Υδροχόος: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Οι καλύτερες και οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του Υδροχόου σου

Παπασταύρου Λίντα
Υδροχόος: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Όταν τα πρώτα μέλια τελειώσουν, σε μια σχέση, ως γνωστόν, μένει η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, πάνω στα οποία θα χτιστεί ένας δεσμός ανάμεσα σε δύο άτομα, που θα αξίζει και θα αντέξει στο χρόνο. Ωστόσο, η ζωή μας διδάσκει ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος και χρειάζεται συμβιβαστικό πνεύμα για να ανεχτείς και τα στραβά του άλλου ατόμου. Γιατί, σίγουρα θα το λατρεύουμε για κάτι, κάτι άλλο όμως θα μας σπάει τα νεύρα.

Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του καλού σου, αν ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου:

Τον λατρεύεις

Το να αγαπάς τους Υδροχόους έχει πολλά καλά, επειδή είναι ανθρωπιστές, εφευρετικοί και ξύπνιοι. Θα σε αποδεχτούν όπως είσαι και δεν θα χρειαστεί να κάνεις πίσω στις θέσεις σου ούτε για μια στιγμή. Θα σε βοηθήσουν να δεις τον κόσμο σαν ένα έργο τέχνης που διαρκώς εξελίσσεται.

Τον μισείς

Όταν ένας Υδροχόος θυμώσει μαζί σου, θα το καταλάβεις επειδή η συμπεριφορά του θα είναι ψυχρή, το ύφος του αδιάφορο και η φροντίδα του για σένα σιωπηλή. Σίγουρα πάντως δεν θα το καταλάβεις επειδή θα καθίσει να σου εξηγήσει πως νιώθει. Οι Υδροχόοι κρατάνε τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους και νιώθουν πολύ άβολα όταν οι άλλοι γύρω τους εκφράζονται συναισθηματικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved