρακάτω στην ζωή της. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο χωρισμός δεν θα την ενοχλήσει. Ξέρει όμως ότι το αντίο είναι για το καλό και των δυο πλευρών. Ότι θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού την ευτυχία και όχι να παλεύουν να αναστήσουν μια νεκρή σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός όσο εμμονικός ή κολλημένος κι αν είναι με το ταίρι του, αν καταλάβει ότι η σχέση του έχει τελειώσει, ότι δεν υπάρχει πλέον συναίσθημα και ότι το τέλος είναι αναπόφευκτο, θα χωρίσει και θα πάει παρακάτω. Θα κόψει τον όποιο «δεσμό» με τη μια και δεν θα το συζητήσει σχεδόν καθόλου. Δεν θα χάσει χρόνο και ενέργεια για μια αγάπη που δεν υπάρχει πια. Όταν κάτι είναι «νεκρό», είναι «νεκρό». Το αποδέχεται και πάει παρακάτω.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved