Οι ερωτικές επιδόσεις του Καρκίνου - Τι να περιμένεις και με τι θα απογοητευτείς;

Τι ζητά και πώς θα τον ικανοποιήσεις;

Παπασταύρου Λίντα
Οι ερωτικές επιδόσεις του Καρκίνου - Τι να περιμένεις και με τι θα απογοητευτείς;

Ο Καρκίνος θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τον/ην σύντροφό του, καθώς πιστεύει ότι μέσω της σεξουαλικής πράξης αποδεικνύει και την αγάπη του κι όσο πιο ασφαλής νιώθει, τόσο περισσότερο απελευθερώνεται και ξεδιπλώνει τα ερωτικά του ταλέντα.

Ο φόβος της απόρριψης υπάρχει στον Καρκίνο, γι’ αυτό συχνά δε θα κάνει την πρώτη κίνηση, αντίθετα, προτιμά να πηγαίνει πλαγίως και αφού έχει σιγουρευτεί ότι θα τύχει θετικής ανταπόκρισης. Μόλις μπει σε σχέση, θέλει συχνή σεξουαλική επαφή, ώστε να εξασφαλίσει ότι η σύντροφός του θα είναι «χορτάτη» και δε θα αναζητήσει αλλού ικανοποίηση. Επιπλέον, προτιμά την άνεση του κρεβατιού του και όχι περίτεχνα κόλπα και σεξουαλικές στάσεις, αν και κάποιες φορές έχει διαπιστωθεί ότι έχει μια ελαφριά τάση μαζοχισμού.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Πώς να ερεθίσεις έναν Καρκίνο

Όντας ζώδιο του νερού, το υγρό στοιχείο είναι αρκετά ερεθιστικό για τον Καρκίνο. Μια βόλτα στην παραλία το βράδυ θα του δημιουργήσει αρκετές φαντασιώσεις, το ίδιο και ένα μπάνιο για δύο. Τα χάδια και τα φιλιά πρέπει να είναι άφθονα για να μπουν στο κλίμα, να χαλαρώσουν και να αφεθούν. Ούτε ο άντρας, ούτε η γυναίκα Καρκίνος είναι απαιτητικοί, ωστόσο, δε τους αρέσει να πιέζονται και να κάνουν το οτιδήποτε για το οποίο αισθάνονται άβολα. Υπόψη ότι, επειδή έχουν ανασφάλεια, εκνευρίζονται με την πλάκα ή την επίκριση της απόδοσής τους. Η αντοχή τους δεν είναι στάνταρ, πολλοί όμως μπορούν να κάνουν σεξ όλη τη νύχτα..

Ερωτογενείς Ζώνες του Καρκίνου

Όσον αφορά τις ερωτογενείς ζώνες του, τα βαθιά φιλιά με γλώσσα τους διεγείρουν, αυτό όμως που τους πάει στον παράδεισο είναι η επαφή με το στήθος. Οι αισθήσεις τους ενεργοποιούνται με το άγγιγμα, το φιλί, το τρίψιμο και τα ελαφριά δαγκώματα των θηλών τους. Επίσης, το χάδι κάτω από το στήθος θα ξυπνήσει την πιο έντονη σεξουαλική τους επιθυμία.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Ταύρος, Παρθένος, Ιχθύες, Σκορπιός, άλλος Καρκίνος

Αγαπημένη στάση στο σεξ: Μπρούμητα, «καουμπόισσα»

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Καρκίνος θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Σε αυτές τις 3 γυναίκες του ζωδιακού, κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το μεγαλύτερο σεξαπίλ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved