Αυτά τα ζώδια έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση όταν φλερτάρουν

Δεν πιστεύουν και τόσο στον εαυτό τους

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση όταν φλερτάρουν

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν φλερτάρουν. Απλώς όταν το κάνουν, το κάνουν έχοντας λίγο την ουρά στα σκέλια. Είναι μαζεμένα και φοβισμένα γιατί δεν έχουν αυτοπεποίθηση και δεν πατάνε γερά στα πόδια τους. Φοβούνται την απόρριψη και την χυλόπιτα και τρέμουν την αρνητική απάντηση. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να σου τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ντροπαλός και μαζεμένος. Είτε μιλάμε για τους άντρες, είτε για τις γυναίκες του ζωδιακού, δεν είναι τα άτομα που θα πάνε να μιλήσουν στο άτομο που τα ενδιαφέρει με άνεση και θάρρος. Ο Καρκίνος είναι συνεσταλμένος, κοκκινίζει με το που θα τον κοιτάξει κάποιος/α και αμέσως κάνει αρνητικές σκέψεις του τύπου: «σιγά μην κοιτάξει τώρα αυτός/η εμένα…» ή «δεν έχω τύχη εγώ μαζί του/της».

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι γενικά φοβικός σε ό,τι έχει να κάνει με το φλερτ. Τρέμει στην ιδέα ότι θα του ραγίσει κάποιος/α την καρδιά. Φοβάται ότι ενώ εκείνος θα πάει να ανοιχτεί και να εκφράσει τα συναισθήματά του, ο/η άλλος/η θα τον απορρίψει και άντε εκείνος μετά να μαζέψει ξανά τα κομμάτια του. Δεν πιστεύει στον εαυτό του όσο θα έπρεπε. Δεν έχει την αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε και αυτό τον κάνει να μαζεύεται στο καβούκι του και να περιμένει από τον/την άλλο/η να κάνει το πρώτο βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να τα λέμε όλα; Ε, ας τα λέμε όλα... Ο Αιγόκερως δεν ξέρει να φλερτάρει. Δεν τον λες και master της αποπλάνησης. Είναι ένα άτομο που παρότι πιστεύει στον εαυτό του και στις δυνατότητές του, έχει μέσα του πολλές αμφιβολίες και ανασφάλειες. Αυτές είναι που δεν τον αφήνουν να χαρεί όσο θα έπρεπε στην ζωή του και να απολαύσει όσα αξίζει. Άσε που φοβάται ότι θα πληγωθεί και θα πονέσει και μετά τι θα κάνει; Πώς θα το διαχειριστεί;

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved