Αυτά τα ζώδια σιχαίνονται τους διπρόσωπους και τους υποκριτές

Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει αλήθεια και ειλικρίνεια, μείνει μακριά τους. Για το δικό σου καλό…

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια σιχαίνονται τους διπρόσωπους και τους υποκριτές

Αυτά τα ζώδια δεν ανέχονται το ψέμα και την υποκρισία. Αν δεν μπορείς να είσαι ειλικρινής, μείνε μακριά τους καλύτερα. Σιχαίνονται τους ψεύτες και τους κάλπικους ανθρώπους. Είναι άτομα που και θέλουν και μπορούν να ακούσουν την αλήθεια. Αν δεν είσαι ευθύς, καλύτερα «στρίβε» πριν να είναι αργά. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός σιχαίνεται το ψέμα. Έτσι και προσπαθείς να τον ξεγελάσεις ή να τον παραπλανήσεις, μαύρο φίδι που σε έφαγε. Μα είναι δυνατόν να πας να του πουλήσεις παππά; Στον Σκορπιό; Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Μιλάμε για ένα ζώδιο που εκτιμά μόνο την ειλικρίνεια, την ευθύτητα και την ωμότητα. Οτιδήποτε ύπουλο ή μουλωχτό, τον κάνει έξαλλο και αντιδρά πολύ άσχημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως γενικά δεν θέλει πολλά πολλά. Σε αυτά τα… λίγα που ζητάει από τους άλλους όμως, συμπεριλαμβάνεται η ευθύτητα και η ειλικρίνεια. Δεν αντέχει τα ύπουλα, τα πισώπλατα, τα μουλωχτά πράγματα. Θέλει ντόμπρες εξηγήσεις και ξεκάθαρες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο ίδιος ευθύς και ειλικρινής. Αυτό που έχει να σου πει, θα στο πει κατά πρόσωπο. Δεν θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και δεν θα σε αφήσει με την… απορία. Μπορεί να γίνει αρκετά σκληρός και απότομος. Μάλιστα αυτό δεν το θεωρεί ως κάτι κακό. Σιχαίνεται το ψέμα και την υποκρισία, οπότε θεωρεί δίκαιο από την πλευρά του να είναι ωμός απέναντί σου. Και επειδή έτσι είναι ο ίδιος ως άνθρωπος, το ίδιο απαιτεί και από τους άλλους να είναι απέναντί του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ντόμπρος άνθρωπος. Έχει μπέσα στον λόγο του. Αυτό που λέει ισχύει και δεν το παίρνει πίσω. Είναι ειλικρινής απέναντι στους άλλους και το ίδιο απαιτεί να είναι και εκείνοι απέναντί του. Σιχαίνεται τους ψεύτες, τους υποκριτές και τους δήθεν. Δεν μπορεί τις ύπουλες καταστάσεις και «κλωτσάει» πολύ άσχημα όταν του συμβαίνουν τέτοια σκηνικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved