Αυτά τα ζώδια επιζητούν συνέχεια την αποδοχή των άλλων

Καταπιέζουν τα δικά τους συναισθήματα προκειμένου να την κερδίσουν

Αυτά τα ζώδια επιζητούν συνέχεια την αποδοχή των άλλων

Μάλιστα, αρκετές φορές, βάζουν τη γνώμη των άλλων πάνω από τη δική τους. Τους ενδιαφέρει τι σκέφτονται για εκείνα και πώς τα βλέπουν. Κάνουν τα πάντα για να δείχνουν προς τα έξω τη σωστή εικόνα και να έχουν μια συμπεριφορά που θα τους βοηθήσει να κερδίσουν την αποδοχή των γύρω τους. Τείνουν να πιστεύουν ότι αν οι άλλοι τους εκτιμούν, τότε έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποφύγουν την κριτική και την απόρριψη. Τα ζώδια αυτά δίνουν μια διαρκή μάχη για να ενσωματωθούν σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και αν τα καταφέρουν, τότε νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια για τις επιλογές και τις αποφάσεις τους. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν θα πάρει ποτέ μια απόφαση που θα πληγώσει έναν δικό του άνθρωπο, όσο και να το θέλει. Παρά την ξεροκεφαλιά του, θα προτιμήσει να πιεστεί ο ίδιος, παρά οι άλλοι. Λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του την γνώμη τους πριν τελικά πάρει την όποια τελική απόφαση. Αν για κάποιο λόγο θεωρήσει πως έχει πάρει μια απόφαση η οποία δεν έχει την αποδοχή των άλλων, τότε θα νιώσει τρελή ανασφάλεια. Παρότι ο Ταύρος ως άνθρωπος είναι αγύριστο κεφάλι και επίμονος, αρκετά συχνά μπορεί να τον δεις να παρατά τα δικά του όνειρα και τους στόχους του για χάρη των ανθρώπων που αγαπά. Επίσης να ξέρεις οτι αν είναι ερωτευμένος, τότε θα κάνει πίσω σε πολλά πράγματα προκειμένου το ταίρι του να τον αποδεχτεί.

ΖΥΓΟΣ

Είναι γνωστό ότι ο Ζυγός από τη φύση του, θέλει να τα έχει καλά με όλους. Θέλει να τον αποδέχονται οι άλλοι και για τον λόγο αυτό θα κάνει αρκετές παραχωρήσεις στην ζωή του προκειμένου να ικανοποιήσει τα δικά τους θέλω. Θα καταπιέσει τα δικά του θέλω και τα συναισθήματά του προκειμένου να νιώσει πως οι άλλοι τον δέχονται και τον εκτιμούν. Τον ηρεμεί ψυχολογικά να υπάρχει ηρεμία στις σχέσεις του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει αρκετά χατίρια για τα οποία κάποιες φορές καταπιέζεται. Άλλωστε δεν μπορεί να πει «όχι» εύκολα, παρά μόνο αν φτάσει στα όριά του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ίσως ο πιο ευάλωτος από τα τρία ζώδια που βρίσκονται στην λίστα. Αν τα άλλα δύο ζώδια έχουν ανάγκη να νιώθουν αποδοχή μια φορά, ο Ιχθύς το έχει ανάγκη δέκα. Είναι αρκετά ανασφαλής ως άνθρωπος από τη μία και από την άλλη έχει μια έμφυτη ανάγκη να κάνει χάρες και χατίρια και να ικανοποιεί τους γύρω του. Μπορεί να φτάσει ακόμα και να «θυσιαστεί» ο ίδιος προκειμένου να κερδίσει την αποδοχή τους. Συμβιβάζεται πάρα πολύ εύκολα και θέλει να ξέρει ότι οι άλλοι χαίρονται να είναι κοντά του και ότι δεν θα τον κρίνουν για τις αποφάσεις του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved