Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μόνο για γλέντια και ξενύχτια δεν είναι, αφού από την αρχή σχεδόν της ημέρας η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η τήρηση του μέτρου θα είναι προαπαιτούμενα, όχι μόνο στη διασκέδασή μας αλλά και τον έρωτα. Η πρακτικότητα, η λογική επεξεργασία και το αίσθημα ευθύνης θα καπελώσουν ενθουσιασμό, ανεμελιά και αυθορμητισμό. Κάθε κίνησή μας θα αναλύεται, θα εκτιμάται κατάλληλα και μετά, αν κρίνουμε ότι πρέπει, θα την πραγματοποιήσουμε. Από την άλλη βέβαια, θα πάρουμε αποφάσεις, θα διακρίνουμε σωστά και θα επιλέξουμε με γνώμονα το συμφέρον μας. Πάντως είναι καλή μέρα για να ξεκινήσουμε μια δίαιτα ή μια σωματική άσκηση.

Πόσα άλογα βλέπεις στη φωτογραφία;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι δεν τρελαίνεστε, δεν παρασύρεστε, δε φοβάστε μην κάνετε λάθος, αφού η κάθε σας επιλογή γίνεται με καθαρό μυαλό και όχι με συναισθηματικά κριτήρια.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες έναν περιορισμό θα τον νιώσετε, αλλά πρέπει να στριμωχτείτε για να σκεφτείτε πόσο ακόμα θα ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας με τις απερίσκεπτες ενέργειες και τις επιπολαιότητές σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bi7zb8sh782/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια