Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι χτένισμα να κάνεις αυτή τη σεζόν!

Τι καλύτερο υπάρχει, ενόψει και Χριστουγέννων, από ένα νέο κούρεμα ή ένα ανατρεπτικό styling για τα μαλλιά σου;

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι χτένισμα να κάνεις αυτή τη σεζόν!

Ο Νοέμβριος είναι ένας υπέροχος μήνας για ανανέωση και κάθε γυναίκα ξέρει ότι μια αλλαγή μπορεί να κάνει «θαύματα» για την ψυχολογία της. Τι καλύτερο, υπάρχει, λοιπόν (ενόψει και Χριστουγέννων) από ένα νέο κούρεμα ή ένα ανατρεπτικό styling για τα μαλλιά σου; Τα ζώδια μπορούν και σε αυτή την περίπτωση να σου δείξουν την κατεύθυνση που αξίζεις να ακολουθήσεις για αυτό, καλό είναι να τα συμβουλευτείς!

Κριός: Η πρότασή μας είναι λίγο ακραία αλλά πιστεύουμε πως ταιριάζει απόλυτα σε δυναμική Κριαρίνα! Τώρα που η μόδα των ‘80s κάνει δυναμικό comeback, αξίζει να εμπνευστείς από το στυλ της μοναδικής Grace Jones. Τι θα έλεγες αν υιοθετούσες την κουπ που λάτρεψε το είδωλο της μόδας; Όπως εκείνη, έτσι και εσύ, έχεις αυτοπεποίθηση και λατρεύεις την περιπέτεια, ενώ την ίδια ώρα είσαι ανυπόμονη και παρορμητική.

hair2



Ταύρος: Θέλεις να δείχνεις πάντα ήρεμη και δυνατή, ακόμη και αν κατά βάθος αισθάνεσαι ότι καταρρέεις. Δεν πειράζει! Αυτό είναι το «μυστικό» σου και για αυτό αξίζει να βρεις ένα look που θα μπορεί να σε υποστηρίζει όταν αισθάνεσαι ευάλωτη. Ο κότσος donut αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα της σεζόν και είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι! Δες την Katy Perry και θα καταλάβεις.

hair3


Δίδυμοι: Για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, δεν υπάρχει πιο ταιριαστό look στα μαλλιά από το ασύμμετρο καρέ. Συνήθως, δεν ξέρεις τι θέλεις ή μάλλον, τι ταιριάζει στο κάθε σου… «πρόσωπο». Για αυτόν τον λόγο, το ασύμμετρο καρέ είναι μια επιλογή που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Η Cheryl Ann Tweedy (η γνωστή σου Cheryl Cole) το τόλμησε και δεν το μετάνιωσε!

hair4



Καρκίνος: Τα μακριά, ίσια μαλλιά απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα για αυτό και ο Καρκίνος είναι το κατάλληλο ζώδιο για αυτό το look. Είσαι ευαίσθητη και απίστευτα θηλυκή και αφιερώνεις με χαρά τον πολύτιμο χρόνο και την ενέργειά σου για να φροντίζεις ό,τι αγαπάς και η αλήθεια είναι πως με τα μαλλιά σου, έχεις «κόλλημα»! Τι θα έλεγες, λοιπόν, να υιοθετούσες το look της Nicole Scherzinger στα μαλλιά για το 2018;

hair5


Λέων: Μπορεί να φαντάζει κλισέ, αλλά η πρότασή μας είναι «κομμένη και ραμμένη» για εσένα Λιονταρίνα μου. Ναι, τα κυματιστά και «πλούσια» μαλλιά της Farrah Fawcett είναι το look που αξίζει να υιοθετήσεις για να βγάλεις στην επιφάνεια τον δυναμικό σου χαρακτήρα. Πρόσεξε, όμως, μην το παρακάνεις! Δεν θέλεις να τους τρομάξεις όλους! Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι πως η drama queen που «κρύβεις» μέσα σου, καλό είναι να μείνει στην… αφάνεια!

hair6


Παρθένος: Τι θα μπορούσε να επιλέξει μια επιτυχημένη γυναίκα όπως εσύ; Μα φυσικά το χτένισμα που εδώ και πολλά χρόνια προτιμούν όλες οι ισχυρές γυναίκες του κόσμου. Ο λόγος για το κλασσικό καρέ, το γνωστό μας power bob το οποίο λατρεύει η εντυπωσιακή Karlie Kloss. Τι δείχνει το συγκεκριμένο χτένισμα για εσένα; Ότι δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες και δεν αφήνεις τα συναισθήματα να σε παρασύρουν. Φρόντισε, απλά, να έχεις κατά νου ότι οι ατέλειες, μπορούν να είναι σέξι, όπως επίσης και η ευάλωτη πλευρά σου.

hair7

Διάβασε επίσης: Τα μαλλιά σου φανερώνουν τα μυστικά του χαρακτήρα σου


Ζυγός: Το look που θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια τον ρομαντικό και bohemian χαρακτήρα σου δεν είναι άλλο από εκείνο που επί σειρά ετών επιλέγει η ηθοποιός Blake Lively. Ναι, τα μακριά, κυματιστά μαλλιά θα σε βοηθήσουν να «λάμψεις» και να δείξεις στους γύρω σου την ανέμελη πλευρά του εαυτού σου.

hair8

Σκορπιός: Μπορεί να μην το παραδέχεσαι, αλλά βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι θέλεις να τραβάς επάνω σου όλη την προσοχή. Είσαι μια γυναίκα δυναμική η οποία, ωστόσο, παραμελεί συχνά τον εαυτό της. Προτείνουμε, λοιπόν, να δοκιμάσεις φέτος να βάλεις εξτένσιον στα μαλλιά σου. Για να εντυπωσιάζεις, όμως, σε κάθε εμφάνισή σου θα πρέπει να τα φροντίζεις πολύ. Δες το σαν «άσκηση». Σίγουρα, αξίζει να μάθεις να προσέχεις τον εαυτό σου (και τις ανάγκες σου) λίγο περισσότερο. Η Khloe Kardashian χρησιμοποιεί εξτένσιον εδώ και 15 χρόνια. Γιατί να μην την ακολουθήσεις;

hair9

Τοξότης: Επίλεξε ένα look στα μαλλιά που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τον ανέμελο, αισιόδοξο και ανεξάρτητο χαρακτήρα σου, μια κουπ που θα αποκαλύπτει ότι είσαι μια γυναίκα περιπετειώδης και παράλληλα, τρυφερή και αξιόπιστη. Δοκίμασε το Pixie hair style. Το ανδρόγυνο στυλ είναι στη μόδα και μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, η Halle Berry, το «τιμά» και το υιοθετεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επειδή βαριέσαι εύκολα και χρειάζεσαι τις αλλαγές στη ζωή σου, μάθε ακόμη πως με το Pixie look στα μαλλιά, δεν θα ρουτινιάσεις αφού με μια κίνηση (και λίγο styling mousse) θα μπορείς να «μεταμορφώνεσαι». Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως τα μαλλιά μακραίνουν γρήγορα.

hair10



Αιγόκερως: Το κούρεμα της Rachel από τα «Φιλαράκια» έκανε τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο να τρέχουν στα κομμωτήρια κατά τη διάρκεια των ‘90s και συνεχίζει να κάνει θραύση και στις μέρες μας. Μάθε, λοιπόν, ότι η Rachel είσαι εσύ! Πιστή αλλά δύσκολη σαν χαρακτήρας, είσαι μια γυναίκα που λατρεύει τη σταθερότητα αλλά πρέπει, κατά διαστήματα, να «αγκαλιάζει» και την αλλαγή. Πόσα χρόνια έχεις το ίδιο κούρεμα; Φέτος, λοιπόν, που το έντονο φιλάρισμα είναι ξανά στη μόδα, μη διστάσεις να ζητήσεις από τον κομμωτή σου το κούρεμα της Rachel. Ναι, ήρθε η ώρα για αλλαγές, ακόμη κι αν η αρχή γίνει από τα μαλλιά σου.

hair11


Υδροχόος: Αντισυμβατική, τολμηρή και ακραία. Αυτή είσαι εσύ και για αυτό χρειάζεσαι ένα ανατρεπτικό look στα μαλλιά φέτος τον Χειμώνα. Μια ματιά στην παρακάτω εικόνα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε κάνοντας λόγο για κάτι «ανατρεπτικό». Ναι, αν τολμάς κούρεψε φέτος τα μαλλιά σου… γουλί, όπως η Sinead O'Connor, η Amber Rose ή η Miley Cyrus.

hair12



Ιχθύες: Είσαι μια ευαίσθητη ψυχή που συνεχώς «ταξιδεύει» και συχνά χάνεται στον «λαβύρινθο» της φαντασίας της. Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες από τη μία και η διορατικότητά σου από την άλλη, μπερδεύουν συχνά τους γύρω σου και τους κάνουν να πιστεύουν ότι είσαι το πιο ασταθές και… φαντασιόπληκτο άτομο στον κόσμο. Κάνε κι εσύ, λοιπόν, τα μαλλιά σου μπούκλες, για να τους… περιπλέξεις ακόμη περισσότερο! Να θυμάσαι πως το σημαντικό είναι να αποδέχεσαι τον εαυτό σου, όσο περίπλοκος κι αν είναι. Επειδή, λοιπόν, κάποιες φορές η ομορφιά «κρύβεται» στη διαφορετικότητα, για το 2018, πες «ναι» στο curly look της Rihanna.

hair13
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved