Αυτά τα 3 ζώδια προτιμούν πιο «κοριτσίστικο» στιλ στο μακιγιάζ τους!

Δίδυμος, Ζυγός, Ιχθύς: " Girly Look for me please!"

Αυτά τα 3 ζώδια προτιμούν πιο «κοριτσίστικο» στιλ στο μακιγιάζ τους!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που παίζουν με το make up και ενώ τους πάει τρελά το δροσερό κοριτσίστικο στιλ, μπορεί και να τις δεις να ροκάρουν άγρια και να σου εμφανίζονται πιο glam από ποτέ!

Η Διδυμίνα λατρεύει να εντυπωσιάζει και να κάνει παιχνίδι με το μακιγιάζ της, ενώ η Ζυγίνα, θέλει πάντα να περνάει το μήνυμα ότι είναι η πιο όμορφη και περιποιημένη της παρέας! Η Ψαρίνα, διαθέτει τόση φυσική ομορφιά και σούπερ αύρα, που σχεδόν δεν χρειάζεται make up, παρόλα αυτά, μην παραξενευτείς εάν την δεις να φοράει σχεδόν θεατρικό μακιγιάζ και να κάνει όλα τα κεφάλια να γυρνούν με θαυμασμό για να την χαζέψουν!

Alisia Vikander

Alicia Vikander: Μια πανέμορφη Ζυγίνα, σύντροφος του επίσης εντυπωσιακού Κριού Michael Fassbender! Σχεδόν ποτέ δεν θα την δεις να κυκλοφορεί βαριά βαμμένη, ούτε καν στις πρεμιέρες της!

Emily Blunt

Emily Blunt: Η όμορφη Ψαρίνα, που παίζει εύκολα και με τον natural look και με το girly, αλλά όταν αποφασίζει να βαφτεί έντονα, ξέρει ακριβώς ποια σημαία να τονίσει (τα μάτια της φυσικά!) και ποια να αφήσει πιο ουδέτερα (χείλη)!

KateUpton

Kate Upton: Η Διδυμίνα που τα σπάει! Σεξι, με έντονο βλέμμα, το οποίο σχεδόν πάντα τονίζει, που μπορεί να σταθεί με total smokey eyes, αλλά και με πιο natural χρώματα!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved