Τη νέα χρονιά, πάρε την τύχη σου στα δυο σου χέρια!

Όποιο κι αν είναι το ζώδιό σου, να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να κάνεις κάθε πρωί μια καινούρια, αισιόδοξη αρχή

Τη νέα χρονιά, πάρε την τύχη σου στα δυο σου χέρια!

Μια παλιά, αγγλική παροιμία αναφέρει πως είναι «καλύτερα να γεννηθείς τυχερός, παρά πλούσιος» και η αλήθεια είναι πως όλοι μας ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να θεωρείται κάποιος καλότυχος στη ζωή του! Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε χρόνο αυτή την εποχή ψάχνουμε να βρούμε τα γούρια που θα μας δώσουν λίγη έξτρα τύχη «για να μας πάει καλά» η νέα χρονιά!

Τι είναι εκείνο που θα μας κάνει να νιώσουμε, όμως, ότι… «έχουμε άστρο»; Λένε πως «η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς» και η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να βάλουμε κι εμείς «το χεράκι μας», για να αισθανθούμε λίγο πιο τυχεροί!

scorpio mug

Τα άστρα «δείχνουν» ότι στους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου για το 2018, βρίσκονται οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες! Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι οι Ταύροι, οι Τοξότες, οι Κριοί και οι Παρθένοι χρειάζεται να τα «βάψουν μαύρα»! Καλό είναι απλώς να γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί να βάλουν περισσότερη ενέργεια, αν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους, το νέο έτος.

Το ζήτημα είναι πως σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκουμε, θέλουμε να αισθανόμαστε ότι… έχουμε την τύχη με το μέρος μας και τι πιο όμορφο υπάρχει από το να μπορούμε να κρατάμε κάθε πρωί το αγαπημένο μας γούρι στα χέρια μας; Αξίζει να σας ενημερώσουμε, λοιπόν, πως υπάρχει μια κούπα «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα μας, που μπορεί να μας φέρει γούρι το 2018 και κυρίως, να μας βοηθήσει να ξεκινάμε την κάθε μας ημέρα με ένα μεγάλο χαμόγελο!

didymos mug

Όποιο κι αν είναι το ζώδιό σας, να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να κάνετε κάθε πρωί μια καινούρια, αισιόδοξη αρχή. Ένα χαμόγελο, ο αγαπημένος σας καφές στην πιο όμορφη ζωδιακή κούπα και το δικό σας ξεχωριστό γούρι, θα κάνουν σίγουρα την κάθε ημέρα ξεχωριστή και θα σας βοηθήσουν να νιώθετε μοναδικοί!

Καλή σας απόλαυση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved