Τι δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτεί ένα ζώδιο, ακόμα κι αν το... βασανίσεις;

Με τίποτα όμως...

Τι δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτεί ένα ζώδιο, ακόμα κι αν το... βασανίσεις;

Όσο κι αν πιέσεις, όσο κι αν επιμείνεις, όσο κι αν βασανίσεις, δε θα παραδεχτεί κανένα ζώδιο το λάθος που κάνει ή την αδυναμία του. Παρακάτω θα διαβάσεις τι είναι αυτό που αρνούνται πεισματικά να πουν ανοιχτά.

ΚΡΙΟΣ
Δεν παραδέχεται ότι δεν μπορεί να παραμείνει επικεντρωμένος σε ένα στόχο και να το φτάσει μέχρι τέλους για να τον πετύχει κι αυτό είναι που του κοστίζει τις πρωτιές.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν υπάρχει περίπτωση, ακόμα και αν το ξέρει, να παραδεχτεί ποτέ ότι κάνει λάθος, φτάνοντας σε παράκρουση τους γύρω του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν παραδέχεται ότι δεν μπορεί να τηρήσει καμία υπόσχεση. Λέει αυτό που θέλει να ακούσει ο άλλος αλλά σπάνια το πραγματοποιεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το παίζει «σκληρό καρύδι» αλλά είναι ευαίσθητος, γι’ αυτό και γίνεται έξαλλος με τον παραμικρό υπαινιγμό ή προσβολή.

ΛΕΩΝ
Δε θα παραδεχτεί ότι κάποιος είναι καλύτερος από εκείνον, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Κι επειδή φοβάται να τον ανταγωνιστεί, γιατί θα αποδειχτεί, το παίζει υπεράνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η τελειομανία της φρικάρει τους ανθρώπους γύρω της και τελικά τους διώχνει, αφού νιώθουν συνεχώς ότι τους υποβιβάζει και δε φταίει η κριτική που ασκεί.

Διάβασε επίσης: Ζώδια: Πόσο αντιπαθητικά μπορούν να γίνουν;

ΖΥΓΟΣ
Δεν παραδέχεται ότι δεν μπορεί να μείνει μόνος του ούτε λεπτό. Θέλει συνέχεια να βρίσκεται με ανθρώπους, να έχει κάποιον από δίπλα κι ας μην τρελαίνεται κιόλας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κρύβει το πόσο πολύ τον νοιάζει, αν μείνει ή φύγει κάποιος από κοντά του, κάτω από μια μάσκα σκληρότητας και κακίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν παραδέχεται ότι καμιά φορά θέλει να τον περιορίζουν, να τον συγκρατούν και να τιμωρείται για τα λάθη του γιατί μόνο έτσι μαθαίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν παραδέχεται ότι συχνά νιώθει μόνος και ευάλωτος, αντίθετα, βγάζει μια εικόνα αυτάρκειας και ψυχρότητας για να καλύψει τη μελαγχολία του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν παραδέχεται ότι είναι απόλυτος και δεν αλλάζει μυαλά και θεωρία, όσο κι αν αποδεικνύονται λάθος.

Διάβασε επίσης: Ζώδια: Τι τα θυμώνει περισσότερο;

ΙΧΘΥΕΣ
Δεν παραδέχεται ότι φταίει για οτιδήποτε άσχημο του συμβαίνει. Πάντα ευθύνεται κάποιος άλλος... Ένας άνθρωπος ή η άκαρδη κοινωνία...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved