Τα ζώδια που παθαίνουν τη μεγαλύτερη κρίση ηλικίας

Δεν μπορούν να διαχειριστούν το γεγονός ότι μεγαλώνουν

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που παθαίνουν τη μεγαλύτερη κρίση ηλικίας

Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο παθαίνουν κρίση. Δεν θέλουν να δεχτούν ότι ο χρόνος περνάει, ότι δεν μπορούν να είναι για πάντα νέα και ότι δεν θα έχουν συνέχεια την ίδια ενέργεια και τις ίδιες δυνάμεις. Τα στεναχωρεί να βλέπουν τον αριθμό με τα κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων τους να μεγαλώνει. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα παιδί στην ψυχή. Όμως τα χρόνια περνούν κι αυτός δεν μπορεί να το δεχτεί ότι πρέπει να ωριμάσει, να σοβαρευτεί και φυσικά να αλλάξει συνήθειες. Δεν θέλει με τίποτα να αποδεχτεί ότι από ένα σημείο και μετά, δεν μπορεί να κάνει όλα όσα τον ευχαριστούσαν παλιότερα και του έδιναν χαρά. Όσο τα χρόνια περνούν, εκείνος πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και αυτό του είναι δύσκολο έως... ακατόρθωτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντίστοιχη περίπτωση με τον Τοξότη είναι και ο Δίδυμος. Είναι ένας από τους αιώνιους έφηβους του ζωδιακού που δεν σταματά να κάνει πράγματα που από ένα σημείο και μετά δεν είναι της ηλικίας του. Μάλιστα περισσότερο τον εκθέτουν που τα κάνει αλλά τέλος πάντων… Ο Δίδυμος όταν φτάνει σε ένα σημείο ηλικιακά παθαίνει μια κρισάρα και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις αλλαγές στην ζωή του και στην καθημερινότητά του.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίτο… παιδί στο σημερινό μας άρθρο δεν είναι άλλο από τον Κριό. Είναι άλλωστε και το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο. Όπως και να έχει, όταν ο Κριός μεγαλώσει, δεν έχει την ενέργεια που είχε στα νιάτα του. Δεν έχει τις δυνάμεις που είχε και αυτό τον κάνει να γίνεται έξαλλος με τον εαυτό του. Να βγάζει νεύρα και να μην μπορεί να το διαχειριστεί. Είναι αυτό που λέμε: «Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σάρξ ασθενής».

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός παθαίνει μια κρίση ηλικίας την στιγμή που βλέπει την φθορά του χρόνου στο πρόσωπό του και στο σώμα του. Μην ξεχνάμε ότι είναι νάρκισσος, ότι για εκείνον η ομορφιά και η εξωτερική εμφάνιση είναι τα πάντα. Όταν λοιπόν βλέπει το πρόσωπό του να αλλάζει, φρικάρει. Ένας ακόμα λόγος για να τον πιάσει κρίση ηλικίας είναι το αν είναι μόνος ή όχι. Αν δεν είναι σε σχέση και τα χρόνια περνάνε, τότε δεν τον πιάνει κρίση απλά. Τον πιάσει υστερία…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved