Οι γυναίκες του ζωδιακού που δέχονται να είναι η «άλλη» στη ζωή ενός άντρα

Είναι ok με το να είναι απλά η ερωμένη…

Άννα Ζαμάνη
Οι γυναίκες του ζωδιακού που δέχονται να είναι η «άλλη» στη ζωή ενός άντρα

Σαφώς και δεν είναι το καλύτερό τους. Το θέμα όμως με αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού, είναι ότι το ανέχονται να είναι η «άλλη» στη ζωή ενός άντρα και δεν διαμαρτύρονται. Μπορεί εκείνος να είναι παντρεμένος και να μην έχει κανένα σκοπό να χωρίσει τη γυναίκα του για να είναι μαζί τους. Αυτές οι γυναίκες, προκειμένου να μην τον χάσουν εντελώς και να τον έχουν στη ζωή τους, δεν του ζητούν κάτι περισσότερο από τα λίγα που τους δίνει εκείνος. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς αρκετά συχνά θυματοποιεί τον εαυτό της. Έχει μια έμφυτη τάση να ικανοποιεί τους άλλους και τις ανάγκες τους και να βάζει τον εαυτό της σε δεύτερη μοίρα. Ερωτεύεται βαθιά, δένεται με τον άλλο και δίνει όλο της το είναι. Δεν κρατά κάτι για την ίδια και «κολλάει» σαν γραμματόσημο που το φτύνουν. Αν λοιπόν μπλέξει με έναν παντρεμένο άντρα και τον ερωτευτεί, τότε πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να τον παρατήσει και να φύγει. Ό,τι και να της κάνει εκείνος, όσα ψίχουλα και να της δίνει, εκείνη θα τα δέχεται και θα λέει και ευχαριστώ. Και αυτό γιατί δεν έχει την ψυχική δύναμη να κόψει κάθε δεσμό μαζί του, να τον παρατήσει και να φύγει και φυσικά να τον στείλει στον αγύριστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για την γυναίκα Δίδυμο, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν είναι ότι δεν έχει συναισθήματα ή ότι δεν μπορεί να αγαπήσει βαθιά, απλά της είναι πολύ πιο εύκολο να μην δένεται. Να παίρνει αυτό που θέλει τώρα και να μην έχει μεγάλες προσδοκίες. Άλλωστε και εκείνη είναι ένα άτομο που μπορεί να παίξει και σε ένα και σε δύο και σε τρία μη σου πούμε ταμπλό. Ξέρει να περνάει καλά, να παίρνει από τον καθένα αυτό που θέλει και να μην πληγώνεται. Άρα δεν έχει κανένα πρόβλημα να μπλέξει με παντρεμένο και να είναι απλά η ερωμένη του και τίποτα άλλο. Γιατί κι εκείνος για εκείνη, δεν σημαίνει και… πολλά (για να τα λέμε και όλα)

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved