Κρύωσες; Δες τι μπορείς να κάνεις ανάλογα με το ζώδιό σου για να γίνεις καλά!

Τι μπορεί να κάνει το κάθε ζώδιο για να αποφύγει ή να αντιμετωπίσει γρήγορα κι ανώδυνα το κρυολόγημα;

Κρύωσες; Δες τι μπορείς να κάνεις ανάλογα με το ζώδιό σου για να γίνεις καλά!

Κάθε ζώδιο έχει τις αδυναμίες και τα ευαίσθητα σημεία του, κυρίως δε όταν έχει να κάνει με την υγεία του! Με αφορμή, λοιπόν, τον Χειμώνα που έρχεται, αξίζει να βάλουμε κάτω από το «μικροσκόπιό» μας ένα από τα πιο «καυτά» ζητήματα της σεζόν το οποίο μας ταλαιπωρεί αρκετά: Το κοινό κρυολόγημα!

Τι μπορεί, άραγε, να κάνει το κάθε ζώδιο για να αποφύγει ή να αντιμετωπίσει γρήγορα κι ανώδυνα το κρυολόγημα; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις!

Κριός: Όταν αρρωσταίνεις, υπολειτουργείς και παθαίνεις… υστερία, επειδή δεν μπορείς να πας στο γραφείο! Είσαι άτομο υπερδραστήριο και προτίθεσαι να κάνεις τα πάντα προκειμένου να κρατήσεις το κρύωμα μακριά. Εμείς προτείνουμε να αρκεστείς στη φροντίδα της υγιεινής σου (να πλένεις συχνά τα χεράκια σου δηλαδή) και σε μια «θρεπτική» διατροφή.

Ταύρος: Το σημείο του σώματος το οποίο ελέγχεις είναι ο λαιμός και αυτό σημαίνει πως είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος απέναντι στο κοινό κρυολόγημα. Το παράξενο είναι πως για να το καταπολεμήσεις, πρέπει απλά να… ασκηθείς! Ναι, είσαι λίγο «τεμπέλης» και η κίνηση θα τονώσει το ανοσοποιητικό σου σύστημα.

Δίδυμος: Η λύση για εσένα βρίσκεται στον περισσότερο ύπνο και την αποφυγή των πολλών κοινωνικών επαφών. Το ξέρω πως είσαι απίστευτα κοινωνικός, ωστόσο, πρέπει να μένεις όσο πιο πολύ μπορείς, μακριά από τους πολυσύχναστους χώρους, αν δεν θέλεις να πέσεις στο κρεβάτι.

Καρκίνος: Είσαι ευαίσθητος και αγχώνεσαι για το παραμικρό (σε σημείο που κουράζεις τον ίδιο σου τον εαυτό)! Για να τονωθείς και να προστατευτείς, λοιπόν, αρκεί να αρχίσεις διαλογισμό. Η βελτίωση της ψυχικής σου διάθεσης θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη σωματική σου υγεία!

Λέων: Λιονταράκι νομίζεις ότι είσαι ανίκητο, αλλά τελικά… καταρρέεις στο πρώτο σύμπτωμα του κοινού κρυολογήματος. Ναι, με το που νιώθεις ότι σε «γρατζουνάει» λίγο ο λαιμός, αρχίζεις το δράματα. Μη φοβάσαι! Μπορείς να «νικήσεις» τον ιό που σε ταλαιπωρεί, φροντίζοντας απλά να αποφεύγεις τις πολλές μετακινήσεις και συναναστροφές (με απλά λόγια… cool-άροντας λίγάκι).

Παρθένος: Έχεις μια εμμονή με την καθαριότητα, ωστόσο, η καλή υγιεινή από μόνη της δεν θα σε κρατήσει μακριά από το κρυολόγημα. Επειδή είσαι fan των natural λύσεων, καλό είναι να στραφείς σε κάποιο βότανο, όπως η Εχινάτσια. Στην Ελλάδα, μάλιστα, θα βρεις και ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής, όπως η SUPERFOODS® ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ x3, που περιέχει τρία είδη εχινάτσια, Βιταμίνη C και Ψευδάργυρο και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις μακριά το κρυολόγημα ή να το ξεπεράσεις πιο εύκολα.

echinachia1

Ζυγός: Έλλειψη ύπνου, στρες, κακή διατροφή και καθόλου άσκηση. Αν τα παραπάνω περιγράφουν την καθημερινότητά σου, τότε δεν είναι παράξενο που μες στον χειμώνα βγαίνεις πολλές φορές «εκτός» εξαιτίας του κοινού κρυολογήματος. Για να τονώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα, άρχισε να τρως υγιεινά και να περιόρισε το αλκοόλ! Δεν θα πάθεις κάτι αν για ένα βράδυ «στερηθείς» το socializing. Οι φίλοι σου θα είναι εκεί για εσένα ακόμη και αν πεις «όχι» σε μια πρότασή τους.

Σκορπιός: Όταν αρρωσταίνεις τα «βάφεις» μαύρα, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα απλό πονόλαιμο. Δεν θέλεις να βλέπεις άνθρωπο μπροστά σου και κάνεις υπομονή μέχρι να περάσει το «μαρτύριό» σου. Σκορπιέ, χαλάρωσε λίγο και άφησε τους ανθρώπους που σε αγαπούν να σε φροντίσουν. Μια σούπα από το αγαπημένο σου πρόσωπο και ένα ζεστό τσάι θα σε κάνουν σίγουρα να αισθανθείς πιο όμορφα.

Τοξότης: Είσαι περιπετειώδης και θέλεις να βρίσκεσαι συνεχώς εκτός σπιτιού και σε κίνηση. Όταν, όμως, αισθάνεσαι πως αρρωσταίνεις, καλό είναι να ξεκουράζεσαι λίγο. Ρίξε τους ρυθμούς σου για να δώσεις στον οργανισμό σου τον χρόνο να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του και να καταπολεμήσει τον ιό.

Αιγόκερως: Είσαι εργασιομανής και το χειρότερο κομμάτι του κρυολογήματος για εσένα είναι το γεγονός ότι σε κρατάει μακριά από τη δουλειά σου! Προσπάθησε να το προλάβεις προτού σε ρίξει στο κρεβάτι, εναλλακτικά πάρε μια ημέρα άδεια και ξεκουράσου.

Υδροχόος: Είσαι δύσπιστος τους πάντες και τα πάντα για αυτό και όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα απλό κρυολόγημα, εμπιστεύεσαι μόνο οτιδήποτε φυσικό και δοκιμασμένο. Και στη δική σου περίπτωση, κάποιο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με βάση την Εχινάτσια, θα προσφέρει στον οργανισμό σου την τόνωση και την προστασία που χρειάζεται.

Ιχθύς: Ψαράκι μου, τι καλύτερο υπάρχει από το να βρίσκεσαι συνεχώς κοντά στο στοιχείο σου; Για να κρατήσεις μακριά το κρυολόγημα ή να το καταπολεμήσεις, καλό είναι να αρχίσεις να πίνεις πολύ νερό και γενικά, πολλά υγρά. Γιατί; Διότι θα συμβάλλουν στην αποβολή των εκκρίσεων από το λαιμό και τη μύτη, θα ενυδατώσουν τον οργανισμό σου και θα απομακρύνουν τις τοξίνες.

echinachia2

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, είναι πιθανό ότι και αυτόν τον Χειμώνα θα ταλαιπωρηθείς από το κοινό κρυολόγημα, αν δεν λάβεις τα μέτρα σου! Φρόντισε, λοιπόν, για την υγιεινή σου (δηλαδή μην ξεχνάς να πλένεις καλά τα χεράκια σου), βρες μια φυσική λύση όπως η SUPERFOODS ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ x3 που βασίζεται σε τρία είδη του αγαπημένου μας βοτάνου και άρχισε να τρως περισσότερο υγιεινά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved