Τι κι αν αυτά τα ζώδια είναι ερωτευμένα μαζί σου; Δε θα διστάσουν να σε πετάξουν έξω από τη ζωή τους

Δεν συγχωρούν τη λαδιά που τους έκανες

Άννα Ζαμάνη
Τι κι αν αυτά τα ζώδια είναι ερωτευμένα μαζί σου; Δε θα διστάσουν να σε πετάξουν έξω από τη ζωή τους

Δεν έχει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Μία έχεις μαζί τους και αν τη σπαταλήσεις τελείωσες. Έχεις πάρει "πάρει πόδι". Μπορεί να σε λατρεύουν, να είσαι η καψούρα τους και να νιώθουν πολλά για σένα, ωστόσο η απόφαση που θα πάρουν θα είναι να σε διαγράψουν από τη ζωή τους, την καρδιά τους και το μυαλό τους. Και -πίστεψέ μας- έχουν την δύναμη ψυχής να το κάνουν. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να σου τα αναλύσουμε:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως μπορεί πάρα πολύ εύκολα να νεκρώσει τα συναισθήματά του. Να κατεβάσει ρολά και να σε πετάξει έξω από τη ζωή του. Δεν πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες γιατί ξέρει αν κάτι το κάνεις μια φορά, δεδομένα θα το επαναλάβεις. Και δεν είναι διατεθειμένος να την ξαναπατήσει μαζί σου. Προτιμά να προχωρήσει τη ζωή του με κάτι καινούργιο. Το γυαλί όταν ραγίσει δεν ξανακολλάει. Ο Αιγόκερως θα σε θεωρεί πάντα υποκριτή/τρια και την σχέση σας ως κάτι ψεύτικο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός από την άλλη δεν είναι τόσο κρύο αίμα όσο ο Αιγόκερως, αλλά είναι το ίδιο αποφασισμένος να σε διαγράψει από τη ζωή του. Όλα για τον Σκορπιό είναι θέμα εμπιστοσύνης. Και αν χάσει την εμπιστοσύνη του σε σένα, τότε αυτόματα χάνονται όλα όσα έχετε μεταξύ σας. Δεν μπορεί να σε συγχωρήσει έτσι απλά και να ξεχάσει όσα έκανες. Ο Σκορπιός δεν ξεχνά ποτέ και αν σε θεωρήσει αναξιόπιστο για εκείνον είσαι ένα μεγάλο όχι και ένα άτομο που πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί από τη ζωή του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ό,τι είπαμε λίγο πιο πάνω για τον Σκορπιό και την εμπιστοσύνη ισχύει και για τον Ταύρο. Αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του, έχεις τελειώσει για εκείνον. Όσο κι αν σε αγαπά, γνώμη δεν θα αλλάξει μιας και είναι γνωστό αγύριστο κεφάλι. Ο Ταύρος θέλει να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο στον οποίο να μπορεί να βασιστεί 100% και να τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Αν δεν το έχει αυτό, τότε δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο και σε χωρίζει.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved