Ξεκίνα τη νέα σου δίαιτα με βάση το ζώδιό σου

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις υπάρχει ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου

Ξεκίνα τη νέα σου δίαιτα με βάση το ζώδιό σου

Είτε είσαι μια ισορροπημένη Ζυγός είτε μια δυναμική Σκορπίνα, υπάρχει ένα πρόγραμμα διατροφής, το οποίο μπορείς να ακολουθήσεις που ταιριάζει στο ζώδιό σου και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα.

Οι παρακάτω συμβουλές βασίζονται βέβαια στα γενικά χαρακτηριστικά των ζωδίων, αλλά πραγματικά είναι πιο ακριβείς απ’ όσο μπορείς να φανταστείς.

Κριός

Αν και σπάνια παρουσιάζεις προβλήματα βάρους, εν τούτοις, αν χρειαστεί, αρνείσαι να υπακούσεις σε εντολές κι έτσι έχεις απορρίψει τις αυστηρές δίαιτες, πριν καν τις δοκιμάσεις. Αντί, λοιπόν, να περιοριστείς σε μικρά και λίγα γεύματα προτίμησε μια δίαιτα με πολλές διατροφικές επιλογές που δε θα σε κάνει να τη βαρεθείς... σύντομα, τουλάχιστον.

Ταύρος

Αγαπημένη Ταυρίνα, ξέρουμε πόσο αγαπάς το φαγητό, όπως, επίσης, το πόσο συναισθηματική είσαι. Σου είναι δύσκολο να το περιορίσεις, γι’ αυτό σου προτείνουμε να... «αντικαταστήσεις» κάποια γεύματα με άλλες... ενδιαφέρουσες ασχολίες, όπως το σεξ ή ένα μασάζ.

Δίδυμος

Εσύ, μάλλον είσαι η πιο ευνοημένη του ζωδιακού κύκλου -στην προκειμένη- και αυτό γιατί η ικανότητά σου να κινείσαι συνεχώς και να επιβάλλεσαι στο μυαλό σου τις ώρες που χρειάζεται θα σου φανεί απαραίτητη, όταν ξεκινήσεις μια δίαιτα. Τι χρειάζεσαι; Θετικές σκέψεις και επιμονή. Το ‘χεις.

Καρκίνος

Εσύ, Καρκίνα μου, βρίσκεσαι σε παρόμοια κατάσταση με αυτή των Ταύρων γιατί έχεις ένα συναισθηματικό δέσιμο με το φαγητό, οπότε η λύση είναι να ξεκινήσεις ασκήσεις γυμναστικής. Τα αποτελέσματα θα σου δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο.

Λέων

Η καλλιτεχνική σου φύση, Λιονταρίνα μας, θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στην προσπάθειά σου να χάσεις βάρος. Προσπάθησε να βάλεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερη φαντασία για να φτιάξεις άκρως υγιεινά πιάτα, χωρίς προηγούμενο.

Παρθένος

Έτσι κι αλλιώς, είσαι της υγιεινής διατροφής και ο λιτός σου χαρακτήρας δε σε αφήνει να ξεφεύγεις. Μια ξεκάθαρη δίαιτα, με την καθοδήγηση ενός ειδικού για το τι πρέπει να καταναλώνεις και τι όχι με βάση τον οργανισμό σου και τις ανάγκες του είναι το κλειδί της επιτυχίας σου. Όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου.

Ζυγός

Αν ένας Ζυγός, δεν μπορεί να πετύχει ισορροπία στη διατροφή του, τότε δεν μπορεί κανείς. Και δεν στο λέμε για να αποθαρρύνουμε όλα τα υπόλοιπα ζώδια, αλλά για να ενθαρρύνουμε εσένα. Αυτό που σίγουρα σου χρειάζεσαι είναι μια «ελεύθερη μέρα» στο εβδομαδιαίο διαιτητικό σου πρόγραμμα για να κρατάς τις ισορροπίες σου.

Σκορπιός

Ένα πράγμα θα σου πούμε αλλά θα είναι εγγυημένο: επικεντρώσου στην αιτία που σε οδήγησε στα μερικά παραπανίσια σου κιλά και φρόντισε να την εξοντώσεις. Τότε μόνο θα φτάσεις στα μισά του σκοπού σου! Το άλλο μισό εξαρτάται από την ισχυρή σου θέληση και την αποφασιστικότητά σου.

Τοξότης

Εντάξει, ξέρουμε ότι δεν μπορείς να κόψεις μονομιάς τις αγαπημένες σου λιχουδιές. Η καλύτερη πρόταση για εσένα είναι το μαγικό «80-20». Τι σημαίνει αυτό; Προσπάθησε ώστε το 80% των γευμάτων σου να αποτελείται από «καλές τροφές» και το υπόλοιπο 20% από αυτές που δε μπορείς να αντισταθείς. Έτσι δε θα έχεις την αίσθηση της στέρησης.

Αιγόκερως

Ούτε εσύ, αγαπημένη Αιγοκερίνα, έχεις πρόβλημα βάρους, ωστόσο, αν βρέθηκες με κάποια παραπανήσια κιλά, το ισχυρότερο κίνητρο για να τα χάσεις είναι τα θετικά σχόλια που σίγουρα θα ακούσεις στην πρώτη σου βδομάδα δίαιτας, όπου θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα. Είσαι προικισμένη με υπομονή, οπότε, ο στόχος σου γίνεται αυτόματα πολύ εύκολος.

Υδροχόοος

Η «επαναστατική» σου φύση δε θα σου επιτρέψει να ακολουθήσεις με ακρίβεια οποιαδήποτε δίαιτα. Γι’ αυτό σου προτείνουμε να μειώσεις την ποσότητα των γευμάτων που καταναλώνεις ή να βρεις παραλλαγές στον τρόπο μαγειρέματός τους.

Ιχθύς

Δεν γίνεται να μην κάνεις ατασθαλίες και είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς από την παρέα σου και να «σπάσεις» τη δίαιτά σου. Το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει, εκτός του να περιορίσεις τα δείπνα σε εστιατόρια, είναι να αντικαταστήσεις τα γεύματα πολλών θερμίδων με άλλα πιο υγιεινά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved