Κοιτάξου στον καθρέφτη για να δεις την αλήθεια...

...και να πιστέψεις επιτέλους στον εαυτό σου!

Κοιτάξου στον καθρέφτη για να δεις την αλήθεια...

Σε λίγες μέρες θα αποχαιρετήσεις το 2017 και θα υποδεχτείς το νέο έτος, γεμάτη ελπίδες, όνειρα και προσδοκίες για μια πιο δημιουργική και όμορφη χρονιά.

Αλήθεια, έχεις ετοιμάσει τη λίστα με τους προσωπικούς σου στόχους για το 2018; Τι είναι εκείνο που εύχεσαι να αλλάξει στη ζωή σου την φετινή χρονιά; Υπάρχει κάτι το οποίο έχει προτεραιότητα για εσένα; Με βάση τις αστρολογικές προβλέψεις, το 2018 αναμένεται να είναι δίκαιο και να ανταμείψει εκείνους που δουλεύουν σκληρά και πιστεύουν στον εαυτό τους. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν άρχιζες να εργάζεσαι προς αυτή τη κατεύθυνση;

Ναι, ήρθε επιτέλους η ώρα να πιστέψεις στον εαυτό σου, να καταλάβεις πόσο σημαντική είσαι και να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις το επόμενο, μεγάλο βήμα στη ζωή σου. Μην ανησυχείς! Δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις! Αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω τρία απλά βήματα και να έχεις πάντα στην τσάντα σου τον κατάλληλο… καθρέφτη.

1. Μην ξεχνάς τις ικανότητες και τα κατορθώματά σου

Η απαιτητική σου καθημερινότητα σε κάνει να νιώθεις συχνά ότι χάνεις τον πραγματικό σου εαυτό. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να αναγνωρίζεις κάθε μέρα τα κατορθώματά σου και να έχεις κατά νου τις ικανότητες και τα προτερήματά σου. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως έχεις πολλά να προσφέρεις στην κοινωνία και τους γύρω σου. Αν δυσκολεύεσαι να δεις όλα τα καλά του χαρακτήρα σου, πάρε ένα ημερολόγιο και άρχισε να καταγράφεις κάθε μέρα τους λόγους για τους οποίους είσαι περήφανη για τον εαυτό σου.

photo 1

*Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το 2018 είναι εδώ!*

2. Βρες έναν καθρέφτη με αστρολογικό χάρτη

Κοίτα στον ξεχωριστό σου καθρέφτη και ανακάλυψε τον εαυτό σου. Πρόκειται για μια απλή «άσκηση» η οποία, ωστόσο, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Κάνε στον εαυτό σου δώρο έναν ξεχωριστό καθρέφτη με αστρολογικό χάρτη (ναι, υπάρχει!) και φρόντισε να τον βάλεις στην τσάντα σου για να τον έχεις μαζί σου κάθε στιγμή. Άρχισε να κοιτάζεις συχνά τον εαυτό σου στον ξεχωριστό καθρέφτη σου και θα δεις ότι είσαι όμορφη, όπως ακριβώς είσαι. Είσαι δυνατή και ευαίσθητη μαζί, είσαι γοητευτική, είσαι σημαντική και ήρθε η ώρα να διακρίνεις -επιτέλους- τα καλύτερα σημεία και στοιχεία του εαυτού σου.

photo 2

3. Σταμάτα τις συγκρίσεις

Το να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους δεν θα σε βοηθήσει να πας μπροστά στη ζωή σου. Αντιθέτως, το πιο πιθανό είναι πως οι συγκρίσεις θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ανεπαρκής και δεν θα σε βοηθήσουν να δεις πόσο σημαντική είσαι. Μην ξεχνάς ότι οι άνθρωποι που «ακολουθείς» στα social media, παρουσιάζουν μόνο ένα μικρό μέρος της καθημερινότητάς τους στο Διαδίκτυο. Η μόνη σύγκριση που επιτρέπεται να κάνεις, λοιπόν, είναι εκείνη με τον… παλιό σου εαυτό! Κάνε μια αναδρομή στο παρελθόν και θα δεις πόσο πολύ έχεις εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια!

Ναι, ήρθε η ώρα να πιστέψεις επιτέλους στον εαυτό σου. Ακολούθησε τα σωστά βήματα και φρόντισε να έχεις μαζί σου τον special καθρέπτη σου, εκείνον που θα αντανακλά ανά πάσα στιγμή τον όμορφο εαυτό σου!

*Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το 2018 είναι εδώ!*



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved