Kάθε ζώδιο έχει το γούρι του και το 2018 - Δες το δικό σου εδώ!

Είτε το έχετε συνειδητοποιήσει είτε όχι, ένα είναι το γεγονός: Σε λιγότερο από ένα μήνα, θα υποδεχτείτε το 2018!

Kάθε ζώδιο έχει το γούρι του και το 2018 - Δες το δικό σου εδώ!

Ό,τι κι αν σας επεφύλασσε η χρονιά που «φεύγει» και όσο γρήγορα κι αν πέρασε, το σίγουρο είναι ότι σας βοήθησε να αποκτήσετε περισσότερες εμπειρίες και να γίνετε λίγο πιο «σοφοί».

Τώρα, λοιπόν, αξίζει να κάνετε τον απολογισμό σας και να «καθαρίσετε» την καρδιά και το μυαλό σας για να υποδεχτείτε το νέο έτος, με την πνοή ενός νέου ανέμου. Για το 2018, ο άνεμος αυτός είναι ο AEOLOS και αποτελεί τη δύναμη που μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε με βήματα ανάλαφρα στον προορισμό σας και να σας προσφέρει την τύχη που χρειάζεστε για να κάνετε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς! Με λίγα λόγια, θα γίνει το γούρι σας!

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι και στη συγκεκριμένη, όμως, αξίζει να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Κάθε ζώδιο, άλλωστε, έχει ξεχωριστές ανάγκες και αυτές ακριβώς πρέπει να καλύψει. Ας δούμε, λοιπόν, τα πιο όμορφα γούρια του 2018 για το κάθε ζώδιο! Μην ξεχνάτε απλά πως για τη νέα χρονιά, ο AEOLOS είναι το «μυστικό» συστατικό.

Κριός: Για τους περιπετειώδεις, δυναμικούς και ισχυρούς Κριούς, το κατάλληλο γούρι αξίζει να φέρει ένα διαμάντι. Πρόκειται για μια από τις πιο ισχυρές πέτρες στον κόσμο και συνδέεται με τη δύναμη και την καλοτυχία για αυτό και ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα των ατόμων που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο. Σε συνδυασμό, δε, με τον χρυσό, θα τους κάνει να νιώσουν το πιο τυχερά άτομα στον κόσμο. Δες το παντατίφ που ξεχωρίσαμε και εμπνεύσου.

gouri krios

Παντατίφ AEOLOS μεγάλο σε κίτρινο χρυσό 18KT με διαμάντι και μαύρο στριφτό σατέν κορδόνι

Ταύρος: Για τους γοητευτικούς, «ζεστούς» και σταθερούς Ταύρους, το γούρι το σωστό, καλό είναι να έχει έναν πολύτιμο λίθο που ενεργοποιεί την ενέργειά τους. Για τον Ταύρο, ο λίθος αυτός είναι ο κόκκινος αχάτης! Θα δώσει στα Ταυράκια τη δύναμη που χρειάζονται και την ίδια ώρα θα τα βοηθήσει να διατηρήσουν τη συναισθηματική και νοητική ισορροπία, που τόσο ανάγκη έχουν στη ζωή τους. Το παρακάτω βραχιόλι είναι, λοιπόν, ό,τι πρέπει για εκείνους!

gouri tayros

Βραχιόλι AEOLOS σε ασήμι επιχρυσωμένο με πολύτιμο λίθο κόκκινο αχάτη και κόκκινο σατέν κορδόνι που αυξομειώνεται

Δίδυμοι: Είναι απίστευτα επικοινωνιακοί και την ίδια ώρα πολύ (μα πολύ) μπερδεμένοι και πολύπλοκοι. Οι Δίδυμοι δυσκολεύονται να παίρνουν αποφάσεις και πολλές φορές, καταλήγουν να κάνουν τις λάθος επιλογές. Για τους Δίδυμους, λοιπόν, που δεν ξέρουν τι θέλουν, το μυστικό «κρύβεται» στην απλότητα και τη διαχρονικότητα για αυτό και το παντατίφ με το διαμάντι και το λευκό χρυσό, που παραθέτουμε, θα τους βοηθήσει να ηρεμήσουν και κυρίως, να σταματήσουν να «πονοκεφαλιάζουν» με το παραμικρό.

gouri didymoi

Παντατίφ AEOLOS σε λευκό χρυσό 18ΚΤ με διαμάντι και καδένα σε λευκό χρυσό 14ΚΤ

Καρκίνος: Οι ευαίσθητοι και υπερπροστατευτικοί Καρκίνοι έχουν κι εκείνοι ανάγκη από τον πολύτιμο λίθο τους και στην περίπτωσή τους, αυτός είναι ο πράσινος αχάτης. Αν ψάχνετε δώρο για εσάς ή το αγαπημένο σας Καρκινάκι, τότε ένα κόσμημα-γούρι με πράσινο αχάτη είναι η κατάλληλη επιλογή. Μεταξύ άλλων, θα βελτιώσει τη διάθεσή του!

gouri karkinos

Παντατίφ AEOLOS σε ασήμι επιχρυσωμένο με πολύτιμο λίθο πράσινο αχάτη και πράσινο σατέν κορδόνι

Λέων: Για τα δυναμικά Λιονταράκια, το κατάλληλο γούρι πρέπει να φέρνει στην επιφάνεια την ισχυρή τους προσωπικότητα και κυρίως, να τα βοηθά να ακτινοβολούν κάθε ώρα και στιγμή. Μια «δυνατή» επιλογή για εκείνα είναι ο συνδυασμός χρυσού με διαμάντι και όνυχα!

gouri leon

Παντατίφ AEOLOS σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με πολύτιμο λίθο όνυχα και διαμάντι και μαύρο σατέν κορδόνι

Παρθένος: Οι τελειομανείς Παρθένοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με τίποτε λιγότερο από το… τέλειο. Ένα κομψό και ξεχωριστό γούρι είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με τύχη και την αυτοπεποίθησή τους στα ύψη. Δες τα σκουλαρίκια με το γούρι που ανακαλύψαμε.

gouri parthenos

Σκουλαρίκια AEOLOS σε ροζ χρυσό 18ΚΤ με διαμάντια

Ζυγός: Για τους κοινωνικούς Ζυγούς, η νέα χρονιά πρέπει να έχει επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες και επειδή, παρά το «πρόσωπο» που δείχνουν, κατά βάθος είναι αρκετά ανασφαλείς, έχουν ανάγκη από ένα γούρι που θα τους δίνει θάρρος. Στην περίπτωση τους, ο λευκός χρυσός, είναι το «κλειδί» που μπορεί να τους βοηθήσει να «ξεκλειδώσουν» την επόμενη «πόρτα» και να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους.

gouri zygos

Παντατίφ AEOLOS σε λευκό χρυσό 18ΚΤ με διαμάντια

Σκορπιός: Οι μυστηριώδεις Σκορπιοί λατρεύουν την απλότητα και οτιδήποτε έχει ως βάση του το μαύρο. Αν ψάχνεις, λοιπόν, για ένα δωράκι για εκείνους, απόφυγε τις υπερβολές και προτίμησε ένα γούρι που θα ταιριάξει απόλυτα με τον κλειστό τους χαρακτήρα και παράλληλα, θα τους βοηθήσει να νιώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

gouri skorpios

Βραχιόλι AEOLOS σε ασήμι επιχρυσωμένο με μαύρο σατέν κορδόνι που αυξομειώνεται

Τοξότης: Λατρεύει την περιπέτεια και δεν θέλει τίποτα να τον περιορίζει για αυτό και το κατάλληλο γούρι για έναν Τοξότη, πρέπει να είναι ανάλαφρο και να τον βοηθά να πηγαίνει συνεχώς μπροστά. Αν κάτι (ή κάποιος) του γίνεται βάρος, τότε πολύ απλά δεν έχει θέση στη ζωή του. Για το 2018, λοιπόν, ο Τοξότης ξέρει πως, με λίγη τύχη, μπορεί να ανοίξει ξανά τα «φτερά» του για νέους προορισμούς και περιπέτειες.

gouri toxotis

Παντατίφ AEOLOS σε ασήμι με μαύρο σατέν κορδόνι

Αιγόκερως: Αν μπορούσε να κάνει μόνο μια ευχή για το 2018, τότε ο Αιγόκερως θα ζητούσε να… πάρει προαγωγή. Δίνει μεγάλη σημασία στην επαγγελματική του ζωή και κάνει ό,τι μπορεί να βγάζει προς τα έξω ένα πρόσωπο ιδιαίτερο, δυναμικό και ξεχωριστό. Κάπως έτσι, πρέπει να είναι και το γούρι του: Μοναδικό και εντυπωσιακό, όπως εκείνος.

gouri aigokeros

Σκουλαρίκια AEOLOS σε ασήμι επιχρυσωμένο

Υδροχόος: Είναι ελεύθερο πνεύμα που δε θέλει να συμβιβάζεται με τίποτα και για κανέναν. Ο εκκεντρικός Υδροχόος ξέρει ότι το μόνο άτομο στο οποίο πρέπει να εμπιστεύεται και να εναποθέτει τις ελπίδες του είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Για αυτό, λοιπόν, ένα γούρι με τον πολύτιμο λίθο λάπις θα τον βοηθήσει να αισθανθεί τυχερός από την πρώτη στιγμή, καθώς θεωρείται ότι συμβάλλει στη ρύθμιση της εσωτερικής δύναμης.

gouri ydrohoos

Βραχιόλι AEOLOS σε ασήμι επιχρυσωμένο με πολύτιμο λίθο λάπις και μπλε σατέν κορδόνι που αυξομειώνεται

Ιχθύες: Τέλος, για τους συναισθηματικούς, διαισθητικούς και απίστευτα δημιουργικούς Ιχθύς, το κατάλληλο γούρι είναι εκείνο που θα τους βοηθήσει να φέρουν την ισορροπία στη ζωή τους. Είναι τρομερά ασταθείς και ανασφαλείς και συχνά δημιουργούν με τη φαντασία τους τα… χειρότερα σενάρια. Η σταθερότητα του διαμαντιού σίγουρα, θα προσφέρει στα ευμετάβλητα Ψαράκια ένα σημείο σταθερότητας.

gouri ihthyes

Παντατίφ AEOLOS σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με φίλντισι και διαμάντι και ιβουάρ σατέν στριφτό κορδόνι που αυξομειώνεται

Ξεκινήστε το 2018 με τον Αίολο στο πλευρό σας

Ένα άνεμος αισιοδοξίας, τύχης και λάμψης, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται το κάθε ζώδιο για να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα τη νέα χρονιά.

Για εμάς, ο άνεμος αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο Αίολος που βοήθησε τον Οδυσσέα στο ταξίδι του στην Ιθάκη και τώρα, χάρη στον οίκο ZOLOTAS, έγινε το γούρι της χρονιάς και εκτός από καλοτυχία σε εμάς που το επιλέγουμε, προσφέρει και πολύτιμη βοήθεια στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών του προς όφελος του σκοπού αυτού. Τι καλύτερο υπάρχει από το να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά, προσφέροντας στους συνάνθρωπους μας; Και καλή χρονιά!

Δες όλα τα γούρια στην παρακάτω Photo Gallery

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved