Έμπλεξες με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Έτσι θα έχεις εσύ το πάνω χέρι στη σχέση

Σου δείχνουμε το κόλπο!

Άννα Ζαμάνη
Έμπλεξες με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Έτσι θα έχεις εσύ το πάνω χέρι στη σχέση

Είσαι ερωτευμένη με κάποιον άντρα, που ανήκει σε ένα από τα τρία ζώδια της φωτιάς, έχεις σχέση μαζί του ή τον παντρεύτηκες; Με βάση τα χαρακτηριστικά του, υπάρχει τρόπος να αποκτήσει το πάνω χέρι και να μην άγεσαι και φέρεσαι από τα γούστα και τις διαθέσεις του.

Εμείς σου αποκαλύπτουμε πέντε στοιχεία του για το τι εστί και πώς αντιδρά, έτσι ώστε να καταλάβεις πώς λειτουργεί και να πράξεις ανάλογα!

ΚΡΙΟΣ

  • Είναι άντρας και το κέφι του θα κάνει και θα πει και μια κουβέντα παραπάνω, όπως λέει και το λαϊκό άσμα! Έχει το στιλ, την ενέργεια, το εκτόπισμα και το κύρος. Θα καταλάβεις με τη μία πού σε παίρνει και πού δε σε παίρνει να σηκώσεις φωνούλα, κυρίως, διότι, αν ανεβάσεις τα ντεσιμπέλ, παίζει και να κηρυχτεί εν αγνοία μας ο Γ’ Παγκόσμιος, όσο, ως ανυποψίαστος άμαχος πληθυσμός, ρουφάμε φραπεδιά στην παραλία. Δεν λέει… Δεν λέει…
  • Το δε όμορφο της υπόθεσης είναι ότι σε πιάνει εξ απήνης, μιας κι ο άντρας Κριός έχει μια τάση προς τον αυτοσχεδιασμό (κοινώς τα ξαμολάει σε ανύποπτο χρόνο), για να μη χάνει το στοιχείο του αιφνιδιασμού, που είναι κι απαραίτητο συστατικό για την έκβαση μια πετυχημένης μάχης! Ποιας μάχης, ρωτάς; Αχ, πόσο αθώο είσαι!!!!
  • Όλη αυτή η διαβολεμένη ενέργεια κι αυτός ο χαρακτήρας του τύπου «αν δω τον Χάρο, θα τον σκοτώσω!», έχει και την τρυφερή πλευρά του! Απλά, δεν την βγάζει φόρα παρτίδα, διότι τότε πώς θα βρόνταγε το πόδι κάτω, να ραγίσουν τα μπετά και να τον προσκυνήσουν; Κι επειδή μπορεί να το δαγκώσεις το δόλωμα του άντρα του άγριου, συμβουλή σου δίνω να μην το καταπιείς, διότι στις προσωπικές σας στιγμές, θα φανεί φως φανάρι το πόσο γούτσου γούτσου είναι και πόσες αγκαλίτσες θέλει! Αχ, λιώνω!
  • Οφείλω να σου πω ότι το σπορ του σεξ το κατέχει και μάλιστα παραδίδει κι ιδιαίτερα σε όσες ενδιαφέρονται! Κι όχι, δεν αστειεύομαι! Δυστυχώς ή ευτυχώς, μέρος της γοητείας του είναι ότι τον ακολουθεί η φήμη του κακού παιδιού όπου πάει! Πολλές γυναίκες τρελαίνονται με το στιλάκι αυτό και τη δαγκώνουν τη λαμαρίνα, αλλά για καλή σου τύχη, ο Mr. Κριός μπορεί να είναι -σε γενικές γραμμές- παίχτης, αλλά δε δεσμεύεται εύκολα!
  • Κι ερχόμαστε τώρα στο ωραίο κομμάτι! Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ μας, μόλις τελειώσει να τσιλημπουρδίζει δεξιά κι αριστερά και ερωτευτεί πραγματικά, στρώνει ποπό κάτω και γίνεται… αρνάκι! Η γυναίκα που θα τον έχει στο πλευρό της θα απολαμβάνει ένα πρώτης τάξεως αρσενικό που θα την σεξουαλίζει υπέροχα και θα είναι κι… αρχηγάρα!

ΛΕΩΝ

  • Το στιλάκι του παρεξηγείται πολύ: έχει αυτοπεποίθηση, πατάει γερά τα πόδια του στην γη, αλλά πολλές φορές μοιάζει σαν να την… έχει ψωνίσει! Κι όμως, τον αγαπάς και τον έχεις στο πλάι σου! Γιατί; Μα φυσικά γιατί δεν σου πήρε πολύ για να καταλάβεις ότι ο άντρας Λέων έχει απλά το θάρρος της γνώμης του, πιστεύει στον εαυτό του και για να είστε μαζί… πιστεύει ΚΑΙ σε εσένα! Είναι εκείνος που θα πάει την σχέση σας σε άλλο επίπεδο, αρκεί να του αφεθείς και να του δείξεις εμπιστοσύνη!
  • Είναι τρελά πεισματάρης, αγύριστο κεφαλάκι και πολλές φορές μπορεί να μηδενίσει τη γνώμη σου και να μην ακούει λέξη από όσα του λες! Εάν του πας κόντρα, θα χάσεις την ηρεμία σου και την ησυχία σου. Αν, όμως, φερθείς έξυπνα και του το πας λάου λάου, τότε… η επιτυχία, είναι δεδομένη! Λέων και επιβολή δεν πάνε στην ίδια πρόταση. Αλλά αν την καλοπιάσεις την γατούλα, κάτι γίνεται!
  • Είναι σταθερός και πιστός, αλλά αν είσαι ζηλιάρα, δεν ξέρω αν θα περάσεις καλά μαζί του! Είναι έξω καρδιά και γενικά είναι πάντα ανοιχτός στο φλερτ. Όχι ότι θα κάνει τίποτα μεμπτό, αλλά όπως και να το κάνουμε, το Λιοντάρι δε θα αφήσει τις… θαυμάστριές του παραπονεμένες. Ας τον κοιτάζουν κι ας τον λιγουρεύονται, εκείνος εσένα θα θέλει, αλλά αν αυτό το σκηνικό στη δίνει στα νεύρα… δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Να θυμάσαι όμως ότι δε φλερτάρει εκείνος, απλά είναι θετικός στο να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού!
  • Εάν θέλεις να τα πάτε θαυμάσια, τότε να φροντίσεις να μην κάνεις ΠΟΤΕ ένα συγκεκριμένο πράγμα: ΜΗΝ τολμήσεις ποτέ να τον αγνοήσεις. Είτε ως πρόσωπο, είτε την γνώμη του, είτε το τι έχει πει ή έχει κάνει. Γίνεται έξαλλος και μπορεί να τον δεις να μεταμορφώνεται μπροστά στα μάτια σου, από τρυφερή και πιστή γάτα, σε τρομακτικό αιλουροειδές, με όρεξη για… αίμα!
  • Είναι όμορφο να είσαι στο πλάι αυτού του αρσενικού που έχει κέφι για ζωή, είναι γεμάτο ενέργεια, αισιοδοξία, είναι γερό έδαφος και ξέρει να υπερασπίζει ό,τι κι όποιον αγαπάει. Να θυμάσαι όμως, ότι ακόμη κι αυτός ο σίγουρος για τον εαυτό του άντρας, έχει ανάγκη να του λες και να του δείχνεις την αφοσίωσή σου και την αγάπη σου. Εκείνος θα στη δείξει σίγουρα, αφού ο Λέοντας κάθε συναίσθημα που βιώνει το πολλαπλασιάζει και το εκδηλώνει επί 100 φορές! Μην τον έχεις για δεδομένο και μην του φέρεσαι σαν να είναι ένας της σειράς. Θα τον χάσεις έτσι! Ο Λέοντας θέλει τρόπο και κανάκεμα, αγάπη και σοβαρότητα, αλλά και χώρο για χιούμορ, για παιχνίδια και… πολύ σεξ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

  • Δέξου την φυσική του ροπή, να είναι παντού και πουθενά παρών! Κοινώς, έχει τρελή γοητεία, έχει έναν αέρα υπεροχής, αλλά ταυτόχρονα, ενώ ασχολείται με τα πάντα, δεν μπορείς να τον πιάσεις από πουθενά! Αυτό είναι το νούμερο 1 πράγμα που θα πρέπει να θυμάσαι: δέξου τον όπως είναι, δεν θα αλλάξει κι αν είναι να σε αλλάξει και να σε κάνει ζηλιάρα ή στρίγγλα ή πιεστική, καλύτερα, να τον αφήσεις και να ψάξεις για κάτι άλλο. Ο Τοξότης, δεν κάνει μπιμπελό, να τον έχεις ακίνητο και φυλακισμένο, μήτε μπορείς να του πεις τι να κάνει.
  • Το ότι έχει διευρυμένα ενδιαφέροντα, του αρέσει να μαθαίνει διάφορα, να ανακατεύεται με πολλά και με πολύ κόσμο, δεν τον κάνει αυτομάτως αδιάφορο προς τα εσένα, μήτε σημαίνει ότι ψάχνει κάποια καλύτερη από εσένα για να σε αντικαταστήσει επειδή βαρέθηκε ή κάτι άλλο: όταν ερωτεύεται, βάζει στόχο την κατάκτηση της γυναίκας που τον έκανε να αισθανθεί έτσι. Εκεί τελειώνουν τα αστεία και ξεκινάει ένα νέο ταξίδι ζωής και για τους δυο σας.
  • Μην περιμένεις από τον Τοξότη άντρα να αναλάβει τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας, μην προσπαθήσεις καν να του εξηγήσεις τι είναι… το πλυντήριο και τι κάνει! Με απλά λογάκια, ανέλαβε εσύ, άστον στον κόσμο του και οργάνωσε τα πάντα όπως αγαπάς! Κάνε παιχνίδι και ενημέρωσε τον για την… κατάσταση που έφτιαξες! Επίσης, καλό θα ήταν, να κρατάς και τα οικονομικά του από κοντά, διότι… με τα λεφτά τα πάει καλά, αλλά εννοώ ότι τα πάει καλά… στο ξόδεμα!
  • Δείξε πυγμή και πάτα πόδι κάτω όπου απαιτείται! Σου ακούγεται περίεργο ή ριψοκίνδυνο; Όχι, αν ο Τοξότης σου είναι 100% βέρος, αυθεντικός! Λατρεύει τις γυναίκες που δείχνουν δυναμικότητα και παίρνουν πρωτοβουλία. Γιατί; Μαφυσικά γιατί δεν τραβάει κανένα ζόρι, δεν νιώθει ότι απειλείται και μάλιστα καλό θα ήταν, να του τρίζεις τα δόντια όποτε νομίζεις ότι κάνει ατασθαλίες ή απλά… βλακεύει!
  • Μην αρχίζεις τα δράματα και τις υπερβολές όταν είσαι μαζί του. Ότι έχεις να του πεις, πες το μια κι έξω και χωρίς υπεκφυγές. Μην ζαχαρώνεις το χάπι. Να είσαι σίγουρη ότι το ίδιο θα κάνει κι εκείνος με εσένα. Είναι ο κλασσικός τύπος, που αν τον ρωτήσεις εάν σου πηγαίνει το φόρεμα που φοράς, μπορεί και να σε στείλει στην ντουλάπα σου να αλλάξεις ότι φοράς εκείνη την στιγμή! Αν θέλεις κάποιον που να σου χαϊδεύει τα αφτιά, τότε… ψάξε αλλού!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved