Τέσσερις άντρες του ζωδιακού που μαζί τους θα ζήσεις έναν παθιασμένο έρωτα

Τον έναν δεν τον φαντάζεσαι καν...

Τέσσερις άντρες του ζωδιακού που μαζί τους θα ζήσεις έναν παθιασμένο έρωτα

Κάθε ζώδιο έχει τη δική του ερωτική έκφραση. Εκτός όμως από το ζώδιο, η θέση της Αφροδίτης και του Άρη στον αστρολογικό χάρτη ενός ατόμου μπορεί επίσης να υποδηλώνει τι τον έλκει και πως εκφράζει το πάθος του.

Διάβασε παρακάτω ποιοι άντρες του ζωδιακού θεωρούνται πιο παθιασμένοι και θα ζήσεις μαζί τους έναν έρωτα όλο τρέλα.

ΚΡΙΟΣ

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός έχει την έμφυτη ικανότητα να εκπέμπει πολλή ενέργεια. Επιπλέον, κυβερνάται από τον Άρη, τον κόκκινο πλανήτη που μπορεί να δημιουργήσει πλεόνασμα πάθους. Η εκρηκτική φύση αυτού του ζωδίου δείχνει ότι δεν είναι πάντα πρόθυμο να «βολευτεί» με κάποιον/α, αν δεν του βγάζει το ανάλογο πάθος. Μια σύντροφος της ανάλογης ιδιοσυγκρασίας και ταμπεραμέντου τότε θα ζήσουν έναν έρωτα όλο τρέλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ίσως το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι ζώδιο της γης, που βγάζει βαθύ αισθησιασμό και επικεντρώνεται στη σωματική επαφή και στην ηδονή. Είναι επίσης ένα σταθερό ζώδιο, κάτι που δείχνει την τάση του να επιμένει και να μην αφήνει τη φλόγα του έρωτα να σβήσει. Μπορεί να μπει σε μια σχέση σιγά-σιγά, αλλά, μόλις δεσμευτεί, είναι σε θέση να κρατήσει ζωντανό το πάθος της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το ζώδιο ίσως είναι γνωστό ως το πιο παθιασμένο του ζωδιακού κύκλου. Και υπάρχει λόγος για αυτό. Η έντονη και άγρια φύση του οφείλεται στη σύνδεσή του με τον Άρη (παραδοσιακά) και τον Πλούτωνα, δύο πλανήτες που κατεξοχήν συνδέονται με το πάθος. Αυτό που ψάχνει απελπισμένα ο Σκορπιός είναι το βάθος στις σχέσεις και μάλλον ενδιαφέρεται για τη μονιμότητα, παρά για περιπέτειες της μιας βραδιάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι περιποιητικός εραστής και βγάζει με ένταση τα συναισθήματά του. Αν, μάλιστα, έχει το ανάλογο ταίρι, τότε θα τον κρατάει στην τσίτα για πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι μεν προσγειωμένο ζώδιο, το οποίο όμως μπορεί να γίνει πολύ αισθησιακό, όταν βρίσκεται με τον/την σύντροφό του, ειδικά εάν έχει βρει το κατάλληλο άτομο. Ίσως να είναι αρκετά απαιτητικός, αλλά μόλις βρει έναν/μια σύντροφο που πληροί τις προδιαγραφές του, μπορεί να κάνει πολλά και εκπληκτικά πράγματα. Γίνεται διεκδικητικός, παθιασμένος και δεν κάνει πίσω με τίποτα, αρκεί να καταφέρει να την κατακτήσει. Κι όχι, το πάθος δε θα του μειωθεί, αντίθετα, με τη θερμή ανταπόκρισή της θα αυξάνεται περισσότερο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved