Αν έχεις αδικήσει αυτά τα ζώδια και δεν έχουν αντιδράσει ακόμα, τρέξε να κρυφτείς!

Μην νομίζεις ότι την έχεις γλιτώσει...

Άννα Ζαμάνη
Αν έχεις αδικήσει αυτά τα ζώδια και δεν έχουν αντιδράσει ακόμα, τρέξε να κρυφτείς!

Το αντίθετο συμβαίνει να ξέρεις… Την έχεις πολύ άσχημα. Τοίχο τοίχο να πηγαίνεις και να κοιτάζεις πίσω σου. Τα ζώδια αυτά δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν. Αν τα αδίκησες ή τα πλήγωσες, την έχεις κάτσει τη βάρκα. Δεν θα σε εκδικηθούν απλά. Θα σε ισοπεδώσουν. Η διαφορά τους με έναν Κριό για παράδειγμα, είναι ότι η εκδίκησή τους μπορεί να αργήσει να έρθει λίγο. Θα έρθει όμως και θα είναι ολοκληρωτική. Γι΄ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Και αν τα δεις να είναι ήσυχα παρά τα όσα τους έχεις κάνει, τότε βγάλε φτερά στα πόδια και γίνε καπνός!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι με τον Καρκίνο, είναι ότι τον υποτιμούν. «Έλα μωρέ… ο Καρκίνος δεν αντιδρά» λένε. «Είναι χαμηλών τόνων» λένε. Αυτό που δεν τους έχει πει όμως κανείς είναι ότι ο Καρκίνος όσο δεν μιλά και δεν αντιδρά, έχει ήδη επεξεργαστεί στο κεφάλι του χίλιους τρόπους για να εξολοθρεύσει και φυσικά να βγει και λάδι. Είναι ένα άτομο συναισθηματικό και πληγώνεται πολύ εύκολα. Όσο δοτικό και αγαπησιάρικο είναι, άλλο τόσο αμείλικτο και αδίστακτο μπορεί να γίνει. Τον Καρκίνο αν τον πληγώσεις, να ξέρεις ότι έχεις δημιουργήσει τον μεγαλύτερο εχθρό σου που δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και αν ο Καρκίνος δεν θα σε αφήσει ήσυχο σε αυτή τη ζωή, να ξέρεις ότι ο Σκορπιός θα συνεχίσει να σε κυνηγά και στις επόμενες. Το «χρέος» σου θα το πληρώσεις με όλους τους τόκους. Καταρχάς δεν του έχει βγει τυχαία το όνομα του πιο εκδικητικού ζωδίου. Ούτε είναι μια ταμπέλα χωρίς νόημα. Έτσι και πλήγωσες Σκορπιό, «μαύρο φίδι» που σε έφαγε. Ειδικά αν τον δεις να μην αντιδρά σχετικά άμεσα και να αφήνει να περάσει χρόνος από όσα έγιναν μεταξύ σας και τον πλήγωσαν, συμβουλή μας είναι να κάνεις ένα τάμα στην Παναγιά να σε προστατεύσει. Και μια ασφάλεια ζωής και υγείας δεν θα έβλαπτε (χαχαχαχα).

ΙΧΘΥΕΣ

Μην απορείς καθόλου που βλέπεις τον Ιχθύ στην σχετική μας λίστα. Είναι το ζώδιο που όλοι (μα όλοι!) υποτιμούν. Και επειδή τον υποτιμούν, σοκάρονται από τις αντιδράσεις του και την συμπεριφορά του. Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων. Δεν έχει ξεσπάσματα και γρήγορες αντιδράσεις. Αν τον πληγώσεις, στην αρχή σοκάρεται, μετά πονάει και μετά βάζει σε δράση το μεγάλο του σχέδιο για να σε «ξεπαστρέψει». Θέλει να σε κάνει να υποφέρεις. Θέλει να σε δει να σέρνεσαι… Και έχει χίλιους και έναν τρόπους για να το κάνει αυτό πραγματικότητα. Όσο τον βλέπεις να μην μιλά και να μην αντιδρά, τόσο πιο πολύ φουντώνει μέσα του το αίσθημα της εκδίκησης και τόσο πιο ανελέητος θα είναι στο «χτύπημά» του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved