Πριν μπλέξεις με Αιγόκερω, διάβασε αυτά που έχουμε να σου πούμε

Προσοχή! Μην αγαπήσεις Αιγόκερω, αν πρώτα δεν διαβάσεις αυτό το άρθρο! Θα σου ανοίξει τα μάτια!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Πριν μπλέξεις με Αιγόκερω, διάβασε αυτά που έχουμε να σου πούμε

Ο Αιγόκερως δύσκολα ερωτεύεται και αφήνεται. Αν όμως ερωτευτείς Αιγόκερω, τότε:

  • Θα περιμένεις να δεις το πώς πραγματικά νιώθει για εσένα και μην τον/την πιέσεις για τίποτα. Όχι γιατί είναι αργό καράβι, αλλά γιατί είναι αποφασισμένο κι αποφασιστικό καράβι. Όταν επιλέξει, κλειδώνει στην επιλογή του/της, αλλά για να φτάσει ως εκεί, παιδεύει και παιδεύεται.
  • Ο Αιγόκερως δεν επιστρέφει σε ό,τι έχει αφήσει πίσω του, γιατί το έχει μελετήσει καλά και ξέρει ότι δεν δουλεύει το σχήμα. Αν κάνεις σχέση με Αιγόκερω, την σπάσετε και ξανασυναντηθείτε με προοπτική να τα ξαναβρείτε, ετοιμάσου να φας καλά: ισχύουν καινούργιοι όροι και προϋποθέσεις!
  • Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, ακόμα κι όταν είναι χαλαρός μέχρι δακρύων. Έχει δεκαπενταετές πλάνο για την σχέση σας και αν κάτι δεν προχωράει όπως το έχει οραματιστεί, τότε θα ακολουθήσουν κουβέντες ωρών, ακόμα και με φτιαχτό πρόσχημα!
  • Θέλει να δώσει και να πάρει σε μια σχέση και μάλιστα σε… μεγάλες ποσότητες. Αν μπει Αιγόκερως σε σχέση, θα μπει για να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Θα πάρεις πολλά, θα δώσεις πολλά. Σε προειδοποίησα.
  • Όταν ο Αιγόκερως σού ανοιχτεί τελείως, να το εκτιμήσεις και να δείξεις ότι το εκτιμάς. Όπως κι οι Σκορπιοί, έτσι κι οι Αιγόκεροι, θέλουν να τους δείχνεις ότι τους «βλέπεις», ότι αντιλαμβάνεσαι το πλήρες status της σχέσης σας και ανταποδίδεις με αγάπη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved