Τα ζώδια εξομολογούνται

Τι θα αποκάλυπταν και τι θα παραδέχονταν σε μια κρίση ειλικρίνειας ή στιγμή αδυναμίας;

Τα ζώδια εξομολογούνται

Όλα τα ζώδια βγάζουν μια εικόνα προς τα έξω ή έχουν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, συμπαθητική σε κάποιους ή αντιπαθητική. Πώς θα την εξηγούσαν σε μια κρίση ειλικρίνειας ή στιγμή αδυναμίας τους; Ποιες είναι οι κρυφές τους σκέψεις; Τι θα εξομολογούνταν και τι θα παραδέχονταν που ενδεχομένως να άλλαζε την εντύπωση που έχουμε για αυτά;

Κριός: Όταν μου κάνουν πλάκα ή μου λένε «ηρέμησε», με ενοχλεί πάρα πολύ, αν και προσπαθώ να μην το δείχνω.

Ταύρος: Δεν θυμώνω εύκολα. Μπορώ να διαχειριστώ ένα ξέσπασμα και να το κρατήσω για μήνες. Αλλά κατηγορήστε με για κάτι που δεν έκανα και θα δείτε πώς τα κάνω όλα λαμπόγυαλο.

Δίδυμος: Νιώθω ότι περιβάλλομαι από ηλιθίους κατά το 99% του χρόνου.

Καρκίνος: Η ανασφάλειά μου είναι που με κάνει υπερπροστατευτικό, σε βαθμό να γίνομαι φορτικός, αλλά ναι, φοβάμαι μη χάσω όποιο πρόσωπο αγαπάω.

Λέων: Η αλήθεια είναι ότι βγάζω έπαρση, αλλά το κάνω για να ενισχύω περισσότερο την αυτοπεποίθησή μου και να πάρω τα πάνω μου κι όχι γιατί θέλω να ανταγωνίζομαι.

Παρθένος: Με τα λόγια καμιά φορά τα κάνω μούσκεμα και παρεξηγούμαι. Αν έγραφα όσα ήθελα να πω, μάλλον θα τα κατάφερνα καλύτερα.

Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά γι’ αυτό... φυλάξου!

Ζυγός: Η αλήθεια είναι ότι δε σταματάω να σκέφτομαι την εμφάνισή μου, αλλά τις πιο πολλές φορές γιατί δε μου αρέσει.

Σκορπιός: Μερικές φορές τρομάζω κι εγώ με το πόσο ήρεμος και εξοικειωμένος είμαι με την ιδέα του θανάτου. Βέβαια, δεν ξέρω πώς θα νιώσω, αν πρόκειται να χάσω δικό μου πρόσωπο.

Τοξότης: Ενώ είμαι συναισθηματικός άνθρωπος, μόλις έρχομαι σε επαφή με συγκινητικές καταστάσεις και κλάματα, θέλω αυτόματα να φωνάξω «φτάνει, δε μπορώ άλλο».

Αιγόκερως: Δεν είμαι από πάγο, απλά παγώνω τα συναισθήματά μου για να προφυλαχτώ. Αν σε θεωρούν σκληρό και κρύο είναι πιο δύσκολο να σε πληγώσουν.

Υδροχόος: Νιώθω ότι κανείς δεν μπορεί πραγματικά να με καταλάβει κι ότι το μόνο που ξέρουν κάποιοι είναι να με κρίνουν κι όσο και να μην το δείχνω, με πειράζει.

Ιχθύες: Καμιά φορά όντως θα τρόμαζε κάποιος, αν μπορούσε να διαβάσει τι υπάρχει στο μυαλό μου. Δεν είμαι ο καλός κι αγαθός που φαίνομαι. Συχνά νευριάζω ή αηδιάζω με αυτά που ακούω και προσποιούμαι ότι προσέχω ή κάνω άσχημες σκέψεις.

Αυτά τα 5 ζώδια είναι τα πιο επιτυχημένα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved