Τα ζώδια που «ανεβαίνουν» αργά, αλλά σταθερά στην ζωή τους

Βήμα βήμα φτάνουν στην κορυφή

Τα ζώδια που «ανεβαίνουν» αργά, αλλά σταθερά στην ζωή τους

Δεν βιάζονται για να πετύχουν πράγματα στην ζωή τους. Ξέρουν πολύ καλά να περιμένουν. Είναι μεθοδικά άτομα που έχουν επιμονή και επιμονή και γνωρίζουν ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει και πως στη ζωή πρέπει να «χτίζεις» με γερές βάσεις και θεμέλια και όχι να φτιάχνεις κάστρα στην άμμο που γρήγορα γκρεμίζονται. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος διακρίνεται για την υπομονή και την επιμονή του. Είναι άνθρωπος που προτιμά να κάνει αργά, αλλά σίγουρα βήματα στην ζωή του. Ξέρει να περιμένει και ο χρόνος λειτουργεί ως σύμμαχός του. Αποφεύγει τα λάθη, τις βιαστικές αποφάσεις και γενικά δεν νιώθει καθόλου άνετα με το να ρισκάρει. Προτιμά τα σίγουρα και «χτίζει» την ζωή του βήμα βήμα. Δεν θα τον δεις να ξεφεύγει από τον στόχο και το πλάνο που έχει στο μυαλό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο… απέναντι του Ταύρου, ο Σκορπιός μοιράζεται τα ίδια στοιχεία. Έχει και εκείνος τεράστια υπομονή και επιμονή. Όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, θα το καταφέρει ο κόσμος να χαλάσει, αλλά δεν τον νοιάζει αυτό, να πάρει όσο χρόνο κι αν χρειαστεί. Ο Σκορπιός λειτουργεί πάντα με βάση το ένστικτό του. Ξέρει να αναγνωρίζει μια καλή ευκαιρία και ξέρει πότε να πάει… πάσο. Εκμεταλλεύεται τις χρονικές συγκυρίες υπέρ του και κάνει τις κινήσεις του μόνο όταν πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως στην ζωή του «χτίζει» αργά, σταδιακά και μεθοδικά. Έχει συγκεκριμένους στόχους τους οποίους και κυνηγά ως το τέρμα. Δεν θέλει να «ανέβει» με το ασανσέρ. Προτιμά τις σκάλες. Επιλέγει τα σίγουρα βήματα και δεν ρισκάρει. Είναι μεθοδικός στην ζωή του και είναι της άποψης ότι τα αγαθά κόποις κτώνται. Δεν διαλέγει ποτέ την εύκολη οδό, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι αυτή θα έχει σύντομο τέλος και… μεγάλη πτώση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved