«Τι έχεις; Τίποτα!» Από ποια ζώδια ακούς συχνά αυτή τη φράση;

Θα σου βγάλουν την ψυχή μέχρι να σου πουν τι έχουν κι Αν...

«Τι έχεις; Τίποτα!» Από ποια ζώδια ακούς συχνά αυτή τη φράση;

Έχεις γελάσει κι εσύ με αυτό το meme και ενδεχομένως να σου έχουν έρθει στο μυαλό συγκεκριμένο άτομο ή άτομα από τον κύκλο σου που η συνηθισμένη τους απάντηση στην ερώτηση «Τι έχεις;» είναι το «Τίποτα!», ακόμα κι αν είναι ολοφάνερο από τα κατεβασμένα τους μούτρα ή τον εκνευρισμό τους. Μπορεί να νευριάζεις, όμως να σου υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν κι άνθρωποι, που δεν έχουν καμία διάθεση να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα και σίγουρα δε θέλουν να ακούσουν τη γνώμη σου. Απλά, προτιμούν να λύνουν τα θέματά τους με το δικό τους τρόπο κι όταν έρθει η ώρα θα σου πουν...

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, απλώς δεν ενδιαφέρονται για φήμες ή κουτσομπολιά. Αυτό από μόνο του μπορεί να τους κάνει να φαίνονται αρκετά μυστικοπαθείς. Γενικότερα, δεν βλέπουν κανένα λόγο να μοιραστούν πληροφορίες μαζί σου, εκτός αν σε αφορούν προσωπικά. Μπορεί να σε ξενίζει κάπως το ότι ένας Ταύρος «ανοίγεται» δύσκολα και λειτουργεί με κάποια κρυψίνοια, ωστόσο πρέπει να ξέρεις ότι καμιά φορά προτιμά να μη μιλάει, παρά να τσακωθεί. Το πείσμα του δε είναι τόσο, που μερόνυχτα να τον παρακαλάς να σου πει τι έχει, δεν πρόκειται να το κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για τη μυστικοπάθειά του. Η εσωστρεφής και επιφυλακτική φύση του άλλωστε δεν θα του επέτρεπε με τίποτα να είναι «έξω καρδιά» και άμεσος. Οι Σκορπιοί ζουν και αναπνέουν για να κρατούν μυστικά. Όσο λιγότερες πληροφορίες μοιράζονται, τόσο περισσότερο «θρέφουν» τον εαυτό τους, κρατώντας τις μύχιες σκέψεις αλλά και τα γεγονότα για τον εαυτό τους – ακόμα κι αν αφορούν άλλους. Επιπλέον, έχουν την απαίτηση από τους φίλους και τα κοντινά τους πρόσωπα όχι μόνο να είναι εχέμυθα, αλλά και να μην επιμένουν να τους φανερώσει κάτι, από τη στιγμή που ο ίδιος αρνείται.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εσωστρέφεια και η μυστικοπάθεια του Ιχθύ είναι γνωστή, οπότε είναι στη φύση του να κρατά διάφορα για τον εαυτό του και να μην τα εξωτερικεύει, επειδή αντιλαμβάνεται πλήρως όλες τις συνέπειες ή ότι θα επηρέαζαν τους άλλους, αν τα έβγαζε στην επιφάνεια. Μερικές φορές, ωστόσο, το «Τίποτα!» που πετά μετά την ερώτηση «Τι έχεις;» κρύβει και μια δραματοποίηση και ένα «ρώτα με συνέχεια, δείξε μου ότι ενδιαφέρεσαι και αν επιμείνεις πολύ, στο τέλος θα σου πω». Για να ξέρεις πάντως, τρεις στις τέσσερις θα έχει κάτι μαζί σου και στο τέλος θα στραφεί εναντίον σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved